icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

123vika
9. apr 2020

@martuska313 musím to zistiť 😀
Ale neviem ci je tu niekto kto ma taky pocit ako ja ale mne sa snívalo bzy o chlapčekovi a ja som presvedčená že čakám chlapca

martuska313
9. apr 2020

@123vika niekedy tie vnutorne pocity su pravdive 🥰😘❤

popuska
9. apr 2020

@123vika no ja ked som bola tehu snivalonsa mi.o chlapcovi a mam dievca😁😁😁

123vika
9. apr 2020

@popuska
@martuska313 ja som tom úplne presvedčená... Moj vnútorný pocit mi hovorí ze ti bude chlapec... Snívalo sa. Mi aj s tým. Asi 4 krát aj mojej kamarátke 🙂

popuska
9. apr 2020

@123vika tak hlavne nech je zdravi on i jeho maminka❤❤❤

martuska313
10. apr 2020

@123vika veru hlavne to zdravicko nech je❤

123vika
10. apr 2020

@martuska313
@popuska
Baby ste neskutočne zlaté ❤️🤞 ďakujeme
Teraz čakám na vás ❤️ a dúfam ze mi poskytnete dobre info na konci mesiaca!!!! Chcem vidiet čiarky!! 😘

sisk43
10. apr 2020

@123vika vieš ze keď som si tu čítala vašu komunikáciu a sledovala tvoje testy, tak mi prebleslo hlavou, že či náhodou nečakáš dvojičky? 😂😁

lujza_
10. apr 2020

@123vika ja som tiež bola presvedčená od začiatku úplne naopak ako aj @popuska , myslela som že čakám dievčatko a mám chlapceka. Dokonca aj na 3D v nejakom 15 tt mi lekár povedal že asi dievča a v 20tom tt už to bol jasný chlapec.... Ja som zrejme už pol ružovej vybavicky nakúpenej 😁🤦🏼‍♀️ teraz má už rok ten drobec

lujza_
10. apr 2020

@123vika a tiež sa mi zdá že si mala skôr tie testy pozitívne ako býva normálne, tak tiež sa prikláňam že buď veľmi skorá ovulacia alebo dvojičky? 😊

ancovicka21a
10. apr 2020

@123vika gratulujem ❤ vravela som ti,ze nestresuj..stresovat mozme my ostatne,ale ty uz vobec..krasne tehulkovanie prajem 😘

cirilinka
10. apr 2020

Baby,prečo mi nesilnie?

luckynko44
10. apr 2020

@cirilinka ale silnie draha 😊

cirilinka
10. apr 2020

@luckynko44 no neviem,asi mi už šibe🤔

sisk43
10. apr 2020

@cirilinka mne sa tiež zdá, že silnie 🤗

cirilinka
10. apr 2020

@sisk43 bodaj by🙂

lujza_
10. apr 2020

@cirilinka ak je naposledy robený ten horný test tak silnie, držím palce.... 🙏 Zo začiatku silneju pomalšie ale ak o nejaké tri-štyri dni už nebudeš mať výraznejšiu tú čiarku, to už vidím ako problém 🤷‍♀️ ja som tak mala biochemické v 6 tt skončilo. Ale snáď to tvoj prípad nebude

cirilinka
10. apr 2020

@lujza_ ten horný je robený dnes.Dufam že sa udrzi.Par mesiacov dozadu som mala duchov,a na tretí deň tam už nič nebolo.Ak bude silniet,tak dúfam že sa udrží.Beriem aj kys.listovu

lujza_
10. apr 2020

Ja som vyhrabala ešte iné testy čo som mala doma a to Kuwi Wiku zo stánky Pilulka.Tie duchujú len minimálne naozaj. A dnes sa mi zdá dušík o dosť tmavší ako včera naživo hlavne neviem či aj na fotke vidno, dnešný je ten dolný... Tak uvidím 🤷‍♀️

lujza_
10. apr 2020

Večer vyskúšam ten One step čo mi vyšiel taký tmavý .... Mne zo zásady pri tehotenstve vždy vychádzali poobede a večer silnejšie testy ako ráno preto ráno si vôbec nerobím 🤷‍♀️

lujza_
10. apr 2020

@cirilinka ak by to z nejakého dôvodu nevyšlo a nechytilo by sa, predpísal by ti aj Duphaston... Ja som po biochemickom hneď ďalší cyklus otehotnela, dal mi Duphaston a všetko dobre dopadlo. 👌💙

cirilinka
10. apr 2020

@lujza_ Uvidím čo povie doktor.Ale ak sa už uhniezdilo,každopádne budeme veeeeelmi radi🙏

martuska313
10. apr 2020

@123vika aj ja verim ze to bude 🙂 ❤ ze sa dockame kolajnic 🙂

martuska313
10. apr 2020

@cirilinka aj mne sa zda ze silnie tie testy su robene ob den ci kazdy den ?

cirilinka
10. apr 2020

@martuska313 každý deň a vrchný je dnes z ranného mocu

martuska313
10. apr 2020

@lujza_ no ten druhy dolny je tam tmavsi ten duch 🙂 drzim prsty 🙂

123vika
10. apr 2020

@sisk43 je to zaujímavé, viem ze ovulácia musela prebehnúť nejak skôr ale absolútne neviem kedy... A tie dvojičky no trosku nad tým aj ja rozmýšľam ale nech je ako chce hlavne nech sme zdraví ❤️

@lujza_ 😀😀😀 tak snáď sa nemýlim 😀 hehe 🤞 a aj keby nevadí mne je jedno co to bude hlavne nech je zdravé ❤️
@lujza_ no sak to 😀😀
@ancovicka21a ďakujem vám všetkým lebo boli ste neskutočne zlaté ❤️ veľmi si to vážim ❤️
@cirilinka na zaciatku naozaj menej silneju, ja napríklad keď už som mala takú jemnú koľajnícku tak vtedy to už išlo

123vika
10. apr 2020

@lujza_ posledná dva sú dokonca ešte mokré preto je to vidieť silnejšie ale všetky 4 boli cca rovnaké a to bolo cca streda prvé dva a piatok spodné dva, takže ozaj to nesilnelo aspoň teda nie o moc, mne to začalo dokonca silnieť od tohto utorka a včera už rovnaká farba oboch

cirilinka
10. apr 2020

A kedy mám ísť zenskemu?Ak som v tom,kedy mi to potvrdí?

martuska313
10. apr 2020

@cirilinka preto vela zien pise lepsie odbden lebo na zaciatku je to naozaj slabo vidiet ten odstup. Ku dr. je este skoro mne dr. povedal ked budem mat pozitivny test a az ked mi bude meskat 2 tyzdne tak az potom sa ozvat a tak mi povie ze kedy mam este len k nemu prist.