Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska verim Ti , mne napadlo urobit lebo mi bolo cudne, uvidime co z toho bide aj u Teba aj u mna.
@martuska313 daj sem graf teplôt.... budeme múdrejšie
@martuska313 nie, pozri môj graf. Ovulácia je tedy, keď zrazu teplota vyskočí hore. Teplota sa drží hore až kým nedôjde MS. Ak budeš tehotná, tak teplota nebude klesať.
@miska_hryzka ja mam dbes 9dc a mma teplotu 36,74...vcera 36.8,je to pokladane za nizku akebo vysoku? Furt mi je tak divne..nechut mam..amani kava mi nechuti
@popuska každá žena má iné teploty nedá sa to takto všeobecne porovnávať. Meraj ďalej, ak si chceš byť istá ovu, skus tento prvý cyklus merania BT urobiť aj ovu testy. Po namerani prvého cyklu budeme múdrejšie, uvidíme, ako teplota vyskočí.
@martuska313 moja ja mam zas ducha na teste..ale fotit to nebudem..som sa nafotila na Pepine dost.len toto je adiel..je mi zle jak konovi..len neviem ci to neni tym ze ovu ma prist soon..och sproste testy
@popuska skoda ze si neodfotila. Ako fakt musim povesat adiel nerobi duchov. Len tak pre nic za nič.
@krajcovicka u som ti davala foto, lenze som nemala skor teplomer azacala som v strede merat cyklu tak preto to bude take tazke urcit kedy bude ovu.
baby moje,podavam hlasenie..ms vcera vecer skoncila,takze ani nie 48 hodin..a opat nastupili tie bolesti podbruska,ako som mala predtym.. nechapem..no,zavolam zajtra na gyndu a teraz ma uz musi vysetrit,kedze ms je taka,ako je..minuly mesiac som kratku ms pripisovala operacii,ale teraz uz netusim,ze preco..ako,nie,zeby mi to nevadilo,ked je taka kratka,aspon mam pokoj 😀 ale nie je to v poriadku..
@martuska313 dalsi som spravila teraz a pozri
@123vika
Este pridavam ze som mala 7 dni krvacanie..ako je toto kristusat mozne????
@popuska ty si tiez taky zaujimavy pripad ako ja 🙂 plno otazok a odpovede ziadne..chod aj ty na gyndu
@ancovicka21a stvrtok mam ist.. hrudky mi nesli iba cista krv ale teda normalne.. takze je to zvlastne, jedine ze by som otehotnela tesne pred ms a este nestihla neprist ale fakt neviem ako je toto mozne..
sme my ale pripady divne
@popuska uvidime 😉 ved ako vidis,mozne je vsetko..
@ancovicka21a hej len kde sa uhniezdilo to baby ked tak? no gynekologicka mi musi na toto vsetko odpvoedat.. je to dnes presne 10 dni od styku takze by to aj sedelo, nerozumiem mojmu telu
@ancovicka21a ty mas aky test? mas tam ciarku?
@martuska313 nenašla som tú foto...
@popuska uvidis,co ti povie..no ja som si test nerobila,nemam ziadny,kedze som neratala s takouto ms..ale zajtra si pojdem kupit a myslim,ze rovno digitalny,nech uz tolko nehladam duchov..lebo som si zase robila ten domaci test s olejom a vysiel mi pozitivne-skus si ho aj ty,co ti ukaze..tak som z toho magor..uz len cakat,nic ine nam obom neostava..
@ancovicka21a ako sa to robi s tym olejom?
@popuska je tam niečo, ale nevidím to dobre, či je tam farba, či je to len šedé... keby si s takýmto testom prišla na gyndu, tak Ti povedia, že je čisto negatívny...
@popuska normalne,vycikas sa do pohara a nalejes trochu oleja..ak sa ti spravi jednoliata masa,tak podla navodu je to tehu..ak sa ti spravi vela malych bubliniek,tak tehu nie je..chod skusit a napis,ze ako to dopadlo..alebo odfot
@krajcovicka ale ja som objednana uz dlhsie..nejdem za tymto ucelom iba..
Ja neratam ze by som bola tehu ale doteraz biele testy a teraz toto
@ancovicka21a urcite ku dr. Budes mudrejsia ze co sa to deje
Najhoršie je mať doma veľa testov, poznám to i na sebe, odžila som si to, človek potom podvedome hľadá dôvody, prečo by testoval.... dnes mi je čudne... testnem, ms bola iná, testnem a tak stále dookola, je po ms, teplota dole, ale čo ak som zle odmerala ... tak testnem, ja som dokázala škúliť na tie testy až mi tak skoro oči zostali... fotila som ich v rôznych fázach schnutia, vždy sa mi niečo podarilo zachytiť.... a potom to očakávanie a sklamania.... s odstupom času si hovorím, že to bolo v podstate trápenie samej seba.... a mám pocit, že v mnohých vás vidím seba.... uschovajte tie testy na správny čas, uvoľnite sa a zamestnajte myseľ i niečím iným a uvidíte, že to príde! A budete šťastím naplnené✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻. Držím Vám palce i prsty!🥰
@martuska313 uvidíš, ako bude pokračovať meranie, ovu testy silnejú?

@martuska313 no ale ja mam den po ms..takze u mna tí duchovia su fakt divní ale ja uz radsej preverujem lebo kadeco som ocula..tiez ma napadlo ze som mohla mat ovu az ku koncu cyklu nakolko som antikoncepciu prestala brat a doky vravel ze vajicka sa prebudxaju k zivotu po 21.dnoch co mi aj vychadza ale tak neviem..ke mi zle..picha ma v podbrusku a fakt na prd mi je uz par dni..ale ozaj nechcem mat konspiracne teorie
Uz aj nechut fotit mam ked to tam vifim lebo ked sa ma raz dcera opyta ci som niekedy videla ducha poviem jej ze kazdy mesiac aspon 5!😬😁😁