Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska tak sa asi cistis po antike uvidis pocas dna 😊
@123vika ❤ si zlata a kedy teda Ty planujes navstivit dr??
@martuska313 proste to berem tak ze mam menstruaciu... zase uplne slaba neni takze ani sa neodvazim pomysliet ze to neni menstruacia.. tento mesiac som proste bola neuspesna.. uz teraz ocami posuvam dni na kalendari aby uz bolo 17.4. a potom 1.5. :D vtedy mam mat dalsiu menstruaciu tak snad ta majova sa uz nedostavi.. boze toto je horsie ako cakanie na vyplatu :D
@martuska313 ja by som rada už teraz hneď 😁😁 ale doktor povedal ze stačí sa objednať koncom apríla začiatkom mája 😀 tak budem mat taky narodeninový darček 🙂❤️
@popuska tak asi ako pises 😊 ked sa dobre nastavis tak to pojde 😊 a inac poznam to ja cakam na tu moju ovu 😅😅😅😅 tiez posuvam dni aby aspon trosku som sa blizila ku ovu. Inac my fakt budeme spolu testovat 😅 lebo ja medzi 13.4. -18.4. By som mala mat ovu
@martuska313 ja odpadnem.. to zenske telo a cely cyklus je fakt divny :D
no tak super.. ja mam pre istotu 3 ovu kalendare v mobile a zatial ale tak to berem tiez s rezervou lebo su to apky a nie moje telo ale vsetky mi pocitaju ovu 17-18.4. takze skusim potom testovat tak okolo 28-29. 🙂 uz mi aj chyba to testovanie ale zatial budem ocikavat ovu testy :D nech nevyjdem z cviku
@popuska uz sa na to notmalne tesim 😍😅 normalne ma to viac namotivovalo a budem podavat hlasenie ze ako to vyzera s mojou ovu 😊 aj ja mam viac kalendarou preto taky rozsah lebo kazdy inak mi ukazuje ale aspon sa priblizuju ku dátumu 😊 presne tak netreba vyjst z cviku 😍
@martuska313
@popuska no tak to dúfam!!! ❤️❤️❤️
@martuska313 no ja spoznam svoje telo.. ja som doteraz v zivote neriesila ovu :D
Dievčence,mám otázočku:môžem mať ducha keď mam ms?
@martuska313
@popuska
@123vika no v noci ako som bola na wc tak pri utreti hnedé a do rána tri kvapky..ale mamatest biely takže sa rozbehne ms určite
@popuska ja intenzivne az posledne dva cykly dovtedy sme len sa milovali a nikdy som nevedela kedy mam ovu
@cirilinka daj foto testu
@cirilinka ak je do ruzova je to ciarka ak do siva je to len kanalik
@cirilinka odfot este ked trosku vyschol 🙂 ona sa tam cosi mari.
@cirilinka aky je to test znacka
@martuska313 aj mne sa tam čosi mari

@popuska zle som prečítala 🙂😁😁😁 ja keby mam doma testy tak by som si robila každý deň ale už musím len počkať už nemám tiež 😀😀😀