Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jaruska18 dakujem ;) snazime sa 3 mesiace ;) od oktobra ;) dcerka sa nam podarila po 2 mesiacoch ;) aa ma 2,8 r. ;) 9:20 hod. 29.4.2012 sa narodila 🙂 3250g a 52cm.....su udaje...ktore asi nikdy v zivote nezabudnem ;) a ak som tehu...dufam ze porod bude ok 🙂 pri malickej boli komplikacie + neskutocne hnusna sestra na smene 🙂 nooo myslim si...ze po prvej skusenosti uz aj clovek vie co moze ocakavat...a ako sa moze zachovat ;)
@red_kika skoda ze neviem presne kedy bola ovu ;) testy som mala len do 21.12 ... a boli este negativne ;) sa snazim aspon priblizne spocitat.. kolko DPO mozem byt ;) no ked urobim test po tyzdni meskania... uz by mala byt zmena oproti dnesku vsak ? 🙂 musim dat testy muzovi !!!!! lebo vsetko miniem do vikendu ;D
@jaruska18 ak sa nam to podarilo ;) ... taak normalne rozmyslam .. ze si zazmluvnim porodnu sestru ;) taaa sestra ma prijimala v noci ;) bola neskutocne uuuzasna ;) mam na nu aj kontakt... tak sa spytam .. ci to bude mozne ;) lekari su tam dobrii ;) malicka sa pyta na braceka stale :D ma velmi zaujimave sny :D skoda ze to este nevie vsetko vyrozpravat ;DD
@petra212 uz aby bola poriadne silna ;) aby som uz bola spokojna ;) manzelovi keby som ukazala taky test... tak by nechapal :DDDD chlapo potrebuju vidiet poriadnu ciarku :D
@red_kika po dnesnom testovani som spokojna ;) uz mozno vydrzim par dni netestovat ;) uz ani rano som nechcela... ale nedalo mi to :D teraz po par hodinach je len slabulinka ciarka... na teste ;) tak uvidim v sobotu 🙂 dufam ze uz bude poriadna ;) len nech to je tehu ;) jejooo .. vsetko chce plodit :DDDD
@jaruska18 ani neviem ci sa to da :D u lekarov viem ze da :D ale ci u porodnej sestry ;) aj som zistila.. ze horsia sestra ... ktoru som mala na zdycharni ... v tej nemocnici uz nie je :DDD takze .. asi vsetko okrem nej bude dobre :D musim pozistovat :D aj manzelov golega... dnes rano viezol zenu do porodnice 🙂)) tak drzim palc e;)
@jaruska18 tiez sa mi tam druha ciarka zda ze je 😉 drzim palec
baby, tak ja som si dneska rano robila test a uplne snehobiely. ale tak navsteva este len dnes by mala dojst. ale v kazdom pripade vam odporucam lady max test z lekarne dr.max ak nechcete mat ziadnych falosnych duchov.
@mawiya ty si mala uz pekny 🙂 mala si gravitest?
@chantalka86 aj mne sa zda, aj ju bolo vidno po urobeni testu lenze zbledla.a nedalo sa ju odfotit poriadne 🙂
@chantalka86 ked som trochu upravila kontrast fotky..
ono vela robi aj displej monitora, ci tam tu druhu ciarku vobec uvidno, ked je slabucka 🙂

@potvorka77
@veronikax
@red_kika
@zuzanka2905 no baby robila som rano test :D ledva som vydrzala do pol 7 🙂 ja som videla tu ciarku zretelne hned po urobeni testu. Prvy krat som nemusela naklanat test aby bolo daco vidno. Len neviem ci sa mi to podarilo mobilom odfotit 🙂