icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karcelka1008
20. apr 2020

@daniela2227 to faaakt?😮😄 Aj ked len tak slabučko?

daniela2227
20. apr 2020

@karcelka1008 urob o 2 dni zase a uvidíš..že budú silnejšie..držím paluchy 😊✊

bibg
20. apr 2020

@spiruanka tak toto už vyzerá nádejne 🙂 držím palce. Správ ráno z ranného mocu a pridaj foto 😉

popuska
20. apr 2020

Ja som mala vcera a dnes do obeda pozitivne ovu testy a zo srandy som urobila tehu a zase duchonik ak ho tam vidite.. 😁😁😁vo stvrtok som bola u gyndy a nepotvrdila tehotenstvo takze vidite,duchuju ak ked nemajuuuu

123vika
20. apr 2020

@happymia ty tam máš veľmi peknú ciarocku, koľko máš do? Ja som mala takú ciarocku 10 dní pred 😍

123vika
20. apr 2020

@spiruanka podľa všetkého som v 6 a 1 deň ❤️❤️ uvidíme jasne dám... No dnes mi ani tak nebolo zle ale včera brutal minule aj v noci mi bolo zle... A dnes ma znwpokojila bolesť chrbata veľmi silna ale už je lepšie ❤️
Držím palčeky verím ze sa konečne ku mne pridáte ❤️❤️❤️

123vika
20. apr 2020

@martuska313 jasne dám babyyy 💙💙 ja sa už nemôžem dočkať už sa veľmi teším

123vika
20. apr 2020

@popuska a ty co zlatko? Ako to ide? Vyzerá to nádejne že sa ku mne pridáš tento mrsiac?? 😍😍😍

popuska
20. apr 2020

@123vika zlaticko..vcera alebo predvcerom bola.ovu..sexovali sme od piatka do nedele..cize teraz uz len cakat..🤭🤭🤭ja pevne verim.

popuska
21. apr 2020

@spiruanka ty tusim mas cely mesiac duchov 😁😁aj minuly mesiac si mala..

kukadielko
21. apr 2020

Babenky tak som sa asi vcera predčasne tesila. Dnes test skoro uplne biely. Moze to byt tym, ze som pred polnocou vypila pohár vody? Alebo mozem očakávať zajtra menzes...

123vika
21. apr 2020

@popuska ja verím ze sa budeme tešiť!! Sľúbili ste mi babenky darček k narodkam, koľajnícky!! 💓💓

ancovicka21a
21. apr 2020

caute baby..tak,bola som konecne na gynde..babatko to samozrejme neni,ale zrejme zase bolo,len sa dobre neuchytilo,kedze vnutorna rana este neni celkom zahojena..ale inak vsetko v poriadku,mame skusat,lebo nevidi uz ziadny problem..akurat mam ovu,videl krasne dva folikuly..len mi je to prd platne,ked drahy je v robote a pride az vo stvrtok 😢 ale vcera bolo tutu-mutu,tak dufam,ze nejaky ten bicikovec tam caka,kym sa vajicku uraci vydat na svoju cestu..tak mi drzte palce 🙏

spiruanka
21. apr 2020

@123vika to môže byť ako sa maternica zväčšuje tak aj trošku všetko poboli ale to prejde 😊 všetko bude dobré♥️

@popuska ja už nebudem testovať až v deň ms lebo to nemá zmysel 😀 ja už nemám rada duchov 👻

spiruanka
21. apr 2020

@sunny15 vidíš u mňa sú všetky testy nanič zato u vás nemusia zle ukazovať ✊🍀😊

@martuska313 kedy budeš testovať?😁 Som zvedavá na tvoje testiky 🤗 mohlo by to vyjsť 😊🍀

spiruanka
21. apr 2020

@bibg už nebudem testovať ešte mám čas 😊 škoda testov 😁

kacenaaa
21. apr 2020

@spiruanka ale ak by aj dnes na teste niečo bolo taaaak... 😍

123vika
21. apr 2020

@spiruanka a tak snáď ja sa upokojujem ☺️ v piatok už idem takže musím vydržať
💙

krajcovicka
21. apr 2020

@kukadielko pohárob vody to určite nieje.... to je des, čo tie testy robia, možno je tento chybný, alebo to bolo biochemické... nerozumiem tomu😢je mi to ľúto.... uvidíš, čo bude ďalej....

spiruanka
21. apr 2020

@kacenaaa nie nechcem už pokúšať 😊 ešte by som si nadávala 😁 ak zas nejaký 👻 tam vykukne na mňa😂 počkám radšej ♥️

kukadielko
21. apr 2020

@krajcovicka tak mi este zostava nádej, ze bol chybný. Zajtra mam termin ms, tak uvidim.

spiruanka
21. apr 2020

@ancovicka21a koľko si po zákroku? Je mi to ľúto ale je tu šanca že to môže teraz vyjsť 😊 držím palce ✊

martuska313
21. apr 2020

@123vika sľúbili sľúbili snáď to vyjde 😍

martuska313
21. apr 2020

@ancovicka21a to mi je luto ale dolezite je aby si sa dala dokopy. To je dolezite aby sa vnutro zhojilo 😘 a ono to pojde ❤ drzim prsty aby sa to podarilo a bolo vsetko v poriadku.

martuska313
21. apr 2020

@kukadielko skus zajtra 🙂 aky to je druh testu?

spiruanka
21. apr 2020

@kukadielko presne toto nemám rada že ukážu čiarku a druhý deň nič ..ach jaj..ale nič nie je stratené pokiaľ nepríde ms😊

spiruanka
21. apr 2020

@123vika som zvedavá s tebou 😊 v piatok budeš vidieť bublinou už 🤗♥️

kukadielko
21. apr 2020

@martuska313 one step

ancovicka21a
21. apr 2020

@spiruanka

@martuska313

dik baby.. 5.3 ma rezali,takze este je relativne skoro..to len ja som taka nedockava :grinning ale verim,ze to uz pojde a bude bez problemov..len nechapem tie dva folikuly,to akoze dve vajicka naraz sa uvolnia?robila som si ovu testy - vcera pozitivny,dnes pozitivny..som trochu zmatena z toho

martuska313
21. apr 2020

@kukadielko neverim im vobec narobili mi takych ruzovych duchov ze koniec. Urob normalne z lekarne ako viem ze aj tie zvyknu robit ale lepsie z lekarne 🙂