Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika niekedy tie vnutorne pocity su pravdive 🥰😘❤
@popuska
@martuska313 ja som tom úplne presvedčená... Moj vnútorný pocit mi hovorí ze ti bude chlapec... Snívalo sa. Mi aj s tým. Asi 4 krát aj mojej kamarátke 🙂
@123vika veru hlavne to zdravicko nech je❤
@martuska313
@popuska
Baby ste neskutočne zlaté ❤️🤞 ďakujeme
Teraz čakám na vás ❤️ a dúfam ze mi poskytnete dobre info na konci mesiaca!!!! Chcem vidiet čiarky!! 😘
@123vika ja som tiež bola presvedčená od začiatku úplne naopak ako aj @popuska , myslela som že čakám dievčatko a mám chlapceka. Dokonca aj na 3D v nejakom 15 tt mi lekár povedal že asi dievča a v 20tom tt už to bol jasný chlapec.... Ja som zrejme už pol ružovej vybavicky nakúpenej 😁🤦🏼♀️ teraz má už rok ten drobec
@123vika gratulujem ❤ vravela som ti,ze nestresuj..stresovat mozme my ostatne,ale ty uz vobec..krasne tehulkovanie prajem 😘
@cirilinka ale silnie draha 😊
@luckynko44 no neviem,asi mi už šibe🤔
Večer vyskúšam ten One step čo mi vyšiel taký tmavý .... Mne zo zásady pri tehotenstve vždy vychádzali poobede a večer silnejšie testy ako ráno preto ráno si vôbec nerobím 🤷♀️
@123vika aj ja verim ze to bude 🙂 ❤ ze sa dockame kolajnic 🙂
@cirilinka aj mne sa zda ze silnie tie testy su robene ob den ci kazdy den ?
@martuska313 každý deň a vrchný je dnes z ranného mocu
@lujza_ no ten druhy dolny je tam tmavsi ten duch 🙂 drzim prsty 🙂
@sisk43 je to zaujímavé, viem ze ovulácia musela prebehnúť nejak skôr ale absolútne neviem kedy... A tie dvojičky no trosku nad tým aj ja rozmýšľam ale nech je ako chce hlavne nech sme zdraví ❤️
@lujza_ 😀😀😀 tak snáď sa nemýlim 😀 hehe 🤞 a aj keby nevadí mne je jedno co to bude hlavne nech je zdravé ❤️
@lujza_ no sak to 😀😀
@ancovicka21a ďakujem vám všetkým lebo boli ste neskutočne zlaté ❤️ veľmi si to vážim ❤️
@cirilinka na zaciatku naozaj menej silneju, ja napríklad keď už som mala takú jemnú koľajnícku tak vtedy to už išlo
A kedy mám ísť zenskemu?Ak som v tom,kedy mi to potvrdí?
@cirilinka preto vela zien pise lepsie odbden lebo na zaciatku je to naozaj slabo vidiet ten odstup. Ku dr. je este skoro mne dr. povedal ked budem mat pozitivny test a az ked mi bude meskat 2 tyzdne tak az potom sa ozvat a tak mi povie ze kedy mam este len k nemu prist.

@martuska313 musím to zistiť 😀
Ale neviem ci je tu niekto kto ma taky pocit ako ja ale mne sa snívalo bzy o chlapčekovi a ja som presvedčená že čakám chlapca