icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
26. apr 2020

@martuska313
@ancovicka21a
@popuska urobíme testovaciu párty 🤣🍾

ancovicka21a
26. apr 2020

@sunny15 😂 😂 😂 ja nemam testy..cakam na tie od adiel..ci si pojdem rano kupit?

popuska
26. apr 2020

@martuska313 ❤❤❤

popuska
26. apr 2020

@sunny15 haha ja az rano..ale nebrabim sa vasim testom..nezabudnite priniest Jezisov Juniorov na nich 😁😁😁😘

simik7192
26. apr 2020

@popuska a aký dpo si? ❤️

ancovicka21a
26. apr 2020

@popuska tak ok,pojdem si kupit..ze ste to vy..a budem pytat take,co mi ukazu jezisa juniora 😉

popuska
26. apr 2020

@simik7192 8dpo dnes,vcera nic aj ked @martuska313 ma presvuedcala dnes ze na tych obycajnych nieco vidi ja som nevideka nic tak sim sa nasraka a spravila som kazetovy a bum

spiruanka
26. apr 2020

Ahojte 😊 vidím že tu máte Duchoň párty 👻😁 mňa dva dni boli brucho teraz neviem či to maternica alebo vetry😂😂a dnes aj bolí hlava no už mám všetky diagnózy sveta zas😀 dnes 5dpo ale hrozne by som chcela testovať ja musím vydržať ešte 🤦

popuska
26. apr 2020

@ancovicka21a presne tak,a ked neukaze chod to reklamovat

popuska
26. apr 2020

@spiruanka ahoooj vitaj 😊 no vydrz..ja som.mala 5dpo to iste..a 7dpo to prestalo a 8dpo uz henho duchoň karol 😁😁😁snad to nebol chybny test

popuska
26. apr 2020

Baby a pre porovnanie,test robeny rano kde som ja nevidela nic ale @martuska313 videla..a teda potom ten kazetovy.to iba pre babky zabky ktore su neveriace tomasky ako ja..

spiruanka
26. apr 2020

@popuska ďakujem 😊 No to si ma potešila dúfam že je to dobré znamenie 🙏😊😁 mňa teraz pre zmenu nebolia vôbec prsia čo vždy začali po ovulke no divné 🤔 ale bolesť hlavy som mala vždy zas po skončení ms..jajha 9 dní do ms už som nervózna..tebe pekne ukázal sa Duchoň 😁♥️

popuska
26. apr 2020

@spiruanka no mna neboleli a nebolia tiez..tusim den dva po ovulke ma boleli dvorce a inak nic..skor to podbrusko..a predminulu noc som nespala velu noc lebo ma bolelo podbrusko dost a halava mi.isla na plne obratky..vcera som mala.brutal vela hlienu bieleho..mozno slo o uhniezdenie

vladka2503
26. apr 2020

Baby ráno testujem s Vami! Zohnala som ešte úplne iny test, takže vyskúšam! Som zvedava na ranajsie príspevky, zas budem malu hypnotizovat nech už vstava 😃😃😃😃

popuska
26. apr 2020

@vladka2503 😁😁😁😁ja mam pepinontest takze to berem tak vselijak lebo vraj ma malo farbiva..ale snad nieco ukaze 🙏🙄

vladka2503
26. apr 2020

@popuska ja mam one step, rapidclear a nejaký z lekárne, neviem co je to za značka, takže tiež žiadna výhra! :D ale môj chlap sa pochlapil! Baby dajte si na nervy!!! :D

spiruanka
26. apr 2020

@popuska juj tak snáď to vyjde 😊 mňa sem tam pichne ale ktovie čo to je..hlien zatiaľ priesvitný nie je biely 🤷 keď som bola tehu tak si pamätám že v deň ms kedy som mala dostať ms som mala ružový výtok trošku asi to bolo uhnezdenie tak čakám že ak sa teraz zadarí že tak bude zas 😁

123vika
26. apr 2020

Ja čakám na vaše testíky ❤️🤞 a držím veľmi orstiky babenky

martuska313
26. apr 2020

Ja som dnes este len 3dpo takze zajtra 4dpo takze mozem testovat s Vami ale aj tak bude biely prebiely 😅🥰 cize to bude duch neviditelny 😅😅 Ale tesim sa ze nas tu je uz tolko.

popuska
26. apr 2020

@123vika moja ja ta mozno uz dobieham..ak teda ten duch bude fakt raz ruzova ciarka😁😁😁

popuska
26. apr 2020

@martuska313 ty budes o 4 dni mat duchoňa jak hrom❤❤❤

popuska
26. apr 2020

@vladka2503 drzim ti palce..zajtra dame vela prispevkov tusim
Mnaaam

Inak baby este jeden priznak som mala,predvcerom som zjedla mramorovy kolac s rybacou pomazankou😁😁😁😁🤦‍♂️

martuska313
26. apr 2020

@popuska dufam v to ze ano ❤😘

martuska313
26. apr 2020

Som normalne zvedava kolko tu bude prispevkov rano 😍😊✊ vsetkym drzim prsty

spiruanka
26. apr 2020

@123vika ♥️♥️♥️ moja videla som tvoj ultz babenka veľa zdravíčka v tehulkovaniu prajem 😊

popuska
26. apr 2020

Prepacte spamujem ale este teraz som cvakla uschnuty pod led svetlom..😁🤦‍♂️magoriiim

jazlyn
Autor odpoveď zmazal
jazlyn
26. apr 2020

Ahojte baby mam otazku poslednu ms som mala 15 aprila ktora ale zase trvala dlho takze mi dr nasadil norethisteron od 30 aprila ho mam zacat brat ( uz nekrvacam ) ako tieto lieky funguju? Mozu mi zablokovat ovu alebo naopak pomozu aby som ovu mala ? Mame sa teda snazit normalne alebo ako to teda Funguje ??
Budem ich brat pravdepodobne v case ovulky len neviem teda ci nemaju taky efekt ze ovu napriklad nebude lebo po 10 dnoch by mala prist zase ms 🤷‍♀️

natalia_r
27. apr 2020

@popuska ja na tom hornom tiez vidim!

martuska313
27. apr 2020

Dobre ráno 🙂 tak kde su tie testy 😁😅