icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska ved si prdel z toho robim..tak podarene si to napisala,akoby ti dieta doniesol bocian 😀

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a veru som bola sokovana vtedy ze co to 😁😁😁

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska verim 😉 ked clovek necaka,tak je to na prvy sup..a ked chce,tak to nejde 😠

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a presne..no ja uz len na prirodu to musim nechat..😁😁ale fakt nechapem ako sa mi to vtedy podarilo..same žurky,alkohol..vela cigariet...malo spanku..a bum
Teraz som jak matka predstavena.. a studujem ovulaciu😁😁😁

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska ved prave preto sa to podarilo..ze si neriesila 😉

popuska
19. apr 2020

@ancovicka21a no skusim sj teraz neriesit ale vies ako..ked som doma taknemam co len krcok si sledovat a hlien 😁😁😁uz 3x som okna umyvala...katastrofa tato Korona

vejuska23
19. apr 2020

@popuska držím palce 🤣my sme ani ne dúfali

ancovicka21a
19. apr 2020

@popuska tak ked sa velmi nudis,prid aj ku mne poumyvat..mame poschodovy dom,velke okna..zabavila by si sa 😀

martuska313
19. apr 2020

@popuska ty si pripad 😅 som sa riadne nasmiala teraz🤣 drzim ti silno pre silno prsty ver tomu ze to vyjde 😘 po takom maratone to musi byt 😊😇 tesim sa na tvoje testy o tie necele 2 tyzdne 😍🥰

popuska
19. apr 2020

@vejuska23
@ancovicka21a
@martuska313 baby sak treba sa smiat trochu na tom.. je hrozne to cakanie a este horsie ked kramy pridu..
Ja si drzim palce a aj vam..ja uz zacnem testovat za cca 10 dni..ked som bola tehu 2ky krat tak mi vyslo pozitivne uz na 10ty den po sexe..co bolo tiez divne..takze vsetjy zeny co casto umyvaju okna asi mali ovulaciu a cakaju na pozitivny test😁😁😁😁

lujza_
19. apr 2020

@simik7192 ahoj videla som že sa pýtaš na testy KIWU WUKI. Ja som ich objednala zo stránky Pilulka lebo však super cena, ale sú to presne tieto One step testy posielam foto. Príde ti 5 týchto testov. A ako trošku duchujú ale minimálne. Tie z Aliexpressu oveľa viac.

sunny15
19. apr 2020

@popuska 😁😁😁tak to je riadny maratón,si ho vyžmýkala teraz,ani spermiu si mu preistotu nenechala😁😁

popuska
19. apr 2020

@sunny15 vies ako,ked chlap odchadza spravna zena sa postara o vyprazdnene vaja a plny zaludok😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

martuska313
19. apr 2020

@popuska spokojna zena aj spokojny chlap 🥰😁

popuska
19. apr 2020

@martuska313 ano..moje poslanie samice bolo splnene😁😁😁😁😁😁😁

martuska313
19. apr 2020

@popuska tak presne ako sa patri 🔝😍

sunny15
20. apr 2020

@popuska 😂😂 hneď ráno som sa naštartovala úsmevom keď čítam tie príspevky 😂😂

kukadielko
20. apr 2020

Kocky co poviete dnes?

krajcovicka
20. apr 2020

@kukadielko už je malinké v brušku😍

kukadielko
20. apr 2020

@krajcovicka nemozem tomu uveriť!!! Po troch rokoch!!! 🙏🏼

popuska
20. apr 2020

@kukadielko ❤❤❤❤❤❤❤❤gratulujeeeem...a ktory den po ovu si?

kukadielko
20. apr 2020

@popuska dakujem! dnes som 12 DPO

popuska
20. apr 2020

@kukadielko tak to mas jasne ako facka..joj tesim sa s tebou

krajcovicka
20. apr 2020

@kukadielko nech pekne rastie a bezproblémové tehu Ti prajem!

kukadielko
20. apr 2020

@popuska
@krajcovicka dakujem! Necitala som komunikácie predtym, ale ak aj vy čakáte na dve //, tak drzim palce, nech sa úkazu cim skor! ✊🏼🍀

krajcovicka
20. apr 2020

@kukadielko ďakujem, no ja som ani nečakala a našla som si, som v 10 tt a čakáme štvrté bábätko, vrátilo sa mi i druhé potratené dúhové bábätko🥰

123vika
20. apr 2020

Ahojte co mate nove babenky??❤️

kukadielko
20. apr 2020

@krajcovicka super! Ja mam tiez co to za sebou v ramci potratov. Doma mam skoro 6 rocnu slečnu, ta uz dlho sníva o súrodencovi, bude šťastná ako blcha!!! Krasne tehulkovanie prajem. 😉

vladka2503
20. apr 2020

@kukadielko jeeej gratulujem 🙂 ja som ráno ani ne fotila, odvčera sa to nepohlo a čiarku nieje viac vidieť tak to už nechám na zajtra na doktorovi 🙂 držím palce aby sa ti pekne tehulkovalo! 🙂

kukadielko
20. apr 2020

@vladka2503 dakujem, no tesim sa zatial len opatrne. A tebe drzim palce!!! ✊🏼