Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska boze baby bodaj by ste mali pravdu 🤞🏼 Velmi by som sa tesila 😊
@wanttobemom Tak este pockaj. Ak mas este takyto isty,zopakuj kludne zajtra. Uvidis,ci sa nieco zmeni. Tazko povedat,ci je to len kanal alebo duch. Mas dlhsie cykly?
@wanttobemom ano 😥 presne tento kazetovy..ja uz si ho za seba nekupim nikdy...ale to ze ja s nim nemam dobre skusenosti neznamena ze ta ruzova ciarka v tvojom pripade nie je skutocna! Moc ti prajem aby bola 😊🙏
@wanttobemom podla mna to vyzera na tehu 😍 ja ti ani neviem lebo sme tu riesili s @popuska ze budeme ovu testovata a ani jedna z nas podla ovu este nemala ovu a aj jedn aj druha mame ducha na teste😅
@timina22_09 ano mavam dlhsie tak okolo 30dni a testik mam este jeden rovnaky, ale usetrim si ho a ked sa ms nerozbehne do konca tyzdna tak testnem znova ☺️
@luckynko44 To ma mrzi zlaticko, poznam tieto sklamania... my sme z manzelom prisli uz o dve babatka takze sa na to zatial nefixujem, uvidime 😊
@martuska313 tak to je parada 😂 od kedy som zacala riesit vsetko okolo otehotnenia zistila som ze to vobec nie je take jednoduche...hlavne ze do seba mlade baby pchaju antikoncepciu a ked chcu tak to nejde...
@wanttobemom pytam sa preto,ze mozno nemas termin ms, teda nemeska a mozno ma prist inokedy a nepride. Lebo na prvej fotke to naozaj vyzera,ako seriozny duch, cca 10-11 dni po ovulke, tak mozno.. 🙂 mna len zmiatli tie zvysne fotky. Drzim ti palce, nech je pozitivny! Pfuj pfuj..
@wanttobemom no v dnesnej dobe je asi fakt malo zien ktore otehotneju na prvu šupu 🤔
@timina22_09 dakujem pekne 🙂 nooo nemavam ms presne ako hodinky ale vzdy okolo 30dna plus minus 2dni pride. Je pravda ze sa mi to od posledneho neuspesneho tehotenstva trochu rozhadzalo ale to uz bolo minuly rok v maji.
@martuska313 ja to u mna vidim na prd makovy :D cakala som teda uz dnes silnejsieho ducha.. takze sa priklanam k tomu ze mi adiel duchuje a ukazuje svoje krasne kanale. Skoro ako v Benatkach sa citim :D
@timina22_09 len tak pre info 😂😂
@popuska😅čistý kanál v karantene🙂 ono jasne ked je stale rovnaky ale tak uvidis mozno aj ked Ta vysetri ti povie ze aj tu ovulku ci uz prichadza alebo este nie. Ja zajtra znova urobim lady max nech viem porovnat. A uvidim co teda
@wanttobemom stava sa, ze ovulacia prebehne neskor z roznych dovodov, preto sa aj MS posuva.. Ale to je v poriadku.. Tak sa ohlas,ze co 🙂 budem cakat a drzat palce.
@martuska313 no ved toto..uvidime co a ako..ale predpokladam ze nic..i ked bola by to uzasna novina..snad pride ovu tento vikend a ja budem moct pekne testovat bez duchov
@popuska daj zajtra hned vediet ze ako si dopadla 😊
@martuska313 robila som si Pepino a zase kanalika lebo duch..aji fotit sa mi to nechce
Najlepsie asi fakt kupit digi
@martuska313 okolo 12 sa vratim od gyndy tak dam vediet
@popuska posli mi do spravy foto
@popuska budem to tu checkovat a cakat 😊
@martuska313 uz teraz neodfotim nic..mam na prd svetlo v byte..ak tam bude rano vidiet odfotim..ale nic moc..skor ozaj kanalik..mam na to stastie na tie kanale😁😁😁😁
@popuska skoda tie kanale 😊 zajtra si spravím znova test. Uvidim ci zmena nejaka na mojich duchovnych testoch 😅
@martuska313 ja dufam, ze tebe to vyjde.. ja som este kratka snazilka.. 🙂
@popuska si zlata 😍 to je jedno ci kratka ci dlha ❤ uvidime 🙂
@martuska313 ved uvidime co bude a ako bude.. hlavne nech sme zdrave. 🙂
@popuska presne tak 🙂
Babyyyy ja mam mat zajtra ovu podla kalendara menstruacneho a ovu testy uplne biele..teplota 36,8!!!ja tomu nechapem

@luckynko44 zle skusenosti v zmysle ? Ze ukazovali a pritom ništ ? Lebo aj mne sa to uz stalo...tak som z toho jelen