icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martuska313
23. apr 2020

@kythos21 kazdej asi individualne, ono to zalezi aj kolko je DPO, skusila by som este otestovat v deň MS 🙂 silno drzim prsty ✊😊 aby ta druha ciarka tam bola

cirilinka
23. apr 2020

Dievcata,robila som si ešte test ale inej značky.Nebolo tam nic.Mamatesty buď duchuju alebo ja neviem!🤔🥴

123vika
23. apr 2020

@queen_el mne to tiež mama videla na očiach ešte pred tým ako mi meskali... A zase hej je... Ale stať sa môže čokoľvek a kedykoľvek podľa mňa... A ja už som to neutajila lebo mamina to vedela keď sa na mňa pozrela a priateľ to povedal rodičom 😁 ten sa tak teší ze by ste neverili

queen_el
23. apr 2020

@123vika Rodičia sú samozrejme iná "kategória" ako všetci ostatní 🙂

miska_hryzka
23. apr 2020

@123vika my sme teraz ešte nepovedali nikomu. Od 7-10tt som spinila, lekár len zvyšoval dávky, lieky pridával a aj tak som špinila, tak sme čakali, že čo bude a radšej to nerozsirovali. Teraz som 14tt, chystáme sa ešte na morfo UTZ a až keď to bude v poriadku chceme oznámiť.

kythos21
23. apr 2020

Pred tromi hodinami má neskutočne pichlo vľavo dolu v jednom mieste ale tak že som až vykríkla
Keď sedím a otocim sa alebo si cupnem tak strašne má to pichá ale iba v jednom mieste
Mam 4 dni pred MS
Čo myslite?

sunny15
23. apr 2020

@kythos21 tak pichanie môže byť jeden z príznakov tehu ale aj cysty.

sunny15
23. apr 2020

@cirilinka treba ísť k lekárovi

popuska
23. apr 2020

Baby vidite nieco?

popuska
23. apr 2020

@kythos21 moze to but uhniezdenie to pichanie

jazlyn
23. apr 2020

@popuska vidim. Ale nemala si ms nahodov ?

popuska
23. apr 2020

@jazlyn mala alenuz mam aj po ovu..sice velmi skoro som po ovu

vladka2503
23. apr 2020

@martuska313 ahoooj, prepáč ze odpisujem až teraz ale som taká nejaká neštastna.. Doktor bol zasa PN, takže neviem nič.. Menštruácia nikde, testy biele.. Je mi zle, boli ma podbrusku a prsia.. Nechápem to.. Stavím sa ze nejaká hormalna cysta, neviem si predstaviť co iné by mi tak cyklus rouhadzalo.. K doktorovi zasa až utorok.. Sa zbláznim dovtedy.. Ty si už testovala? 🙂

popuska
23. apr 2020

@vladka2503 ahoj a kolko ti meska ms?lebo ja pri prvom tehu som mala testy biele dlho a az lekar z krvi mi potvrdil

vladka2503
23. apr 2020

@popuska od januára som mala cykly od 28 až po 41.. Dnes som 42 DC, netuším kedy bola ovulácia ale myslím si ze okolo 30teho dňa nakoľko odvtedy ma bolia veľmi prsia a mala som také špinenie so slabými krvácaním.. Aj mne pri oboch tehu ukázal neskôr test ale najneskôr keď som to pozerala bol 37 DC.. Tetau nič.. Ani duch, už som sa rozlúčila ale i tak to zamrzí ;)

popuska
23. apr 2020

@vladka2503 no nic nemas iste pokial ti lekar nepovie..nezastupuje ho niekto?

vladka2503
23. apr 2020

@popuska a hlavne ma tato nevyriesena situácia brzdí v ďalšom snažení 😃😃😃😃😃🤔

vladka2503
23. apr 2020

@popuska pohotovosť.. Kde mi povedali ze v tejto situácii berú len život ohrozujúce stavy, takže som zhasla.. 🙂

popuska
23. apr 2020

@vladka2503 kokos to je hrozne..a obvodak?

vladka2503
23. apr 2020

@popuska a tebe ktorý DC potvrdil vtedy doktor z krvi tehotenstvo?

popuska
23. apr 2020

@vladka2503 viem ze tyzden meskali a testy biele tak som sla ontyzden zobral krv a az ten dalsi tyzden mi volal ze som tehu..

vladka2503
23. apr 2020

@popuska obvodacka mi povedala ze v tejto situácii sa nedá k nej chodiť na krv len tak pre HCG, že mám počkát na svojho doktora.. Mam skvelého gyndosa ale tento jeho jeden deň v týždni ma ubíja uz

martuska313
23. apr 2020

@vladka2503 uff tak to sa nacakas. Uvidis co Ti dr. povie. Ja som taky komplikovaný pripad 😅 lebo podla bolesti ovu uz bola ale v ten den som robila ovutest az vecer ale vecer uz nebol uplne ze top pozit. A dnes znova pozitivny ze megapozitivny ovu test ale podla hodnot teplot aj ked som nemerala teplotu cely cyklus ovu neprebehla. Takze som z toho mimo 😅

vladka2503
23. apr 2020

@popuska no tak uvidím.. Ešte nejaké testy mam ale vždy som hrozne sklamaná keď sú biele tak neviem ci sa zbytočne nestresujem nimi.. Už nech je utorok.. A ak znova nepríde už sa pre hlásim asi inde

vladka2503
23. apr 2020

@martuska313 no vieš co tie testy sú cudne! Mne vychádzali pár dní po sebe asi 3 dní total pozitívne, hoci ktorú hodinu v dní a viem ze ovulka už bola.. A inak ta teplota.. Ja si ju nemeriam ale dnes, už čisté zúfalstvo chápeš :D som keď mala spala poobede fukla a ze 37.3.. Neviem ci je to normálna teplota cez deň, ty máš ako! Fuk odmerať 🤔🤔😃😃😃😃😃😃😃

rosalie1411
23. apr 2020

@vladka2503 inak ale ak si mala ovulku okolo 30dc a teraz si 42dc, tak to kľudne ešte môže ukázať. Skus test o dva dni z ranného moču 😊

vladka2503
23. apr 2020

@rosalie1411 ale ja mam príznaky už od minulého piatka.. Keby to bolo tehotenstvo tak mam tie príznaky až po ihniezdeni, keď sa začne hcg uvolnovat ci? 🙂 bože vobec si neviem spomenúť ako to bolo s predchadzajucim tehotenstvom..

martuska313
23. apr 2020

@vladka2503 ako bazalnu teplotu merat vzdy len rano po prebudeni lebo pocas dna to nema vyznam 🤔 ale Tebe est moze ukazat mozno este je fakt skoro.

vladka2503
23. apr 2020

@martuska313 ved ja sa smejem 🙂 neviem ako to s nou funguje, ráno by som nemala kedy pri malej.. Budem čakať 🙂

martuska313
23. apr 2020

@vladka2503 v podstate nic ine nezostava len cakat ak mas testy tak testuj do toho utorka a uvidis ci je zmena 🙂