Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 len ten vrchny je pozitivny ovu bude zajtra pozajtra drzim palce
@rosalie1411 ďakujem krasne za odpoveď 😊 je to naozaj tazke, nikdy som nechapala, ze ro moze az takto zenu poznacit. Mrzi ma, ze si tym tiez presla. A este viac ma mrzi, ze sa vam tak dlho nedari 😔 drzim palceky aby sa vam podarilo co najskor 🙏😊 ono ten z rana nie je este uplne vyschnuty, takze su dost podobne odtienovo. A bvera cez den som necakala ako sa odporuca dve hodiny nepit a zadrziavat moc, cize su trosku zo zriedeneho. Nemala som este takto, ze skoro rovnake ciarky. Predtym som mala omnoho svetlejsiu a potom bum uplne mega pozitivne, ciarka niekolko nasobne tmavsia ako kontrolna. A potom to zas zbledlo. Asi je tam toho hormónu naozaj vela. Včera som uz mala aj bolesti, tak som si myslela, ze ovu prebehla, ale vecerny test a dnes ranny mi to vyvratili. Ked mi davali tabletky, tak uz som mala vystelku poodlupovanu a telo bolo nachystane to spustit aj same. Takze predpokladám, ze sa tam uz hormonalne nieco dialo a startoval sa novy cyklus. Ked ma kontrolovali 31.3. tak vystelka bola 9mm. Uplne neviem co tento cyklus cakat. Myslela som, ze podla tychto udajov uz teraz niekedy budem mat novu ms, no som v tom stratena...
@81anina ďakujem 🙂 zatial nedrz palce, az buduci cyklus 😁
@kikusha2212 ďakujem 😊. Už som s tým zmierena, že to nepôjde tak ľahko a ako ja chcem.. Podľa mňa je to aj dosť o psychike.. Hovorí sa, že po potrate ľahšie otehotnie, ale u mňa sa to nepotvrdilo... Prvé babo sa podarilo ani neviem ako a teraz takto.. Ale verím, že keď bude správny čas, babo znova príde.. 😊
No a čo sa týka mojej ovu po potrate.. Ja som mala presne 14 dní po začatí krvácania a mala som 28 dňový cyklus, čo som predtým dlho nemala.. Vždy mávam cykly tak 32-34 dní.. Ale tiež je pravda, že potom som mala testy omnoho silnejšie ako pred potratom.. Ono pozitívne testy môžu byť aj deň-dva, takže kľudne to tak môže byt. Ovu pravdepodobne bude dnes, zajtra, resp. pozajtra.. Držím palce, nech sa v ďalšom cykle zadari 🍀
@rosalie1411 touto odpovedou si mi veľmi pomohla. Takze pravdepodobne aj ja mam za to silnejsie tie testy a vrchol este pen pride. Dala som vcerajsi ranny a dnesny vedla seba a ono su fakt skoro rovnake. Takze budem cakat ako sa to vyvynie, hadam dnes uz to zacne klesat, pri najhoršom zajtra.
Mne sa predtym nedarilo, tak som v januari robila ovu testy a hned sa poradilo. Skoda, ze to ale nedopadlo dobre 😔 no s tym uz sa nic neda robit. Ty si mala ake ukoncenie? Kyretazou? Ja s tymto spôsobom tabletkami nemam ziadne skusenosti a ani sa nemam koho opytat. Iba co som nieco nasla na ceskych strankach... Je to hormonalna bomba pre telo a oni sa asi z toho trosku poplietlo 😅
@kikusha2212 ja som začala sama krvácať, nebol potrebný kyret našťastie.. Ale je to možné, že tie tabletky ti to cele rozhadzu.. Preto je aj lepšie počkať ten jeden cyklus, nech sa to nejak spamätá.. Skus potom od 1DC piť alchemilkovy čaj do OVU, nech sa ti to tak prirodzene napraví.. 😊
@rosalie1411 ďakujem za radu, skusim ho zohnat 😊 ten sa potom pije cely cyklus, ci len po ovu?
@kikusha2212 mrzi ma co sa Ti stalo. Hlavne kkud pokoj ziaden stres. Moja sestra v januari potratila a zaciatkom marca uz bola tehotna. Viacere to vravia ze rychlejsie zena otehotnie. 🙂 drzim psty aby to bolo tak ako si prajes. 😊😘
Ten vrchny je pozitivny hovoria ze od pozitivneho ovu testu do 12-48hodin nastane ovu
@kikusha2212 len po OVU, potom už nie.. 😊 Kúp v lekárni a lepší je sypaný.. Ten sackovy sa mi strašne zle pil, nechutil mi vôbec, píla som ho nasilu.. A na sypaný som si v pohode zvykla.. 😊 Daj potom vedieť ako sa ti darí 😊😊
@kikusha2212 maju v dmke ale sackovy, mne praveze chutil🙂
@kikusha2212 je to v podstate jedno ci sypany alebo sackovy 😍 niekomu vobec nechuti treba ho pit 2x na den alebo urobit pollitra rano a pocas dna pit.....a len po ovulaciu. Drzim prsty
@popuska ďakujem, no ja ho musim zohnat vo fínsku 😳😅
No baby dnes som 14dc a 4dpo a začínajú ma bolieť prsia🤔
@sunny15 aky dlhy mas cyklus?
@martuska313 No ja mávam tak 26-27😁Dnes má už bolia kríže na strane kde bola ovulka a plus aj ako na menzes🤪svrbia má aj bradavky😂no čistý koniec dnes som 5dpo
@sunny15 take este mas cas do prichodu MS😅 kedy budes tesrovat??
@martuska313 joj veru,tak na 10dpo skúsim 😁 čiže bud.tyzden😁A ty ako teraz?
@sunny15 ja som podla teploty a testu ovu mala. Podla jednej appky dnes bud 2DPO a podla druhej 3 DPO.takze neviem uvidime co bude
@simbatko ahoj a ty aky si den cyklu?
@martuska313 nooo tak budeme naraz testovať 😁
@sunny15 noo ty mozno skor 🙂
@martuska313 no možno,mala som začať tento mesiac užívať duphaston na špinenie ale vykašľala som sa NATO.😅spinila som 3dc jednorazovo a teraz trochu.Bo mne sa nechce trepať sa hormónmi,aj tak som migrenička.
@sunny15 no ja som z duphastonu dostala hrozne migreny takze ja ho nemozem. 🙂
@martuska313 No asi áno,dnes zas slabunke špinenie🤪
@martuska313 ups hlúposti mi píše mobil🤦no ja som duphaston brala počas tehotenstva do 14tt a nič mi z neho nebolo,ale to bolo pred 7mimi rokmi, takže nechcem to riskovať zatiaľ
@sunny15 ja som ho brala cca pred 12 rokmi na upravu cyklu ale nepomohol len som migrenu z neho dostala. Ale dr. Mi vravel ze ked niekedy itehotniem ze to bud ekomplikovane
@martuska313 tak snáď to dobre dopadne😁
@sunny15 ja verim v to ze ano

@kikusha2212 ahoj, mrzí ma, čo sa ti stalo 😒 držím palce, aby ďalšie babo prišlo co najskôr a aby bolo všetko v poriadku 😉
Podľa mňa najsilnejší je ten z dnešného rána, až ten by som považovala za pozitívny. Čiže ovulka by mala prísť v týchto dňoch.. 😊
Ja som si tým tiež prešla a tiež nám odporúčali počkať do 1MS. Odvtedy už ubehlo 5 mesiacov a stále čakáme na //. 😊