Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lennyka17 krásny dúšik, verím ze bude silnieť. Mňa 4 dní pred MS však práve tento test zmiatol,môj duch bol slabší ale nebola som tehu. Možno biochemické.. Ťažko povedať. Ale skúsenosť s nim mam. Myslím ze ako test zlý byť nemusí ale mne ukázal asi hlúpost
Baby a ešte taka otázka, čo mi budu robiť zajtra keď tam idem prvý krát? Len pozrú?
Ahojte,mate prosim skusenost s tym,ci pepino testy zvyknu duchovat?meska mi menzes cca 7-9 dni,nemavam uplne pravidelny cyklus a to by test mal uz ukazovat riadne silnu ciarku.robila som si 2 dni dozadu iny a ten bol negativny.dnes som skusila 2 pepino a nieco sa mi tam zda ale bolo to viditelne az neskor.poradite ktore testy su najspolahlivejsie?
@janulllka16 pepino duchuje jak svina..mne minuly mesiac ukazal ciarky a nic z toho ale tak skus este testnut..vraj dr max je dobry.drzim palce
@123vika pozrie, či je plod tam, kde má byť, aby vylúčil mimomaternicove tehotenstvo a neviem, ktorý tt si, ak už okolo 7tt,tak by mohlo bit aj srdiečko.
@miska_hryzka a vyšetrenie nijaké? Som 6t 5 dní
@123vika vaginálne UTZ. Inak nič. Možno vezme už odbery, ale veľa gynekológov ich robí potom naraz s testami na vrodené vady v 12tt
Ahojte koceny ☺️ kuknite prosim na moje testy. Podla testov som 7dpo. Skoro testovat, no chytila som paniku, prsia svrbia a bolia, obcas brusko ako na MS, unavena a ked mam prazdny zaludok, tak mi je na odpadnutie. Priznaky poznam... No tento cyklus by som este nemala otehotniet, az po ms... Nieco sa mi na nich zda... ?
@kikusha2212 taky tien sa mi tam mari..len ci to kanalis neni
@popuska to neviem ani ja. Moze to byt kludne aj kanalik. Predtym som az 10dpo mala o nieco silnejsie ako toto. Tak teraz som v pomykove. 🙄
@kikusha2212 ja som iba 6dpo a tiez sa mi nieco mari na mojich ale berem to s rezervou.
@popuska ukaz fotku ☺️
@kukadielko ahoj, ako si dopadla? 🙂
@kikusha2212 vcera som sem pridavala
@kikusha2212 a dnes biely takze naozajbtreba asi vydrzat..oni dost oxiduju
Kraaasa je vidieť ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 7t2dni
@popuska aha, vidim uz. No tiez len taky tienik, ze clovek nevie. A vcera si bola 6dpo ci dnes? Je to vazne skoro na testovanie, asi by trebalo mega senzitivne testy. Vy sa o bábätko snazite uz dlhsie? Ja som bola tehulka, ale bohuzial 10/11 tt som musela ukončiť, mala som len prazdny vak, bez srdiecka... A teraz mame cakat do prvej ms, co by teoreticky mala byt dnes, som presne 4 tyzdne po ukonceni, alebo o tyzden ak sa mi luteralna faza neskratila. Aj by som brala aby som bola tehu, aj ked je to risk tak skoro....
@123vika velka gratulka ♥️ prajem krásne tehulkovanie 🤗
@kikusha2212 aj mne sa zdá a žeby taky dušik na oboch rozličných testoch?
@kacenaaa ahooojky ☺️ no je to dost zvlastne, ze? Dokonca na troch, len ten treti bol palickovy a videla som az po rozobrati, tak som nefotila... Ach ja neviem 😳 dufam, ze ak ano, tak uz to bude všetko v poriadku 😊
Ty sa ako mas? Kedy mas termín? Ako davno sme sa tu uz stretli a ty uz o chvíľku aj rodis 🥰
@123vika super! Gratulujem! Nech krásne rastie!!!
@kikusha2212 ja som dbes 6dpo takze moj duch je toxikacia nakolko je ozaj skoro..ja testuhem kazdy den a chcem to lepit aby som videla(ak sa podarilo)ze kedy zacne ukazovat...aj do buducna..dnes test biely takze uvidime..
Druhy cyklus sa snazime..tak snad to vyjde uz

@popuska fuha tak to vyzera dobre zatial 🙂 drzim palce