Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a mas foto v sprave aby baby sa nepohorsili, hned sa to zlucilo to jednej kvapky..
@krajcovicka presne ako pises clovek sa len tym trapi testy su ovu take vselijake. Ale isto pozitivny ovu este nebol.
@popuska ja by som chcela vidiet ako to ma vyzerat😅 poslite aj mne foto
@martuska313 poslem do spravy
Ahojte co poviete oplati sa kupit dalsi test ? Uz 3 den mam pri utreti slabunko ruzovy Vytok dnes ma prist prcha ale stale len ten vytok mal niekto uz aj taky vytok a predsa si nasiel
// na tehu teste ?? Asi moc snivam😄🥺🥺
Baby ja Vás tu tak potichu čítam a celkom sa smejem na tých Vašich testoch s olejom :D tak ja som sa teda vycikala a naliala olej a je tam jedno veľké oko a tehotná niesom tak by ma fakt zaujímalo ako to zareaguje Vám, tehotným :D @popuska výborný nápad :D
@popuska a tú púpavu už niekto skúšal?
@123vika mala by si to vyskusat nech vieme 😅
@krajcovicka pozri moje ovu testy
Ja som tiež skúšala olej.. jed a veľká bublina..skúsila som cukor..A tam to bolo negat..nebola som tehu 🤪
@martuska313 🤣🤣 vyskúšam keď nebude môj drahý doma lebo by si myslel ze mi šibe ale púpava ks blbosť už som to skúšala s kamarátkou ale 2 týždne dozadu
Popuska mne do teraz nebolo nič podľa kalendára som 5+2 ale akurát dnes už mi je zle zo všetkého co zjem, kyselo v hrdle po všetkom čo zjem zatiaľ nevraciam😀 už sa neviem dočkať doktora
no tak to je blbost potom.. ked nie ste tehu a mate tam jednu velku bublinu.. :D
Ja som spravila a mam jednu velku bublinu a par malickych bubliniek😅😅😅😅
@vladka2503 je to kravina 😅
@mims1520 no veru asi je! Prehovarala som aj muža nech sa otestuje ale nechce 🙈🙉
@popuska nevydržala som a som teraz skúsila ale moc tam toho nevidno tak slabšie, možno preto ž e je slabší moč, alebo vidíte niečo aj vy dievčatá? Už z toho čakania ma asi šlahne, mam bolesti občas v podbrušku ako keby to malo prísť a to už asi týždeň aj 3dni 😀🥴čakám a čakám (a ospravedlňujem sa za foto môj mobil robí čo môže =D)
baby,to s tym olejom je skor na pobavenie..mozno to u niekoho funguje a u niekoho nie..ale pisu na nete (samozrejme,"doveryhodny" zdroj),ze to funguje 😀
@ancovicka21a tak to je super!!! V tom prípade som tehotná! Konečne sa môžem vyhovárať pri priberani na to 😎🤔😄😄
@vladka2503 gratulujem 😀 ani doktorov nepotrebujeme,staci nam na to obycajny olej 😀 😝
@vladka2503 a Ty si ktory den cyklu?? 😅 s tymi domacimi testami je to haluz musi to vyskusat tehotna len 😅 moja segra je tehotna ale nechce testy urobit 😅

@martuska313 ano,samozrejme 🙂 zajtra tam zavolam