Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska a ku dr. Ides kedy??
@vladka2503 nečudujem sa mu 😂
@martuska313 vo stvrtok mam ist na preventivku ale poviem jej teda ze nech neco vyčmugá v tej mojej maternici...
@popuska tak uz nech je stvrtok ja si idem objednat adiel lebo pozri co mi dnes urobil test a neni to one stwp
@martuska313 no to je duch.. i ja mam takeho.. preto uz ja netestujem.. a pockam co mi povie gynda.. uz nechcem duchov :D
@ancovicka21a presne.. Len neviem co budem robiť keď budem mať za pol roka len väčšiu rit a žiadne brucho 😃😃😃😃🤯🤯🤯
@popuska lenze ked to je duch tak kedy som mala ovu potom 😅😅😅😅myslim ze je to len klam
@vladka2503 ja ked priberam tak hlavne brucho 😅😅😅😅
@popuska vies co to by bola riadna haluz keby ze sme obe tehu a to sme este nestihli ani poriadne pockat ovu😅😅😅😅
@martuska313 veru! Treba nájsť tehotnú aby ti urobila :D ja som dnes 33DC snažíme sa od januára a odvtedy sa mi aj celý cyklus totálne rozhadzal
@martuska313 bola by to sranda.. ale u mna skor nemozne... ja pochybujem ze som tehotna kedze som mala krvacanie.. bol by to zazrak a dala by som mu meno Jezis junior :D
@vladka2503 tak ja podla ovu testov som este ovu nemala a bt som zacala az neskor merat takze som tiez mimo ale tak mam cas este do 25DC lebo minuly mesiac ovu bola vtedy adnes som 21 DC
@martuska313 Kazdopadne dnes dorazil sexy overal na piatok :D ked tehotna nejosm tak nech som :D :D :D :D
@popuska tak tedaaa😍😍 vo stvrtok snad sa nieco nove dozvies a ked nie tak honba na spermie 😅😂
@popuska no umna by to aj mozne bolo len to ze by prebehla ovu a by som to nezachytila😅 budem mudrejsia o par dni ak mo testy silniet nebudu tak budem vediet ze ovu uz bola.
@martuska313 tak mozno prisla a ani o tom nevies
@simik7192 ja tam niečo slabunke vidím, ale počkala by som par dni.. . Ty vidíš niečo naživo?
@simik7192 ani ja nevidim
@popuska Jezis Junior 😂🙏😍
@jazlyn mne sa cosi mari ale ja som z tych dnesnych duchov na prasky😂
@martuska313
Ved na dennom
Svetle aj mne ale to
Bude blbost
Tu by sa mi aj daco marilo ale uz nato kaslem to
Nema cenu nato tolko
Cumiet
@jazlyn na tej poslednej foto to vidiet viac 😊

@martuska313 no uvidime, podla oleja som tehotna jak lusk.. podla testov raz ano a raz ne :D