icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

simik7192
12. apr 2020

@popuska kramy nie a čiarka neviem, nemám test už a obchody zavreté, kúpim až v utorok 🥴

popuska
12. apr 2020

@simik7192 mozno budes prave ten pripad ze zacne duchnovat az po par dni meskania kramov..drzim ti silno palce..

simik7192
12. apr 2020

@popuska ďakujem, no uvidíme,, ak nedôjde ms tak spravím keď ho kúpim, a možno to je aj tým ze som po sp tak telo sa musí spamätať je to ešte len druhá ms 👶🙂

lenka_21
12. apr 2020

@jazlyn mas odpoved, neriesi, nesleduje, netestuje...a je tehu. Nesuhlasim s tym, ze fajci a pije ked vie, ze je tehu, ale PSYCHIKA robi svoje. Neustale sledovanie, testovanie nicomu nepomoze...

lenka_21
12. apr 2020

@simik7192 uprimne, vyzera, ze jeto negativne... unava moze byt aj jarna... alebo predzvest MS...

ancovicka21a
12. apr 2020

tak baby moje,ms dorazila 😢 v plnej sile..takze ma oklamalo uplne vsetko..testy,moje pocity,vlastne telo,este aj tie bociany 😠 pojdem na gyndu,nedam sa odbit,nech ma uz konecne vysetri..mozno aj fazulka bola,ale zrejme sa uchytila na tom mieste,kde bol myom,kedze aj minule tak bolo,a zrejme este to nemam celkom zahojene,neviem..kazdopadne,verim,ze nabuduce to vyjde..ale pre istotu si aj tak spravim test,ked mi ms skonci,lebo co ak..vsak? 😉

timina22_09
12. apr 2020

@jazlyn uplne ti rozumiem, tiez som to takto riesila,ked sme sa snazili o prvu. Trvalo to tri roky. Nasla som v sebe pokoj,ked som sa na to,co robia ine zeny vykaslala. Neslo o mna a o moje dieta. Bohuzial. Hovori sa,ze dopraj a bude ti dopriate. Chapem, je to nespravodlive,no vsetko na svete je take. Ked sme zacali pomyslat na druhe dieta, otehotnela svagrina. A hoc som vedela, ze bude fajcit cele tehotenstvo, dokonca tiez aj vypila obcas,tak som sa s nou uprimne tesila, lebo novy zivot.. A ani nevieme ako a otehotnela som aj ja. Neries to. Pozeraj na seba a na svoje stastie,neries inych,inak ta to bude trapit vsetko viac. Myslim to naozaj v dobrom.

martuska313
12. apr 2020

@ancovicka21a to ma mrzi ale ako pises mozno potrebuje vnutro cas kym sa to vsetko zhoji 😘 akurat som hladala ci si nepisala ze ako si na tom myslela som an Teba ❤ hlavne nech Ta dr. Pozrie skontroluje. Uvidis nabuduce to vyjde 🙂

ancovicka21a
12. apr 2020

@martuska313 dakujem za podporu..tak nebude vianocny darcek,ale potom moj narodeninovy 😉 tak som si to vzdy zelala a tak to aj zrejme bude 🙂 len mi bolo strasne luto,lebo vcera moj drahy chodil za mnou ako psik,ze ci nemam ms bolesti,rozpraval sa s mojim bruskom,ze aby sa neopovazili dojst 😀 a dnes taky smutny pohlad,ked som mu oznamila,ze som dostala..

popuska
12. apr 2020

@ancovicka21a to ma mrzi..tento mesiac nam to nebolo dopriate..mne uz dnes konci takze snad sa podari te to cyklus ak nie tak nie..nesilim to uz.

popuska
12. apr 2020

@simik7192 no daj vediet..ja pevne verim ze ti to este ukaze..ja som mala hned normalny menzes po sp..ale zase neslo mi otehotniet..potom som prestala skusat a teraz sa snazim opat

ancovicka21a
12. apr 2020

@popuska tak si ideme drzat palce,nech to tento cyklus vyjde..budeme skoro rovnako na tom,kedze ja mam ovulku par dni po ms..tak tfuj,tfuj,nech sa podari 🙏

popuska
12. apr 2020

Baby mam na vas otazku,dnes mi skoncila.ms..resp uz mam iba minimum uuplne bledoruzoveho vytoku..ale strasne ma vajecniky bolia a podbrusko..je mozne ze by som uz hbed mala ovulku?dufam ze nie🥶

popuska
12. apr 2020

Ovulku mam mat az 17-18..sex sme mali pred ms ako vidite..co to moze byt?

timina22_09
12. apr 2020

@popuska to moze boliet aj par dni pred. Zacni testovat,ked tak 🙂 drzim palce..

judit_ka
12. apr 2020

Ahoj, prosim Vas viete mi poradit. Bola som na pohotovosti s tým ze som zacala strasne z nicoho nic krvacat s obrovskými zrazeninami mimo ms. Testy na tehu z krvy boli negativne vraj, ukazali hcg menej ako 2. A sliznica je 12mm. Viete mi vysvetlit prosím co znamená ze sliznica 12mm?? Pytala som sa ale nejak mi neodpovedal. Neviem ci ma nevnimam alebo co. 🤦🏻‍♀️

popuska
12. apr 2020

@judit_ka 12mm je vyska pred ms.ale neviem to najlepsie s dokym

popuska
12. apr 2020

@timina22_09 kokso..v zivote som mema pred ovu bolesti..zeby mi ta antikoncepcia uplne dokafrala aj toto?

timina22_09
12. apr 2020

@popuska nemusela.. Moze to tak byt,aj nemusi. Ja som mala na striedacku. Ze obcas pred ovu boli bolesti,obcas az pocas a po.. A preto som si to vela krat mylila a myslela som si,ze ovu je akurat teraz a nic.. Chapes 🙂 telo je nevyspytatelne.. Hlavne tie nase zenske veci.

barborapavlikova
12. apr 2020

Dobre ráno dievčatá 😁, chcem sa opýtať na váš názor či tu niečo vidíte. Mne sa niečo zdalo, potom nezdalo. Neviem.. Test je fialový baby top test.
Ďakujem vám.

martuska313
12. apr 2020

@ancovicka21a nesmut aspon Ti bude on oporou ❤ a ja verim ze my budeme spolu potom oslavovat kolajnice n3boj nic😘

zuznicka7101
13. apr 2020

@123vika ahoj kolko ti meškala MS keď si si sprbsila prvý test ktorý bol pozitívny? Mylsim aj taký test kde bola slabá čiarka

popuska
13. apr 2020

@barborapavlikova ahojky..je tam.nieco ale ja som mala silnejsie a i tak prisla mrcha..skor sa mi zda ze to je kanalik ale skus zajtranpozajtra ci bude silniet

popuska
13. apr 2020

@martuska313 ahojky moja,aku mas teraz bazalnu pred ovu? Ja som dnes zacala merat a mam 36,80..je to ok pred ovu? Sa mi zda celkom vysoka na to ze mi prave mrcha skoncila

barborapavlikova
13. apr 2020

@popuska ďakujem. Ja som si ho urobila iba zo zvedavosti, mam už 2 deti. Tento je robený 10.4. Odvtedy som neskúšala a ms ma prísť teraz 18.4. Ale skôr ma k tomu viedlo to ze minulý mesiac som dostala ms o týždeň skôr a trvala 4 dní. Čo ja mávam vždy 11-13dni. Hovorím stále že ma tato karanténa úplne ničí 😂😂😂 už aj hormóny mi z nej blaznia 😂😂😂

miska_hryzka
13. apr 2020

@popuska uvidíš aká vysoká bude po ovu. Každá žena má iné hodnoty. Dôležité je, aby pred ovu boli nižšie a po ovu vzrástli cca o 0,3st.

ancovicka21a
13. apr 2020

@martuska313 urcite to tak bude 😉 objednam si tie adiel testy,nech nemam vycitky,ze som minula zbytocne vela penazi 😀

123vika
13. apr 2020

@zuznicka7101 ahoj. Ja mam nepravidelnú ms priemer mam 30 dní ale chodí väčšinou na 33 deň tak budem to počítať na ten 33 to znamená ze ukázala mi slabá už 10 dní pred, digitálny 7 dní pred a silné 2 rovnaké myslím ze 3 dní pred, ale oni už cca 5-6 dní do boli krásne silné, pozri môj album 🙂 takže slabú mi ukázalo 10 dní pred. Ale je to individuálne niekomu ukáže až po vynechani

123vika
13. apr 2020

@zuznicka7101 toto nemám v albume ale toto sú úplne prvé testy a prve čiarky 1.4 a 2.4 🙂

martuska313
13. apr 2020

@popuska ja som dnes mala 36,59 ale vcera som mala nizsiu