Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika wuau gratulujem snáď sa aj mne podarí drz sa 😊😊😊♥️
@jaruska_12 držím palčeky, podarí určite ❤️❤️
@sisk43 ďakujem, mne už pekne ukazuje pár dní a to som mala dnes dostať, takže dnes už na mňa dolahli aj slzy šťastia keď som zbadala koľajnícku krásne vyfarbenu ❤️❤️
Držím vám všetkým palčeky ❤️ a poponáhlajte sa nech neisté moc pozadu
@123vika krasa ❤
@jaruska_12 drzim prsty ✊ a ver ze aj Tebe sa podarí ❤
No tak musime verit..snad vsetky co tu teraz cakame tak tebto cyklus sa dockame..ja strasne verim ze sa to podari..uz som aj nedockava..najradsej by som uz bola aby bolo 29.4. A ja opat skulim na test😁
Baby ja dnes večer neskutočná migréna. Normálne som si musela ísť ľahnúť a malého nechať nech sa mu muž venuje.... A to som mala v minulom tehu tak uvidím, inak migrény nemávam vôbec 🤔 navyše dnes v noci sa mi snívalo že som mala narodeniny a gratulovala mi svokra so slovami "všetko najlepšie k narodeninám aj k tomu bábätku čo čakáte".... A ja že žiadne nečakáme.... A ona že "ale áno"... A úplne tak záhadne sa zatvárila že doteraz mám zimomriavky z toho sna 😳 ale to už asi psychika robí svoje čo sa týka tohto sna. Som hovorila mužovi ten si asi myslí že mi šibe 🤦🏼♀️😁
@lujza_ presne ako pises to je ta psychika ja som v snoch bola uz tolko krat tehu ale iba v sne 🤔 ale mam rada tie sny kde si to uzivam ze som tehu 😍 ale v poslednej dobe sa mi uz nic take nesnivalo
@popuska musime 😍😍😍 uz nech su tie dni presn3 kedy clovek skuli a hlada 😅
@martuska313 moja..keby nebola ta korona tak by nam to utekalo viac..ale teraz vsetko je pomalsie.. si pamatam ked som kedysi dostala menzes a som nadavala ze jezisiiii uz zase?sak teraz bol a zas je tu..teraz opacne,mam 4ty den a msm pocit ze uz ho mam aspon tyzden.. 🙄🙄🙄
@martuska313 a ja sa tesim ked sa vrhnem na tych 20 testov co mam😁😁😁😁 dufam ze budem mat tolko stastia ako @123vika a uz tyzden pred ms mi bude silniet test😇😇😇
@popuska veru tak a ja som k tomu doma uz dlhsie kvoli tomu takze tiez mi idu pomaly tie dni. Stale nieco na robote a teraz viac volneho casu 🙄🙄🙄 a ten cas ide pomaly
@popuska tiez som taka nedockava 😉 mam tiez viac testov doma hlavne tych one step 😂😂😂 tak som sama zvedava co to bude a ze ked to uz bude tak mam este od minula digi test. 😁
Ahojte chcem sa spytat kde kupujete testy? Je niekto kto predava za dobru cenu? Tuna na MK a su dobre ?
@martuska313 no ja mam malu ktora ma zabava ale aj cakanie na toho mojho chlapa je jak cakanie na godota..ked uz on pride tak uz verim ze to pojde ryychlo tie 2 tyzdne..neviem dokedybbude tato pandemia ale sa trochu bojim ze ked takto sa vracia kazdy druhy tyzden tak ten dalsincyklus sa uz nemusi vratit pocas mojej ovulky takze davam dost velke nadeje do tohoto cyklu
@jazlyn ano a celkom rychlo to posielaju.. ja som si objednala 2 balicky (10ks dokopy) a nejako sa oni tam pomylili lebo ja som zadala fakturacnu adresu inu a dodaciu inu a oni mi to poslali aj tam aj tam..tak som prevzala oboje..platila aom necelych 17 euro a mam 20 testov doma.
Ked si zratam kolko som dala za pepino testy za posledny mesiac testovania tak mi je az zle..
Ani neviem komu mam odpísať ☺️ dkaujem všetkým
Hej dnes zajtra mam mala som dostať ms (mam nepravidelnú). Mne krásne už ukazovať 8 dní pred takže je to zaujímavé, dnes krásne koľajnice už aj včera boli pekne ale dnes už sú krásne vyfarbenu úplne rovnaké
Baby ja neviem prečo ale ja sa trosku obávam dovojiciek, ako keby náhodou postaráme sa ale myslíte že pri dvojickach stúpa hcg rýchlejšie alebo neviem ako to nazvať?
@popuska Ja som od febaruara na Slovensku predtym som byvala v UK V lekarni 2ks som kupovala za 2.50 alebo online 50 za 6 libier
Kupovala som ovu a tehu testy za par libier vzdy som doma v zasobe mala aj 30-40 tehu testy ze ked mi preskoci
A od kedy som
Na sk sice teraz prvy mesiac testujem uz mi je luto tych penazi Tak uz hladam nieco radsej lacnejsie premna su 2 testy nic Lebo ja bohuzial nevydrzim 😀😃😀 a ocikam
Ich
@popuska tak aspon mas zabavnejsie dni 🙂 budem Ti silno drzat prsty aby Ti /Vam to tento cyklus vyslo😘❤ a verim ze ano 🥰
@jazlyn urcite u nich sa oplati viac objednat a vzdy to vyjde vybodnejsie ako notmalne v lekarni abo drogerka 🙂
@123vika nie je to pravidlom ale viacere vravia zeny ze aj tie testy su silnejsie. Pokial mate predispoziciu v rodine tak je to mozne 😊

@popuska ved par tyzdnov hore-dole..hlavne aby to bolo 😉