Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka nestresuj sa tým.. Skúsila by som keď tak zajtra ráno z ranného moču. Alebo až v sobotu ráno 😊
Ahojte podte sa potrapit so mnou som zvedava
Dnes rano som si robila top test Tycinkovy uplne biely no nedalo mi to skusila som este jeden o cca hodinku nato prvy bol z ranneho mocu v predoslom tehu ( ktore skoncilo MA) som vzdy z ranneho mala najslabsie ciarky viem divne no umna to bolo naopak tak reku skusim nie ranny moc takze som skusila zase top test ale
Nie tycinkovy kde sa mi nieco vidi kedze nemam skusenosti s tymi testmi neviem posudit ci je to machulka ciarka kanalik alebo co pozrite vy
Podotikam na letaku pise neodcitavat vysledok po 10 minutach ono hned po 5 nieco sa mi zdalo ale
Kedze test bol mokry tazko bolo vidiet a fotit
Takze az po uplnom uschnuti sa nato lepsie pozeralo a to bolo cca po 12-15 minutach mozno viac
Takze chcem sa spytat ci duchuju po par minutach po limite skusila som sfotit aj na slnku ale nechapem preco na tycinkovom
Nic nebolo a na tomto ano aj ked tycinkovy mi pride uplne iny test.
@popuska presne ako pise tak je tk fajn ze si bola i dr. Ja som nahodilA hodnoty do app a mi ukazuje ze dnes je ovu tak to je sranda😁 pocity take nemam . Ale uz ako bude.🙂 tebe silno drzim prsty aby sexy oblecko zaposobilo 😍❤
@jazlyn pockaj par dni otestuj znova 🙂
@jazlyn nemusí byť negatívny... koľko dpo si? Keď bolo vidieť v limite, to neznamená, že po limite je to zoxidované....
@cirilinka netestuj niekoľkokrát za ddň, radšej len z ranného obdeň, to nemá zmysel takto cez deň keď je hcg ešte nízke, teda ak tam je...
@popuska takze nebude jezis junior? ☹ ja idem utorok na gyndu,tak som zvedava,ze co sa dozviem..
@krajcovicka
Ms mi meska 2 dni
V limite urcite bolo no test bol velmi mokry cakala som
Az kym usche
Ja som dnes 13 DC a 3 dpo a zase začínam špiniť 🤪
@ancovicka21a nebude jezis junior..bol to ozaj len duch ktory sa vratil do zahrobia😁😁
@martuska313 hehe no prave odisla aj kadernicka..4,5 hodiny mi vlasy robila takze snad naozaj tie spermie budu stastne utekat za vajcom i ked sa obavam ze ovu nebude zajtra.ved to by uz videla gynekologicka nie?
Baby neviete ako to vie ze to bude pravy vajecnik ovulovat?podla coho?
@popuska vsak este neni haloween 😀 ze by sa tu potulovali duchovia takto verejne 😀 a ovu mozes mat aj zajtra..aj napozajtra..spermie nejaky cas pockaju 😉 a doktor podla toho vie,ktory vajecnik ide ovulovat,lebo vsak vidi na sone..nie?ja to viem aj bez toho,raz boli pravy,raz lavy
@ancovicka21a no hej len ked mi povedala dnes ze: ovulovat s najvacsou pravdepodobnostou budete z praveho vajecnika....
Ako to vie?a kedy?😁😁😁ja sa len bojim aby sme sa trafili..milovat sa budeme od zajtra do asi nedele-pondelka..len ked uz to takto vidi tak kedy asi zacina ta ovulacia..ze ci niekto neco o tim vie..par bab riesili ovulaciu pomocou lekara..preto sa pytam
@ancovicka21a dnes som totizto mala.uuuplne biely ovu test
@popuska nie som doktor,tak ti neviem odpovedat 😉 a ty si robis tie pepino ovu testy?
@ancovicka21a ano..neva skusim a ked nie spolahnem sa na prirodu..ta to uz zariadi
ja som si tiez robila s pepino..skoda,ze som ich neodfotila a uz som ich vyhodila...ale bolo to v style - cisto biely,cisto biely, velmi slaboruzovy,pozitivny,biely..takze ak mas dnes biely,zajtra uz mozes mat aj pozitivny..a robis si z ranneho mocu?lebo u pepino sa robi z ranneho
Ahoj baby...testovali ste niektorá testami woman secret v tom plastovom obale pár dní po sebe?...ako Vám silneli čiarky
@ancovicka21a joj ja si ho robim rano okolo 8 ale nie z ranneho..tak skusim..tak si mi dala nadej..🙏🙏🙏
@popuska tam jasne pisu z ranneho..vsak precitam navod 😝 ja som tiez bola z toho mimo,ale naozaj,ked mala prist ovu,tak v to rano bol pozitivny..ale ja viem,kedy ju mam,to som si robila pre istotu,ci sa mi neposunula po tej operacii..no a plus hlien,ten uz musis mat plodny,ak ide ovu
@ancovicka21a ja som citala ale toto som prehliadla🤦♂️budem davat lepsi pozor
Hlien mam teraz biely ako taky krem alebo mydlo..tahavy neni este..tak skusim..ved meram aj teplotu tak snad sa trafime
@popuska to este neni plodny..ten musi byt priehladny,ciry ako voda..ze na prstoch ho nevidis..ale mozno uz zajtra bude..drzim ti palce..aj na nohach 😘
@ancovicka21a moc ti dakujem..aj si ma upokojila..to nase zenske telo je uplne nevyspytatelne😁
@popuska uz na nic nemysli,nestresuj..hor sa na mileho cely vikend,ani mu vydychnut nedaj 😀 len mu hlavne nehovor,ze ide robit babatko,lebo naschval mu to nepojde..a v pondelok cakame na spravy,aku mas svalovku 😝 😀

@cirilinka skus necikat aspon 2 hodiny a sprav znovu..