Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313
@popuska ďakujem vám baby, ja som to už cítila že tehotná nie som 😐 tak máme ďalšiu šancu
@popuska tak dodrzuj 2m odstup tak snad nebude ta volat na obed😂😅
@simik7192 ano nova sanca ❤ treba pozitivne 🙂
očuvajte baby, ja mam mat piatok-sobota ovu, len tie ovu testy su fakt nic moc.. myslite ze aj pride?
@popuska a odkedy robis tie ovu testy?
@jazlyn tazko urcit ten druh testov zvykne toto robit. Ked kupis druhy potom daj foto😊
@martuska313
Aj ruzovy vytok mam aj ducha na teste to co akoze nechapem 🙈🙈
@jazlyn podľa mňa duch..držím palce ✊
@jazlyn je viditelnejsi ako včera
@jazlyn a aky den cyklu si?
@popuska uz si odfotila??
@martuska313 ee, pracujeme este.. skusim o chvilu, kolegyna ide skorej domov.. ale mam tak isto ako vcera.. nic sa nezmenilo.. :/
@popuska mne bol muz kupit dr. Max kedze sa mi nezdali ti onestepovi duchovia a tento test je dr. Max ale teraz poobede robene je to kanalik alebo duch?
@martuska313 uff, tazko povedat.. je to do ruzova? ja tam vidim ducha ale fakt uplne slabuckeho
@popuska aj ty tam mas ducha 🤔moj test je tiez uz foteny uz vyschnuty
@popuska tu je este ked nebol uplne vyschnuty
@martuska313 ja ti tam vidim nieco.. ja na svojom vidim malo takze ak ty vidis nieco tak gratulujem :D zajtra budem mudrejsia.. len sranda je ze mam 10dc dnes a mam bolesti ako keby som ms mala dostat.. aj ked si myslim ze podla mna tehotenstvo je velmi mala sanca.. skor si to cele namyslam a adiel teda asi tiez duchuje
@popuska tak to budeme mudrejsie co sa tyka teba zajtra. Ja tiez tam vidim nieco ale chapes 😅 to by bol masaker kedze sa snazim zachytit ovu a pritom duch na teste 😅😅Ja som od adiel mala tieto testy
@wanttobemom podla mna duch 😍 kolko si dpo alebo dc?
@martuska313 vcera som mala dostat ms cize 32dc
@wanttobemom vyzera to nadejne 😊 drzim palceky..hoci ja mam s tymito testami len zle skusenosti 🙈..ale verim ze to nebude tvoj pripad 👶
@wanttobemom toto je pravy duch..uz nedostanes😘
@martuska313 mysliiis ? 😊 Boze som z toho uz na nervy... 2mesiace dozadu ma mrcha natahovala 8dni a nakoniec sa spustila. Ty si ako na tom ?

@martuska313 pockam kym pojde kolegyna na obed a skusim, dufam ze ma nezavola so sebou :D