Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tak baby ja dnes mám akosi zlý deň, buď mnou lomcuje pms alebo tehu hormóny,som unavená,také návaly horúčavy mám,nemám na nič chuť,s manželom som sa pochytila lebo som nervózna jak 🐕.Noo prsia bolia dosť.
@sunny15 asi vsetky mame dnes tazky den ja som sa v noci nevyspala. Unavena som bolava a boli ma neskutocne podbrusko a prsia citlive.
Ahojte baby moje, potrebujem radu prikladám aj foto(viem je to iba aplikácia, ale väčšinou mi to tak vychádza) ms mi skončila 19. a v stredu večer som začala cítiť bolesti v podbrušku, tak som vedela že už prichádza ovu, lenže včera večer som si našla hustý hlien, ako bielko aj naťahovať sa to dalo... A až dnes ráno sme to mali, je možné že ešte k ovu len príde? Ze sa máme ešte snažiť?
@simik7192 jasne, až kým sa hlien nezmení 😊 lebo keď nerobíš ovu testy ani nemerias teplotu, nemáš sa čoho chytiť, jedine toho hlienu.. 😊🍀
@martuska313 no skúsim zajtra 😏 že v akom stave bude
@popuska moja, no práveže ja ten hlien mám a len dnes ráno sme sa pokúsili o bábo 👶😻 prvýkrát po skončení ms
@simik7192 ja som vedela ze sa k nam coskoro pridas ❤my sme tiez pracovali 3 dni na babatku ppcas ovu a teraz uz len cakam
Baby mam na vas otazku uz som to riesila s @martuska313 ale predsa..nasla som sindnes (7dpo)brutalne vela bieleho husteho kremoviteho vytoku na nohavickach..stretlinste sa niektora a tym?pri kontrole krcku mi tiez vela ostalo na prstoch..
Baby mozem sa pridat k vam ne-cakatelkam ma MS? Som 7 DPO...snazime sa 1,5 roka, prve babo tak velmi dufam, ze to vysli, vcera tmavy vytok...kedy zacnete robit prve testy?
@natalia_r ahoj tak baby testuju tu niektore uz od toho 7 dpo 😍 ci nebude nejaky duchokanalik 😊

@niky1141997 kolky den cyklu popripade dpo?