icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kukadielko
19. apr 2020

@vladka2503 dakujem, podobne. A ty si kolky DPO? Mozes pridat fotku testu?

vladka2503
19. apr 2020

@kukadielko robila som ho este ráno ale myslím si ze keby ho od fotím tak tam nič neuvidíš, vážne som musela stelovat aby som ju zazrela ale zasa robila som piatok a tam nebol ani náznak, dnes tam čosi bolo ale fakt malinkate.. Motno skúsim ešte večerom spraviť jeden, mam ich veľa ale neviem ci to ma nejaký význam ci skôr fakt nepocksm do rána a nespravím ten druhy alebo ten aj ten :D

kukadielko
19. apr 2020

@vladka2503 urcite počkaj do rana. Kolky DPO si?

vladka2503
19. apr 2020

@kukadielko tak to vážne netuším.. Tento mesiac som nemala žiadne príznaky ovulácie a hlavne mam veľmi nepravidelne cykly od 28 do 41 tak neviem ani kedy mohla prebehnúť, slabo som krvacala tetaz týždeň, dnes nič len silné bolesti podbruska a celý týždeň ma hrozne prsia bolia.. Tak nejako inak ako aj normálne pri menštruácii.. Trocha mi to pripomina bolesť keď ma mala,, docucavala,, 🙂

martuska313
19. apr 2020

@kukadielko
@vladka2503 drzim Vam prsty aby Vam to vyslo. Ja nie som spokoj a s one step lebo uz predchadzajuci cyklus mi tak duchoval. A nebola som tehu. A teraz takisto predtyzdnom duchoval pritom som mala teraz ovu 3 cca 4 dni dozadu ovu. Takze ja tym one step velmi neverim pokial su len taky slabi duchovia. Ale Vam drzim prsty aby to nebol len duch ale ciarka silnela😇😘

martuska313
19. apr 2020

@sunny15 tak uvidis ako citala som ze raz si nasadzuju potom nie zienky. Neviem Ti v tom poradit kedze mne ho dr uz neodporucil. Ale tak ides ku dr.kedy?? Niekedy teraz??

vladka2503
19. apr 2020

@martuska313 ďakujem Ti krásne! Veď práve že mne nikdy ani len náznak neurobil.. Teda snažíme sa od januára takže 3 cykly sa tváril nijako :D teraz ma skôr prekvapuje ta bolesť v podbrušku a v prsiach ale vzhľadom nato ze už tretí cyklus mi dosť hapruje môže to byť len nejaká cysta hormonálna.. Uvidím ten utorok a zajtra uvidím ako sa vyspím a spravím ten z lekárne este

martuska313
19. apr 2020

@vladka2503 my tiez uz 2 roky sa snazime. Ako ja som trosku z mojej ovu taka lebo testy ukazuju tak appka a teploty tak a bolesti inak takze sama som zvedava ze co z toho bude. Pockam na prvy termin moznej MS a budem testovat.

vladka2503
19. apr 2020

@martuska313 ja ti neviem.. Pri prvých dvoch tehotenstvach som neriešila nič a otehotnela som na prvý krát, teraz od januára sme si povedali ze to ideme skúšať, nakúpila som si ovulacne x pocitovo všetko zapisovala a bla bla a nevychádza to, tento mesiac som nerobila testy ani nič a len sme spolu spavali od nejakého 7DC až do 29DC, kedy som začala spinit, každý druhý deň a prvý krát od januára mam pocit ze sa niečo mozno deje.. Uvidím, musime to tento rok dat! :D

krajcovicka
19. apr 2020

@kukadielko ja vidím i na tomto....✊🏻

kukadielko
19. apr 2020

@krajcovicka joj bodaj by si mala pravdu!!! Vyskusam aj zajtra rano testnut. Inak kazdy mesiac som mávala priznaky od výmyslu sveta a tento krat nic. Jedine tri dni po ovu som mala trochu zapálený močový mechúr, ale nepripisujem to k možným príznakom.

simik7192
19. apr 2020

Ahojte, mam otázku ohľadom testu, mate skúsenosť z testom https://www.pilulka.sk/kiwu-wuki-tehotensky-tes...
?? Je celkom cenovo výhodný, oplatí sa objednať alebo nie?

martuska313
19. apr 2020

@vladka2503 uvidis co teda😇 dilno drzim prsty aby to vyslo😍

martuska313
19. apr 2020

@kukadielko urcite vyskusaj zajtra a pridaj foto ;)
Aj Tebe silno drzim prsty 😍

martuska313
19. apr 2020

@simik7192 ja som uz na nich pozerala jedine co mam od tej znacky je teplomer. Ale testy som neskusala

sunny15
19. apr 2020

@martuska313 Tak objednala som sa na 11maj po menzese ak prídu😁

popuska
19. apr 2020

Tak baby,tie co to tu sledujete..tento vikend sme mali s drahym supermaraton..11xbehom 3 dni..vcera-dnes by som mala mat ovulaciu podla vypoctov takze uvidime uvidime.objednala som si kopec tehu testov tak snad o cca 11 dni budem moct pekne hodit pozitovny duch..vsetkym drzim palce tiez..nech nam to vyjde 🙏🙏🙏🙏😘co hovorite na tento ovu test?

miska_hryzka
19. apr 2020

@popuska 11x za 3 dni? 😯😯😯🙈🙈🙈

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska a svalovka neni? 😀 riadne ste si dali,ja by som asi umrela 😀 a test je pozitivny..vravela som ti 😉 tak tfuj,tfuj,aby sa podarilo

vejuska23
19. apr 2020

@popuska obdivujem toľko krát :D môj bol vyzmykany po 1 dní 🤣

popuska
19. apr 2020

@miska_hryzka
@ancovicka21a
@vejuska23
Trosku citim spodok ale tak my sme sa 2 tyzdne nevideli takze aj ten overal urobil svoje😁😁😁zajtra bude svalovka..na repik to este neni..tak snad sa zadari..bolia ma vajecniky..no viac na lavo..co je zahada lebo gynda vravela ze pravdepodobne budem ovulovatbz praveho..takze neviem preco ma lavy pobolieva

popuska
19. apr 2020

Baby a myslite ze sa mozem okupat?akoze vanu si dat?sa bojim nech mi tie bičíkovce nevyplaví😁😁😁😁😁😁

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska ty repik jeden 😀 kym si nemusis sadnut do lavora s ladom,tak je dobre 😀 ked ta boli lavy,tak budes ovulovat z laveho..ja to tiez tak citim a viem,z ktoreho ovulujem..gynda sa moze aj mylit..alebo ta priatel velmi pretoto a boli ta vsetko 😝 😀

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a vydoloval ma dost😁😁😁ale tak je to nasa klasika..podla aplikacii som mala.ovu vcera..moze ten test ukazovat aj den po takto?

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska ovu moze byt aj dva dni za sebou,je to individualne..riadila by som sa testom a nie aplikaciou..ta do teba nevidi..a ano,mozes sa okupat..preboha,zenska jedna,to kolko mas rokov,ze nevies,ze to,co ostalo dnu uz von nepojde 😀

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a a to som uz rodila😁😁😁 uz ani neviem ake to je,vtedy som ale ani nevedela ze ako som otehotnela..
No tak snad to vyjde😁😁😁

vejuska23
19. apr 2020

@popuska tiež ma bolel ľavý a vajíčko bolo na pravej 🙂 my sa vidíme po týždni až dva ale musíme odolávať 😁🤤

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska tak velmi sa na tebe rehocem 😂 akoze nevies,ako si otehotnela? nebola si
pri tom? 😀

popuska
19. apr 2020

@vejuska23 hehe ano..este ze nemam testy doma..teraz sa uz len modlit a cakat..☝️🙏😁😁😁

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a zlatko,bola ale vtedy som nevedela co je to ovulacia😁😁😁som mala 21 rokov a oslavovala som narodeniny😁😁😁😁😁😁