Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@spiruanka mňa skôr zaujíma ako sa máte vy💖💖zlatko na tie testy sa nespoliehaj totálne zle testy... Mne toľko krát spravili falošnú nádej, vždy je na nich čiarka niekedy silnejšia nekiedy slabšia... The intimeted sú na nič a ďalšia vec ze sú 25ky
Ale vieš co všetko ôk už tento piatok idem k doktorovi len dnes má začal trápiť chrbát., sú to také nepríjemné bolesti, celkovo som dnes na nič ležím , už aj zlé mi veľmi býva ale nevraciam zatiaľ 🙂🙂 ale veľmi sa tešíme ❤️ som zvedavá co mi povie doktor ❤️
Ten taky dlhy s tou modrou uchytkou myslím, ja už som tu o nich aj pisa že sú zlé, mne napríklad ukázali už keď. Som bola tehotná jeden deň silnejšiu a druhy den slabú...
Ja dnes som sa prichytila že mi nechutí moja milovaná káva 🤷ani ráno ani poobede
@123vika
@sunny15 práve preto som obetovala mamatest nech sa uistim keď tie intimeted robia čiarky falošné 😁
@123vika a v kolkom týždni už si?😊 Mne bolo zle v ôsmom týždni čo si pamätám bolo to hrozne ja som mala celodennú nevoľnosť nie len rannú 😁 tak potom daj vedieť keď prídeš od dr. nech je všetko v poriadku 🤗✊🍀😘
@spiruanka no ja som na tom cudne lebo podla ovutestov to bud vyzera ze som mala dvakrat ovu. Alebo tie testy .aju uplne malo farbiva woman secret ovu.
@123vika potom nam daj vediet co nove Ti dr. Povedal 😍😍😍
@martuska313 až zajtra idem.. Bože už nech som tam!
@martuska313 máš ich odfotené? Dva krát ovu no to budú ešte dvojky😁😊😊
@spiruanka oni su uz odstate tie testy😅 ale podla aj bolesti tak to vyzera ze bola dvakrat ovu.
@vladka2503 silno drzim prsty ✊😘 rano ides?
@martuska313 ráno idem.. Pôjdem už o 7, od 8 začína, tak by som mohla byť rýchlo.. Som hrozne zvedavá co povie, urco potom hneď píšem :D
@vladka2503 budeme na Teba mysliet len nech same dobre spravy 😍😘
@martuska313 ďakujem Ti krásne, už nech to mam za sebou a budú len dobre spravy!
@martuska313 ty kedy testujes?
@vladka2503 presne o tyzden mam 1. termin MS 🙂 takze asi vtedy
@vladka2503 ked vydržím dovtedy 😅
@martuska313 tak to už čoskoro!!! Ja som to teraz všetko kukala a dva krát keď som otehotnela mi pozitívne testy vyšli až po 40 DC.. Tak som zvedavá, len si pametam že vždy keď som tam prišla nič nevidel, vždy povedal ze asi z toho nič nebude že mu tam lietajú dva tri týždne a ja mu tam teraz prídem s niečom podobným 🤔😄😄😄😄
@karcelka1008 veľmi dobre 👍
@miska_hryzka takže sa mi to asi nezdá😁
@vladka2503 tak to som zvedava normalne co Ti zajtra povie ) posnazim sa vydrzat aspon do vikendu aj ked no 😅
@karcelka1008 jasné 😁

Moje dnešné ovulacne testy😂😂no nič ja potrebujem už ísť do práce už nevládzem z tej karantény 😁