icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

natalia_r
26. apr 2020

@kikusha2212 mne sa mari trosku zacinajuca ciarka, kolko si DPO?

popuska
26. apr 2020

@natalia_r mozno nebudes..ja teraz kukam lupou ..niekto ma pozitivnybtest uz 8dpo..ja som neni ten pripad 😁😁😁

jarka0
26. apr 2020

@kikusha2212 ja vidím ducha 😍držím palce nech to víde

vladka2503
26. apr 2020

Babky a co rapidclear test? Včera mi urobil malého ducha, dnes som si robila one step a ani prd.. Som komplikovaný prípad :D

simik7192
26. apr 2020

@popuska ja neviem, ale v piatok ráno som si našla taky hustý hlien ani nie hustý ale, skôr ako bielko také naťahovacie a včera aj dnes už len take biele kvapky si nájdem, ktoré sa nenatahuju ani nič, chceme ešte dnes večer niečo skúsiť , ale neviem či sa to ešte oplatí, keď ovu už možno aj prebehla 🤔 neviem či to tentokrát už vyjde keď sme to mali iba raz a to včera ráno a aj dnes večer chceme.. 🤐

ancovicka21a
26. apr 2020

@popuska ja mam tiez tak vela bieleho hlienu,az mi je to neprijemne..a ako kontrolujes krckok?nasucho ci vo vani?

88matulka88
26. apr 2020

@michaela329 ako to dopadlo nakoniec si bola v tom? Mam ten isty "problem" dnes mam 33 dc test som robila pred 3 dnami (v den ocakavanej ms) vysiel mi negativny... Cakam este 2-3 dni a skusim znovu testnut... No zaujimalo by ma ako to dopadlo u teba 🙂

sunny15
26. apr 2020

@popuska ešte skoro robíš,mne test vždy ukázal tehu najskôr na 10dpo rapiclear dokonca až na 14dpo náznak a ostatné testy už koľajnice

popuska
26. apr 2020

@ancovicka21a po sprvhe si cupnem a kontrolujem..aj rano aj vecer😊
@sunny15 ja viem ale ked mne to neda 😁😁😁

sunny15
26. apr 2020

@ancovicka21a

@martuska313
@popuska ja som zvedavá ako zajtra,skúsim kúpiť test,len neviem aký budú mať v lekárni 🤔no a v DM a tete len Pepino, top test,intimed

natalia_r
26. apr 2020

@vladka2503 nemas foto testu s tym duchom?

vladka2503
26. apr 2020

@natalia_r strašne sprosto mi to fotí.. Vôbec mi nechce nezaostrit ten test..

ancovicka21a
26. apr 2020

@popuska a kde ho aktualne mas?ja som mala vcera problem dosiahnut..ale podarilo sa a je makky..ale je to len par dni dpo,ty si o dva dni dalej

popuska
26. apr 2020

@vladka2503 ja vidiiiim

vladka2503
26. apr 2020

@popuska ďakujem, pridám sa k Vašim jeziskom? 🥰, no tak to som zvedavá, s tehotenstvom som moc neratala pri tých problémoch s ktorými v utorok idem ku gyndakovi, som už dnes DC 43 alebo koľko, už to ani nerátam, ale tak uvidím, sama som zvedavá.. Inak bavite sa o krčku.. Ja ho už vyše týždňa mam troska vyššie, ale dosiahnem ho a je tvrdy

popuska
26. apr 2020

@ancovicka21a ja ho mam tvrdy a tak ani nie vysoko ani nie nizko

vladka2503
26. apr 2020

@popuska.. Ale inak one step test total biely

ancovicka21a
26. apr 2020

@popuska ja neviem,ako to ma byt 😀 preto mozem len porovnavat s tebou napriklad..uplne ho mam vysoko,fakt ze ledva som ho nasla..tak neviem,ci je to dobre alebo nie 😀

@vladka2503 ja tiez vidim..dalsi jezis junior 😉

vladka2503
26. apr 2020

@ancovicka21a no som teda zvedavá.. To by bol sok,msslela som ze ma nejaká cysta trápi.. Uvidím.. Skôr ma trápi že celý týždeň bola aj silný výtok aj prsia neskutočne boleli, teraz ich cítim len keď mám dole podprdu.. Dúfam že sa to nestráca teda ak to je.. A, taky krcok ako opisujes som mala dva týždne dozadu, takže to by relatívne mohla byť ovu

sunny15
26. apr 2020

@popuska no veď viem,ja som zvedavá ako dopadneme tento cyklus,ja už duchom neverím,tak zajtra musí byť dačo na teste viditeľnejšie ináč zas je to v haji

ancovicka21a
26. apr 2020

@vladka2503 ja uz som 6dpo,potvrdene aj gyndosom,lebo v den ovu som bola na kontrolu a potvrdili mi to aj ovu testy..takze u mna je este naozaj skoro spekulovat..aj ked cakam dvojicky,ako bociany potvrdili 😂

popuska
26. apr 2020

@ancovicka21a no vraj taky vysoko je pri ovu..ja som ho tak mala..ledva som ho dociahla..potom mi zase spadol tak ze pomaly pri vchode som ho mala a teraz je tak akurat

ancovicka21a
26. apr 2020

@popuska hej,to viem..vtedy tak bolo..ale stale je a mam naozaj strasne vela bieleho hlienu..mam cierne nohavicky a su cele biele 😀

vladka2503
26. apr 2020

@ancovicka21a tak to sa teda teším na testovanie!!! Dnes som akurát čítala článok o 3catach takže netrocharci a zelaj si minimálne 3 😃😃😃😃

ancovicka21a
26. apr 2020

@vladka2503 no,tych bocianov bolo 6 😀 ale dva lietali nad nami a 4 boli dalej..drahy povedal,ze preboha,snad ich nebude 6,co potom budeme robit?vrhnem ako macka potom 😂

michaela329
26. apr 2020

@88matulka88 nebola a teraz už vuem, že u mňa to ani nie je možné. Začali sme s IVF a už mám za sebou aj neúsoešný vklad a ored sebou ešte dlhú cestu a jednu operáciu 🤷‍♀️

popuska
26. apr 2020

@ancovicka21a ja tiez tak..mala som vcera bordove a tooolko bieleho ze dovi na nich
Az som sa zlakla

lennyka17
26. apr 2020

@vladka2503 tento test robí kanáliky... Presne takýto som ho mala a o 4 dni prišli moje dni.. :/

popuska
26. apr 2020

@vladka2503 moja inak pozor na tieto testy,ja som mala takto minuly mesiac a dostala som menzes

vladka2503
26. apr 2020

@popuska @lennyka17 no super.. Bože to co robia s tými testami sprostý mi.. Už nebudem testovať, počkám na doktora v utorok, ďakujem baby 🙂