Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Som 9 tt, spravila som vám pre radosť domáce testy:
Cukor- klesol, nič sa nedialo,
Sóda bikarb.- nešumela , ticho čučala,
Olej- jedna pokryl vrch pohárika, žiadne bublinky...
Ešte chcete niečo vyskúšať?
@krajcovicka ja som dievcatam chcela skusat,ale ci to v 32tt ma vobec nejaky zmysel..
@popuska s Ježišom to nič mať nebude, keďže sex bol a niesi panna😉
@krajcovicka tak duch svaty to bude 😁😁😁😁
Jezis Duch svaty 😂😂😂😂😂 normalne sa tu rehocem
@krajcovicka 😂😂😂 ty si supwr j a som pozerala este ze zubna pasta a moc a ocot a moc 😂 skus este
@martuska313 vidis ho tam ci navstivil len moju mysel?😁
@popuska vidim bormalne nech ti zoberie krv na hcg
@popuska id3m aj ja skusit ci to twn moj ranny bol iba klam
@martuska313 poviem jej..lebo sak adiel neduchuje
@martuska313 mozno tu lepsie..
@martuska313 zubnú pastu nemám bielu a bez fluoru, tak to asi nepôjde, ocot a púpavu skúsim neskôr, keď sa mi bude chcieť😂😂😂
@martuska313 anooo daj ho sem
@krajcovicka aha ze to nemoze obsahovat fluor? Tak to som nevedela 😅
@martuska313 no kde je ten teeest?
Dievcata, testy mozu uplne v klude duchovat aj pred ovulaciou. Bolo uz velmi vela pripadov. Skuste naozaj ovulacne testy..
Ahojte pomohli niekomu k otehotneniu ovulacne testy či skôr meranie bazalnej teploty? 🙂
@popuska v tej vanicke este mokre druhe su co trosku vyschlo . Modry je one step a ten zeleny je medpharma
@popuska ty by si mohla ovu test skusit lebo ty mas vacsich duchov ako ja
@krajcovicka tak predsa dobre pisu s tym olejom..takze sme vsetky tehotne 😀
@martuska313 ja mam ovu testy negativne..uz dva dni si ich robim..ale vraj nie vzdy su pozotovne ovu testy pri tehotenstve..takze by som sa na to nespoliehala..
@martuska313 ja ti tam duchov vidim..mari sa mi.
No a mam vyssiu bazalku ale tiez si meram len od vcera takze tazko sa podla toho riadit
@martuska313 neviem, ja som si myslela, že to má obsahovať....
@martuska313 teraz ked mi vyschli tak oba ruzove ale fakt tenke ciarocky..neviem..zajtra nebudem moct lebo idem rano do kanclu a tam nemam ako testovat..tak to uz necham asi na tu gyndu
@popuska tak ty mas riadne negativne moje su take
@popuska no som zvedava ze co aj Ty aj ja 🙂
@martuska313 no mne je ledva vidiet ta ciatka na ovu teste.sudrzny je s tym tehotenskym

Keď netmavne čiarka , tak asi z toho nič nebude...
Ja som si robila v druhom tehu test, každý 3den a tmavol a to som bola v 2tt,potom som si kúpila clearblue a ten mi ukázal 3+ a tak som išla k doktorke