icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martuska313
8. apr 2020

Chcela som Vam ukazat ako mne duchuje one step test lebo minuly cyklus ma riadne zmiatol a teraz este ani ovu neprebehla a hla takyto slaby duch. Takze niekedy clovek by mal investovat asi do tych z lekarne alebo drogerie. 😅😊

popuska
8. apr 2020

@123vika moja pocuj posli mi prosim ta foto adiel tedtu s duchom..
Strasna haluska sa mi stala..objednala som si 2 baliky tehu testov od nich..cize 10ks.dala som tam fakturacnu adresu a dodaciu a dnes mi volaju dvaja kurieri ze jedna zasielka tam a druha tam..myslela som ze je to neco ine a zrazu kukam a adiel mi poslal 10 na jednu adresu a 10 na drihu..takze teraz mam 20 testov doma za 17 rvri 😁😁😁😁

popuska
8. apr 2020

@ancovicka21a skus inak odfotit..ja nic nevidim

popuska
8. apr 2020

@martuska313 to je kanalik zlatko..my si len nechceme pripustit ze to je kanalik..ale vraj ked to neni ruzove nemame to brat ako pozitivny tedt ale kanalik..dnes som sa docitala😁🤦‍♂️

martuska313
8. apr 2020

@popuska tak na zivo je do ruzovejsia ale aj tak mam tych testov kopu doma som povedala ze ich nebudem vobec pouzivat 😅 hlavne ze som si ich objednala cez 30 ks😅😅😅

martuska313
8. apr 2020

@popuska no ty brdo 😅😅😅😅tolko testov od adiel parada 😅😅😅

martuska313
8. apr 2020

@popuska Tebe aspon volali ale mne ten teplomer kazdym dnom presuvaju termin dodania 🤣

ancovicka21a
8. apr 2020

@popuska uz lepsie to neviem odfotit..

123vika
8. apr 2020

@popuska 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

123vika
8. apr 2020

@popuska tie na ocikanie, ved už asi vieš 😁😁 to bolo štvrtok tieto testy čiže ja neviem ale cca týždeň pred MS, keď počítam 32 deň ako zvyčajne chodí ❤️🤞 tak to je sranda 🤣🤣

123vika
8. apr 2020

Toto boli tuším úplne prvý duchovia v stredu, pekne mi začalo ukazovať v piatok a najkrajšie som mala včera 🙂

123vika
8. apr 2020

Teraz čítam 🤣🤣 tie na namicenie nie na ocikanie 🤣🤣

popuska
8. apr 2020

@martuska313 vies co je dobre na tych testoch? Su take tenucke ze nemas potrebu tam lovit ducha..i keby tam bol tak ho nenajdes😁

popuska
8. apr 2020

@123vika no zdalo sa mi ze tam na mojom neco vidim ale potom som to smarila do kosa..ze nebudem predsa cumet na tehotensky test ked mam menstruaciu,co som uz uplne pipi?ale jeden som na skusku ocikala..

123vika
8. apr 2020

@popuska nejsi pipi... Kľudne môžeš byť aj cez ms ❤️ 🤞

123vika
8. apr 2020

@popuska a co už keď máš 20 testov 🤣🤣 hehe 😘

popuska
8. apr 2020

@spiruanka haloo ty co?spustila ci nie?

spiruanka
8. apr 2020

@popuska už áno 😊 1dc začínam

123vika
8. apr 2020

@spiruanka to mi je ľúto 😟 ale verím ze tento mesiac to už vyjde ❤️ a dúfam ze vám všetkým 🤞

spiruanka
8. apr 2020

@123vika to je v pohode 😊 ja som už zvyknutá 😁

123vika
8. apr 2020

@spiruanka ja ti veľmi držím palce aj túto babám lebo mne ste veľmi pomohli podporili ma a som rada ze som sa sem zaregistrovala ❤️ úplne super tu je

martuska313
8. apr 2020

@popuska presne si to vystihla😅🔝tenucke testy

martuska313
8. apr 2020

Ja verim ze to dame 😍😍😍 tesim sa na to ako znova tu budete davat testy a uz aj ja s Vami ❤

popuska
8. apr 2020

@martuska313 zrus to a bez do dmky

popuska
8. apr 2020

@spiruanka moja tak sme v tom spolu..dame to..pijem ten caj tak snad to neco pomoze..ja za tyzden zacinam testovat tie ovu testy i ked neviem ako si budem budem merat teplotu lebo budem u priatela v ten osudny vikend a je mi blbe si tam merat teplotu pred nim..to su take zenske veci a chcem ho tpho usetrit..nech stale veria chlapi ze to je ich super spermia co to dala😁😁

popuska
8. apr 2020

@martuska313 sa mi zdalo ze tam vidim neco a potom ze kristusat nebudem tu skulit na taku tenku ciarku😁

popuska
8. apr 2020

@123vika ale urco nejsom tehotna..dnes kopec krvi ale ziadna vystelka..mozno preto som neotehotnela lebo tam bol vplyv antikoncepcie a akonsom ju vysadila tak sa mi nestihla spravit vystelka a ani ovulka nebola..lebo fakt nic iba krv zo mna ide..a gynekologicka vravela ze pocas antiky neni ovulka a tym padom sa netvori tanprava vyzivna stielka pre vajicko..iba taka krvava vrstva..tak skor si myslim ze to bolo pricinou.len mi nejde do hlavy ako potom mozu niektore baby otehotniet aj pocas antiky

123vika
8. apr 2020

@popuska to je veľmi zaujímavé, aj mňa by to zaujímalo... Jaka je to hnusoba ta antika... Ja som to minulý rok alebo 2 dozadu brala (sunya)... Mne z nej bolo zle hlava ma bolela... Strašne, brala som ju tuším 3 mesiace

popuska
9. apr 2020

@123vika ja som bola ok akurat ze som aj 3x za mesiac krvacala co nebolo ok lebo som nikdy nevedela ze kedy budem krvacat.. tak som ju zmenila a ta druha detto.. ja som mala pred 6 rokmi zavedenu taku do ruky to som si dala v UK, mala som to rok, bez menzesu a potom zrazu sa mi spustil taky ze som v kuse isla mesiac.. az v nemocnici som skoncila.. vybrali mi ju vo februari a presne o mesiac som otehotnela :D ale vtedy to bolo neplanovane a taka nehoda :D

cirilinka
9. apr 2020

Dnesny