Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kejkej ahojte 🙂 s ovulacnymi a tehotenskými testami one step ste ako spokojne?
@ancovicka21a aj ja si chcem objednat 🙂 mam sice z ciny doma ale tak tym velmi neverim.
@vladka2503 s ovu som bola spokojna ale s tehu nie
@martuska313 a prečo s tehotenskými nie? Ukazovali neskoro alebo duchovali?
@vladka2503 mne duchovali a nebola som tehu. A aj teraz som skusila pri tom este ani ovu neprebehla a duxhuju mi Ale tu zeny pisu ze niektore duchuju a niektore nie. Ono mozno zalezi ake kupis.
@vladka2503
Neviem ci to tak vidno ale druha ciarka bola do ruzova one step.
@martuska313 ja tiez este rozmyslam nad tym cajom ludmily mojzisovej,citala som o nom same chvaly..a neni to moc drahe..za pokus to stoji,v mojom pripade urcite..uz davno som raz brala gynex,ale bolo mi z toho zle..potom aj inofolic,ale to som mala take silne ovu bolesti,ze na tutumutu som nemala ani pomyslenie..tak asi vyskusam toto
@martuska313 a ktoré teda kupuješ ak sa smiem spýtať
@ancovicka21a mam ho doma ten caj pre mna je horky velmi. Lepsie sa mi pije alchemilka🙂 ale ta mi dosla tak jedine mi ostava ten horky😅
@vladka2503 teraz mas na mysli one step?
@vladka2503 tieto som mala kupene ako obal je ten isty len vnutri testik je taky ako vidis na foto mojej
@martuska313 aha,tak potom radsej nie..nemam rada horke caje,to radsej tu alchemilku,tu mam rada..dik za usetrene peniaze 😉
@ancovicka21a ako komu vies niekto povie ze je v pohide len mne sa zda jedna bylina co tam je tak sposobuje ze je to uplne do horka🤔 alchemilka je fajn
@martuska313 inak,pozeram,ze tam maju viacero cajov..tak si vyberiem inaksie a budem si miesat
@ancovicka21a za skusku nic nedas ja som si kupila 3 baliky tej ludmily a mam stale 2 este😅😅😅
@martuska313 už takto nezistis, keď začneš v strede cyklu. Lebo ani žiadna aplikácia ti nebude vedieť dobre vyhodnotiť ovu, pokiaľ nemáš viac nameraných teplôt. Skus ešte tento mesiac ovu testy a budúci mesiac už to dáš aj podľa bazalky. Ja som aj merala aj ovu testy robila.
@martuska313 ja si kupim po jednom baleni radsej
@martuska313 pozri tu som začala merať až v strede cyklu a neviem kedy bola ovu, lebo poriadne nevie vyhodnotiť pred a po ovulacne teploty
@miska_hryzka a podla teba mam este merat do konca cyklu ci to uz nechat tak??
@martuska313 skus, meraj, ved za to nič nedáš aspoň spoznáš svoje telo. Keď sa bude blížiť MS aspoň uvidíš ako ti budu teploty klesať
@miska_hryzka a mozem sa spytat ako to teda je pred ovu hodnoty a po ovu ak nastane oplodnenie?
@martuska313 nie nie. Aký teda kupuješ iný, keď one step duchu je 🙂 áno a presne taký aký si mi poslala mam
@vladka2503 tak spokojna som bola s testami od adiel. Maju aj dobre ceny a neduchuju. Potom top test baby, rapiclear
@martuska313 všímam že ten Adiel tu spomínate častejšie.. Asi to tam kuknem bližšie 🙂 ďakujem velmi pekne za tip 🙂
@martuska313 ak nastane oplodnenie, tak teplota sa drží hore ako tu u mňa v grafe. Pekne vidieť pred ovu, ovulácia a potom už vyššie poovulacne teploty, ktoré sa držia, ak si tehotná. Ak nie cca 2dni pred MS teploty klesajú na predovulacne hodnoty.
@miska_hryzka a ovulacia nastane ked niekolko dni za sebou teplota rastie a potom klesne? A v ten den kedy klesne je ovu?
@vladka2503 urcite vyskusaj vobec neduchovali fakt som bola s nimi spokojna 🙂
@martuska313 nooo mne dneska duchol..zo srandy som skusila lebo furt mi.je tak divne a ruzovy duch.ale.ked to.uschlo tak strasne zle.to.je vidiet tak som ani nefotila..skusim zajtra..viem ze je to blbost ale tak mali sme sex aj pred MS takze clovek nikdy nevie😬neverim tomu ale tak duch tam na sto.pro bol..no urcite neduchuje ako.Pepino..ten ma klamal skoro cely cyklus
@popuska tak to sme dve😅 mne včera aj dnes one step tiez duchol a aj este jeden duchol ale tiez mi je to cudne ze ako kedy ? mozno som ovu mala a ani o tom neviem?! kedze az teraz som zacala merat teplotu. To by riadna šupa 😅😍Skus zajtra a daj foto ze co teda ze co sa deje.🙂 sama som zvedava co bude

@miska_hryzka ahoj kedze som az neskor zacala merat lebo skor som nemala teplomer. Ako zistim kedy prebehne ovu ked mam tolko malo zatial nameranych hodnot. Dnes som 20 DC a ovu zvyknem mat v tomto rozmedzi 20DC -25DC ( len podla ovu testov nie podla teploty)