Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka vyzerá, že áno.. Gratulujem 😊😊 a držím palce, nech silnie 🍀
@popuska a cca kedy robis tie ovu testy v akom case? Mozno mas posunutu ovu. Ja dnes 36,72 BT a ovu test som si nerobila az medzi 10:00-12:00 hod.. Ale vcera moj ovu nebol uplne pozitivny ale silnejsi. Vobec nechapem ze tvoje su uplne biele. Ked pojdes k dr. Aspon budes vediet ze co teda ci uz sa blizi ovu alebo ze bola ovu uvidis
@martuska313 áno z ranného mocu
@cirilinka myslim si ze si nerobia srandu 😍 kolky den cyklu dnes je to?
@martuska313 11dni.Ukazalo mi aj počas ms
@cirilinka si 11 dc? Lebo ciarky su krasne 😊 fii som zvedava...drzim prsty 😉
@martuska313 no ja som si robila rano o 8..
Mam to robit neskor?a ta vysoka bazalka stale?
No ale ani hlien ovu nemam..ani sim nemala..ved som krvacala a potom nic..mam taky biely hjstejsi ako krem..prsia ma pobolievaju a tedanovubtesty negativne a tehotenske ducho-kanalikuju😬🤦♂️za hodinu mam byt u doktorky..tak uvidime
Myslím že duchuju.Teraz som si ešte skúsila urobiť test a nič tam nie je
@cirilinka no tak to je zahada...aj ked ten prvy bol robeny z ranneho a tento dalsi uz nie, je mozne ze sa nestihol hcg hormon tolko udrzat v moci. Planujes ist k lekarovi ? To by bolo asi najlepsie keby ta pozrel
Ja som tiez smutko, rano na wc ruzovy toaletny papier takze tento mesiac z toho asi nic nebude
@wanttobemom Ani žiadne priznaky nemám.Mozno je na príznaky ešte skoro,neviem...
@cirilinka hej pamatam si tak skus iny test este ked tieto ti tak spravili3🤔
@martuska313 Mám len tieto
@popuska tak pisu baby ze od 10 -19tej ci ako a ze nesmie byt prvy moc ranny....a ked ides robit ovu nesmies 2 hodiny predtym vela tekutin pit.
Drzim Ti prsty a sama som zvedava ze co. Ja dnes rano test zase lady max. Ale este slabsi duch. A na onestep vacsi duch akp vcera. 😁😅
Takze tehotna nie som a povedala ze v ziadnom pripade neverit testom po limite lebo duchovia vznikaju tak ze vzduch a moc zoxiduju a stmavne ten kanalik..
Povedala ze budem mat ovulaciu pravdepodobne z praveho vajecnika..takze ja teraz urco netestujem aspon 3 tyzdne..
@popuska tak jasne , ano ked je duch po limite sa nepocita ine to je ked je do limitu. Tak fajn a nevravela ze kedy ovulka stihnete ovulku???
@martuska313 nevravela nic..iba ze budr a predpoklada ze z praveho vajecnika..to je vsetko..nevadi..skusime teraz tento vikend potom uz to necham tak a testnem okolo 1.5.
Naa asi tomu treba dať čas a hlavne sa s tým nejak moc nestresovať 🙂
Tak tak..srandicky bokom a tu plati pravidlo ak nie su kolajnice nie je nic😁
@martuska313 necham to na prirodu..pijem ten caj a boli.ma v podbrusku takze asi ovu pride..vsetky kalendare mi pisu ze mam plodne dni aktualne a 17-18 mam mat ovu...od zajtra do nedele sa budeme milovat s priatelom a sama gynda mi povedala ze mi menstruacia vuchadza na 1.5. tak sa mam teraz uplne uvolnit a testovat az toho 1.5.
Posluchnem ju..a robila som si aj ovu test teraz a to som 2 hodiny nic nepila a biely..takze kaslem aj na to,iba ma to stresuje..priatel ma tieznupokojil ze nejde o nic..max za 2-3 tyzdne zistime ze budeme traja co je fasa ale ze teraz to nezmenime a mam sa ukludnit..takze babky..koniec testov na teraz..budem vas tu sledovat 😘😘😘

@cirilinka obidva su dnes robene??