Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka ale sú pekne vidieť
@krajcovicka neviem čo mám spravit,buď si ísť ešte test kúpiť alebo zajtra doktorovi.Vcera som sa naháňala so synovcom a to som ešte nevedela že mi ukáze ciarku
@cirilinka skus kupit iny test ako mamatest. A ked nie zajdi ku dr.
@cirilinka k doktorovi je skoro.... kúp test, skús teraz inú značku
@kythos21 trosku je to rozmazane, skus odfotit na bielom podklade
@kythos21 pdfoť do na bielom papieri a zaostri, s týmto moc nenarobíme, je to rozmazané...😉
@martuska313
@simbatko bavy robila som dnes rano. Nvm ho odfotit tak aby bolo vidno ale normalne jectam ta ciarka...ci uz mi haraši?
@megica33 pod svetlom vidno ale skus na biely podklad este 🙂
@martuska313 Praveze takto to velmi neviem odfotit :/
@megica33 ja to tam vidim 🙂 kolko si dpo ?
@martuska313 ja vobec neviem :/ mali sme s mužom na 10dc nechranený styk. ale ja mávam cyklus dlhy 31-33 dnový. cize ovulaciu zvyknem mat okolo 20-22ho dna. takže nechapem ako sa to mohlo stať 😢 ukazuje mi že ms ma dosjt az o 6 dni.
@megica33 otestuj znova o dva dni tou istou znackou testu a budes mudrejsia ci silnie alebo nie.
@martuska313 ved to že mam vsetky príznaky. celkom sa obávam :( dúfam že je to len kanálik
@megica33 tym padom predpokladam ze tehu asi nechces byt?
Baby, môžem sa vás spýtať otázočku? Co si myslite o tom ze by sa tehotenstvo malo do 3 mesiaca tajiť? Nieje to skôr o hlave? Lebo jedna múdra mi píše ako to mam tajiť nikomu nehovoriť do 3 mesiaca... A moja švagriná tajila do 5 mesiaca a potratila... Druhý krát povedali v 4 a tiež potratila... Myslím si ze neovplyvním to co sa stane... Nemyslite?
@123vika ja si myslim že to neovplyvňuje to či to povieš alebo nie. Asi kedysi sa to tak bralo že kym niesi až 4 mesiaci lebo do 3 mesiaca môžeš potratiť. Ale to môže žena potratiť kedykoľvek. Moja sesterka tajila do 3 mesiaca a sme ostali v soku keby skor povedala by sme sa velmi tesili. A zase sestra povedala normalne. Chvalabohu všetko ok aj u jednej aj u druhej.
@martuska313 no už dve detičky doma mám...tretie sme chceli ale až tak o 2 roky :/ teraz som chcela pracovať.
@megica33 tak uvidis o par dni budeš mudrejšia 🙂 všetko sa deje pre niečo aj keď netušime prečo 🙂
@martuska313 presne akože normálne mi to prišlo až smiešne... Snáď je to na rodičoch kedy povedia... A myslím si ze keď nerobím nič zlé... Nefajčím nepijem neberiem lieky nijaké ani nič podobné a pôjde všetko ok tak je to všetko len o osude
@martuska313 áno asi mas pravdu...všetko sa pre niečo deje. každopadne ak naozaj som tak to budem brať tak, že sa to dietatko patrí k nám do rodiny 🙂
@megica33 ani si nevies predstavit aka ja by som bola rada keby som nasla pozitivny tehu test 🙂 presne dieťatko si vybralo vas tak to treba brat ako dar 🙂
@123vika vobec to neries nech si hovoria kto co chce a ty sa riad podla seba ❤😘
@123vika Preto tie 3 mesiace, lebo sa hovorí, že prvý semester je najrizikovejší, to je asi nejaká štatistika, neviem. Ak je to o povere, ze preto sa stane niečo lebo povieš, to je blbosť. Je to každého osobná vec, ako to vníma, ci povie hneď, alebo počká. Ako ja osobne by som počkala aspoň kým to dr.potvrdí. Tiež je podľa mňa normálne, ak sa blízka rodina dozvie skôr, sk sú také vzťahy. Počula som o tehotenstve tak, že dotyčnej ani menzes nemeskal a už to “všetci” vedeli, to uz mi prišlo, že veľmi skoro.
@kythos21 skúsila som ju upraviť, ale stále je to rozmazané.... nuečo duchové tam vidím
@kythos21 je to dosť rozmazane :( uz Ti aj meska?
@krajcovicka Dakujem Vám
Kedy najskôr pred MS ukáže? Ja mám 4 dni pred MS teraz..

@cirilinka mas ich pozitivne....