Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karcelka1008 urob o 2 dni zase a uvidíš..že budú silnejšie..držím paluchy 😊✊
@martuska313 jasne dám babyyy 💙💙 ja sa už nemôžem dočkať už sa veľmi teším
caute baby..tak,bola som konecne na gynde..babatko to samozrejme neni,ale zrejme zase bolo,len sa dobre neuchytilo,kedze vnutorna rana este neni celkom zahojena..ale inak vsetko v poriadku,mame skusat,lebo nevidi uz ziadny problem..akurat mam ovu,videl krasne dva folikuly..len mi je to prd platne,ked drahy je v robote a pride az vo stvrtok 😢 ale vcera bolo tutu-mutu,tak dufam,ze nejaky ten bicikovec tam caka,kym sa vajicku uraci vydat na svoju cestu..tak mi drzte palce 🙏
@sunny15 vidíš u mňa sú všetky testy nanič zato u vás nemusia zle ukazovať ✊🍀😊
@martuska313 kedy budeš testovať?😁 Som zvedavá na tvoje testiky 🤗 mohlo by to vyjsť 😊🍀
@kukadielko pohárob vody to určite nieje.... to je des, čo tie testy robia, možno je tento chybný, alebo to bolo biochemické... nerozumiem tomu😢je mi to ľúto.... uvidíš, čo bude ďalej....
@krajcovicka tak mi este zostava nádej, ze bol chybný. Zajtra mam termin ms, tak uvidim.
@ancovicka21a koľko si po zákroku? Je mi to ľúto ale je tu šanca že to môže teraz vyjsť 😊 držím palce ✊
@123vika sľúbili sľúbili snáď to vyjde 😍
@ancovicka21a to mi je luto ale dolezite je aby si sa dala dokopy. To je dolezite aby sa vnutro zhojilo 😘 a ono to pojde ❤ drzim prsty aby sa to podarilo a bolo vsetko v poriadku.
@kukadielko skus zajtra 🙂 aky to je druh testu?
@kukadielko presne toto nemám rada že ukážu čiarku a druhý deň nič ..ach jaj..ale nič nie je stratené pokiaľ nepríde ms😊
@martuska313 one step
dik baby.. 5.3 ma rezali,takze este je relativne skoro..to len ja som taka nedockava :grinning ale verim,ze to uz pojde a bude bez problemov..len nechapem tie dva folikuly,to akoze dve vajicka naraz sa uvolnia?robila som si ovu testy - vcera pozitivny,dnes pozitivny..som trochu zmatena z toho
@kukadielko neverim im vobec narobili mi takych ruzovych duchov ze koniec. Urob normalne z lekarne ako viem ze aj tie zvyknu robit ale lepsie z lekarne 🙂

@daniela2227 to faaakt?😮😄 Aj ked len tak slabučko?