Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cirilinka az 8.5.? Ake mavas dlhe cykly?
@martuska313 tak mi povedal!
@martuska313 ďakujem krasne aj ja tebe ♥️
@kikusha2212 mávala som 32 ale upravilo sa mi to na 28
@cirilinka zmen lekara prosim ta..toto je hovadina jak lusk..normalne ma to az vytocilo.
Pamatam si ked som bola pri prvom tehu ungybekologa..nevidel nic,ba pochyboval o tehu.pamatam si ako dnes ze povedal: sliznica vyzera na skory prichod menzesu alwbontehotenstva,je vyssie,alenpre istotu vezmeme krv.ak ste tehotna tak asi v rannom stadiu a to nemam sancu vidiet na sono a tehitna som.bola!!!
Takze cirilinka nevesaj hlavu..sla si prislis skoro ku gynekologovi mozno ale stale nerozumiem,ked mas dostat 8maja menzes tak mas este len ovulaciu nie? Lebo ja mam dostat 2.5. A ovu som mala 6 dni dozadu..
@123vika ❤❤❤🤗🤗🤗nadhera
@cirilinka A ovu si kedy mala??
@martuska313 20april
@kikusha2212 mám 4 dni pred MS
@cirilinka ty si isla ku dr. skrz toho ze ci nie si tehu este ako z minuleho cyklu??
@123vika nadhera 😍
@cirilinka podla mna ten tehu test kde bol duch bol tesne pred ovu, obcas sa stava, ze tehu test ma ducha pred ovulaciou. Ak mas 28 cyklus, tak ovu mavas priblizne na 14 den cyklu. Za 14 dni cakas ms. Teda dnes teoreticky by mala byt ovu + - 2,3 dni. Nechapem ako ta mohol doktor odbit, ze pridu kramy. To nemohol v polke cyklu ani len tusit. Mozno mas hrubsiu sliznicu tak ho to splietlo. Sup pekne sa muzika a zamiesajte. 😁 Ak mas ovu testy, tak skus tie radsej. S tehetenskymi pockaj tak 10-12 dni 😊 prajem vela šťastia
@kythos21 skus v nedelu test, ak toto nemas kanalik tak uz bude pekna ciarka v nedelu
@kikusha2212 ďakujem za pochopenie!
@ancovicka21a no ja mam pocit, ze ono uz vsetky tie testy vyrabaju tak, ze tam vidno kanalik..asi uz ziadny neni bez toho. Asi by sme nemali tak skoro robit a potom na ne skulit 😁 kolko si po ovu?
@kikusha2212 och a to uz naco robia?ci biznis?uvidime kanalik a ideme kupit dalsie a dalsie?slak ich trafilo 😀 ja som 4dpo,takze blbost jak mraky cely test..len som si chcela overit,ci naozaj robi duchov 😒
@ancovicka21a ale na tom tvojom sa mi zda, ze to ma aj trosku farbu. Ono okolo 4-5dpo zvykne vybehnut ciarka, ked zacne produkcia hcg pri uhniezdeni a potom niekolko dni je opat biely az kym nestupne hcg, okolo 10-12 dpo. A ano, biznis, presne si to vystihla. Preto vela bab pise, ze testovat az po termine ms, vtedy uz totiz neni duch ale jasna ciarka. Len keby sa to tak dalo 😅
@kikusha2212 hej,ma aj farbu taku slabu..no,mozno to budu tie dvojicky,kedze som mala dve folikuly 😀 a dnes sme boli s drahym a nasim psikom na prechadzke a lietali nad nami dva bociany 😀 tak hned velky rehot,ze to su tie dvojicky,co doktor spominal..ha,ale na mne uz nezarobia..dufam teda 😝 ze ma nebudu mrle zrat a zas nevykupim vsetky testy 😂
@ancovicka21a nooo ako to som si aj ja hovorila, ale neda sa to podla mna 😁 my zeny sme az prilis zvedave.
Tak vy takto bocianov nahanate a rovno az dvoch 😅 drzim palceky, mozno to tak aj bude a o tyzden nas tu potesis testom 😊
@ancovicka21a este pockaj uvidis neskor ako bude reagovat test 🙂
@kikusha2212 no,bodaj by..ale uz to neriesim,naozaj si nebudem ako blba kupovat testy,ktore budu duchovat a ms nakoniec dorazi..uz toho bolo dost..ale ten jeden zvysny si o tyzden urobim 😉
@martuska313 ved samozrejme,toto bola len taka skuska..a som domotana este viac 😀
@ancovicka21a presne ako vravi @kikusha2212 😊 sme zvedave a fakt je najlepsie az najskor 10dpo testovat
@martuska313 takto o tyzden otestujem,1.maja..to bude par dni pred ms..len mi drzte palce vsetky,aby som vydrzala netestovat dovtedy 😀

Ďakujeme ❤️❤️❤️❤️