Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka aj ja som bezdetna ....len uz som mala mikroaborty a jeden potrat v 4tt/5tt
@martuska313 to ma mrzí🙁🙁🙁
Takže si myslím že budúca ms asi nepríde.Ale prečo mi ukázal ducha aj keď som mala teraz ms?
@cirilinka ale tak bola slaba MS ? pockaj par dni lepsie testuj kazde 2 dni aby si videla ci silnie
@martuska313 no skôr bola taká stredna
@cirilinka niektore zeny maju normalne MS a su tehotne 🙂 uvidis ako testy
@martuska313 možno je to aj môj pripad.Ved sa ozvem
Ahojte tak dnes je to tak na teste moc žiadna zmena.. Ms som mala dostať od 6 do 9(nikdy ju nemam presne) a dnes som robila test a dopadol takto.možno tam niečo uvidíte vy, mne sa moc nezdá.... Som od29. januára po sp, a možno aj preto sa mi ms ešte neupravila tak preto mešká.. Mam aj bolesti v podbrušku občas ako by mala každú chvíľu prísť a nič.. Stále som unavená, nič sa mi nechce žiadna energia.. Už som zúfalá 👶🥴
@martuska313 ale mám také jemné pichanie-bolesti v podbrusku
@cirilinka myslime na Teba a budeme Ti drzat prsty 🙂 ❤
@martuska313 Ďakujem pekne🙂♥️
@simik7192 Možno je ešte skoro počkaj par dni. 🙂 Mne sa mari slabulilinke 🙂
@popuska
@martuska313 musím ešte asi neskor vyskúšať dokiaľ nepríde mrcha, ten bol mamatest ale už bol posledný, musím zájsť kúpiť, už z toho čakania mi šibe 🥴
Teraz mi povedzte je toto spravodlive ?Susedka caka uz 2 babo samozrejme fajci a ked som sa pytala co bude robit na velku noc tak si s manzelom vypiju ja ze co VYPIJES?? Dufam ze dzus a ona ze velke halo nerobi ze to nieje choroba a ze ona aj pri prvom do 3 mesiacoch pila fajcila cele tehu a vsetko bolo ok
A my co do seba trepeme kade co stresujeme
Sa testujeme sa nic !! Mna to tak serie baby tak veeeelmi ze je taka
Nezodpovedna dokonca ani sa netesi neriesi tvari sa ze tehotna nieje ☹️
@jazlyn presne to tak je 😔 kto chce nema a kto nechce ma
@jazlyn fuha no to su silne kalibre toto..no ja pri prvom tehu som fajcila tiez do 3 mesiaca ale ja som tehu neplanovala..nechcela a bola to nehoda s chlapom co som bola prvy krat..takze z fajciarky sa nestala nefajciarka zo dna na den ale potom som proste prestala..docvaklo mi ze sak cakam mije dieta a budem mama..plus som bola velmi.mlada..22 som mala..teraz je to ine..fajcit som prestala uz davnejsie..a kebyze aj fajcim a zistim ze tehu som tak v tom momente ziadna cia a max cierne pivo ale nastastie ja alkohol moc nemusim..skor som kavova.
Ale smutne je ze naozaj zeny co to maju na haku maju viac stastia a otehu hned..🙄🙄🙄
Baby..tak.iba 5 dnova menstruacia..iba krv..asi iba 2x som nasla mini hrudku..teraz fakt neviem kedy zacat robit ovu testy..snad sa mi neposunie ovu skor....priatel pride az v piatok..zajtra zacnem merat teplotu
@martuska313 a ty ako?meras?
@popuska ahoj ano meriam zatial iba dve hodnoty zajtra bude tretia 🙂 inac normalne sa budim bez budika na meranie zvlastne 😅 snazim sa aspon priblizne cas taky ked pojdem naspat do prace aby sa lepsie vyhodnocovalo. A podla testov stale este cas na ovu. Musim nastudovat ake su hodnoty teploty pred ovu.

@martuska313 Ja som zatiaľ bezdetná tak neviem ako to chodí.Preto sa pýtam...