Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 nemusia byt na streche..ved o to sa predsa stara iny vtak,nie?😀 bocian len donesie vysledok 😂
@martuska313 haha..no tak snad..v piatom zacneme a budeme aj v sobotu aj nedelu..a na sobotu mi vychadza ovu +1-2dni takze snad sa trafime uz..
@ancovicka21a drzim palce a posielam ❤
@jsrv82 😘 dakujem..
inak,baby,ked je spinenie pred menstruaciu,to sa uz rata do nej alebo nie? lebo minulu ms som mala tak,ze dva dni slabe spinenie a dva dni riadnu..ale som to pripisovala stavu po operacii,kedze som to nikdy takto nemala,tak som len zvedava 🙂 lebo ak sa to rata do ms,tak teraz by som mala dostat o dva dni skor ako mam vyratane,nie?
@ancovicka21a jasne jeden sa stara druhy donesie 😅😅😅😅
@popuska ja som dnes robila ovu test tak silnie ciarka tak dovtedy snad budem mat aj ja ovu😅
@martuska313 jesus pockaaaj :D sak ja mam este len 4DC, ovu mi zacne az buduci tyzden :D dufam teda :D ci to trva vyse tyzdna nez zacne silniet ci? nechapem
@popuska ja som dnes 16DC a este mam cas lebo od 20DC - 25DC mam tak ovu v tom rozmedzi. No a druha ciarka doteraz bola uplne slabulinka a dnes silnejsia ale este daleko ma ku pozitivnemu testu
@martuska313 aha takto to vyzera? no pekne.. ja som v zivote nevidela ako vyzera pozitivny ovu test :D no ja budem testvoat do piatku rana a potom uz asi nie lebo idem ku frajerovi, necham to na efekt mojho BODY a naslednu silu spermii :D
@popuska ale bazálku meraj podľa toho ešte lepšie budeš vedieť. Len to musíš každý deň.
@popuska no tento ma este daleko ku pozitivnemu ale ked chces potom to tu dam teda ze ako vyzera ked teda aj k tomu dojde ze bude pozitivny 😅😍 Ver tomu ked sa tak vyzbrojis isto to zaberie 😅❤
@martuska313 jasne daj daj.. som zvedava.. a aj si odkladas? ci? ze by si to potom polepila na jeden papier aby som videla aky to ma priebeh.. lebo totok je spanelska dedina..
Ahojte baby 🙃 stretli ste sa už niektorá s tým, že ste mali ako príznak tehotenstva herpes(na pere)? 😬
@sisk43 herpes síce nie, ale sopel, nádchu pri obidvoch tehotenstvach celých 9mesiacov.
@popuska stiahni si apku na vyhodnocovanie ovu testov.
@miska_hryzka niekde som čítala, že žena to mala ako prvotný príznak pri všetkých troch tehotenstvach 😁 tak ma napadlo, že sa opýtam tu, či náhodou sa s tým niekto ešte nestretol 🙂 a tiež tu písala @123vika že má suché pery 😁 a to ja mám už tretí deň a plus včera ten herpes 😬 test som si ale nerobila, dostať mám zajtra 😶 tak ja len ze ci to nie je nejaká blbosť 😁
@popuska aj ja mam aplikaciu na vyhodnotenie testov 🙂
Dievčatá a kedy mám ísť ženskému?Kedy sa vlastne chodí?
@ancovicka21a ja som sa presne na toto pytala svojho dr a ten mi povedal,ze menstruacia sa pocita az ked je riadne krvacanie (nie spinenie)
@ancovicka21a takže možno je to aj fajn znamenie 😁 a veru by sme sa nepriecili tomu 😊 drahý by asi aj z kože vyskočil, keby sa zadarilo 😁 inak, som čítala vašu debatu s bocianmi 😁 a tiež nám preleteli dvaja ponad dom, a mne tiež vtedy preletelo hlavou, že to nám doniesol bábo 😁 a taktiež aj pri tom herpese keď sa mi spravil tak mi preletela myšlienka hlavou, že či náhodou nie som tehu... 😁 Takže zajtra skúsim spraviť test 😁
@sisk43 no drzim palce..a dufam,ze v decembri nas bude plna porodnica 🙏
@ancovicka21a ďakujem krásne 🤗 snáď všetko dopadne dobre a tak ako má 🤗😊
@ancovicka21a ja nestiham..ja ked sa podari tak az januar😁😁😁ale moja prvorodena je decembrova..
@popuska ja som tiez bola s nimi s adiel testami spokojna uplne 🙂
Dievcata konecne mi prisiel teplomer. Zajtra rano uz meriam 😊 som zvedava ze ako to teda bude

@ancovicka21a mne sice dnes bociany rozpravali ale nie na nasej streche zatial 😅