Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 Dpo asi 5-6🤷♀️ Neviem presne
@niky1141997 ja nic nevidim..🤷♂️😬
Tak baby ja dnes mám akosi zlý deň, buď mnou lomcuje pms alebo tehu hormóny,som unavená,také návaly horúčavy mám,nemám na nič chuť,s manželom som sa pochytila lebo som nervózna jak 🐕.Noo prsia bolia dosť.
@sunny15 asi vsetky mame dnes tazky den ja som sa v noci nevyspala. Unavena som bolava a boli ma neskutocne podbrusko a prsia citlive.
@niky1141997 este skoro pockaj
@martuska313 no tak to vyzerá že dnes je ťažko každej
Baby držím vám všetkým palce 🤞🤞🤞🤞 pripojte sa už ku mneee ❤️
@123vika ten cas ide akosi pomaly 🙄🙄🙄
Ahojte baby moje, potrebujem radu prikladám aj foto(viem je to iba aplikácia, ale väčšinou mi to tak vychádza) ms mi skončila 19. a v stredu večer som začala cítiť bolesti v podbrušku, tak som vedela že už prichádza ovu, lenže včera večer som si našla hustý hlien, ako bielko aj naťahovať sa to dalo... A až dnes ráno sme to mali, je možné že ešte k ovu len príde? Ze sa máme ešte snažiť?
@simik7192 nemas doma ovu test?? Zeby si otestovala?
@martuska313 nie nemám, nestihla som dnes kúpiť a už som z toho na nervy 🤐
@simik7192 jasne, až kým sa hlien nezmení 😊 lebo keď nerobíš ovu testy ani nemerias teplotu, nemáš sa čoho chytiť, jedine toho hlienu.. 😊🍀
@simik7192 uvidis aky bude hlien zajtra 🙂 len bud v klude
@martuska313 no skúsim zajtra 😏 že v akom stave bude
@popuska moja, no práveže ja ten hlien mám a len dnes ráno sme sa pokúsili o bábo 👶😻 prvýkrát po skončení ms
@simik7192 ja som vedela ze sa k nam coskoro pridas ❤my sme tiez pracovali 3 dni na babatku ppcas ovu a teraz uz len cakam
Baby mam na vas otazku uz som to riesila s @martuska313 ale predsa..nasla som sindnes (7dpo)brutalne vela bieleho husteho kremoviteho vytoku na nohavickach..stretlinste sa niektora a tym?pri kontrole krcku mi tiez vela ostalo na prstoch..
@popuska ano taky hlien byva v tehotenstve 👍
Baby mozem sa pridat k vam ne-cakatelkam ma MS? Som 7 DPO...snazime sa 1,5 roka, prve babo tak velmi dufam, ze to vysli, vcera tmavy vytok...kedy zacnete robit prve testy?
@kikusha2212 no vyzerá to na kanalik
@kikusha2212 moje oci zase nevidia kanalik ale ducha 🥰😍✊
@natalia_r ahoj tak baby testuju tu niektore uz od toho 7 dpo 😍 ci nebude nejaky duchokanalik 😊
@kikusha2212 Aj mne sa zda dusik...
@kikusha2212 ja vidim karola duchoňa😁😁😁😁😁

@niky1141997 kolky den cyklu popripade dpo?