Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 😂 😂 😂 ja nemam testy..cakam na tie od adiel..ci si pojdem rano kupit?
@martuska313 ❤❤❤
@popuska tak ok,pojdem si kupit..ze ste to vy..a budem pytat take,co mi ukazu jezisa juniora 😉
@simik7192 8dpo dnes,vcera nic aj ked @martuska313 ma presvuedcala dnes ze na tych obycajnych nieco vidi ja som nevideka nic tak sim sa nasraka a spravila som kazetovy a bum
Ahojte 😊 vidím že tu máte Duchoň párty 👻😁 mňa dva dni boli brucho teraz neviem či to maternica alebo vetry😂😂a dnes aj bolí hlava no už mám všetky diagnózy sveta zas😀 dnes 5dpo ale hrozne by som chcela testovať ja musím vydržať ešte 🤦
@ancovicka21a presne tak,a ked neukaze chod to reklamovat
Baby a pre porovnanie,test robeny rano kde som ja nevidela nic ale @martuska313 videla..a teda potom ten kazetovy.to iba pre babky zabky ktore su neveriace tomasky ako ja..
@spiruanka no mna neboleli a nebolia tiez..tusim den dva po ovulke ma boleli dvorce a inak nic..skor to podbrusko..a predminulu noc som nespala velu noc lebo ma bolelo podbrusko dost a halava mi.isla na plne obratky..vcera som mala.brutal vela hlienu bieleho..mozno slo o uhniezdenie
Baby ráno testujem s Vami! Zohnala som ešte úplne iny test, takže vyskúšam! Som zvedava na ranajsie príspevky, zas budem malu hypnotizovat nech už vstava 😃😃😃😃
@vladka2503 😁😁😁😁ja mam pepinontest takze to berem tak vselijak lebo vraj ma malo farbiva..ale snad nieco ukaze 🙏🙄
@popuska ja mam one step, rapidclear a nejaký z lekárne, neviem co je to za značka, takže tiež žiadna výhra! :D ale môj chlap sa pochlapil! Baby dajte si na nervy!!! :D
@popuska juj tak snáď to vyjde 😊 mňa sem tam pichne ale ktovie čo to je..hlien zatiaľ priesvitný nie je biely 🤷 keď som bola tehu tak si pamätám že v deň ms kedy som mala dostať ms som mala ružový výtok trošku asi to bolo uhnezdenie tak čakám že ak sa teraz zadarí že tak bude zas 😁
Ja čakám na vaše testíky ❤️🤞 a držím veľmi orstiky babenky
Ja som dnes este len 3dpo takze zajtra 4dpo takze mozem testovat s Vami ale aj tak bude biely prebiely 😅🥰 cize to bude duch neviditelny 😅😅 Ale tesim sa ze nas tu je uz tolko.
@martuska313 ty budes o 4 dni mat duchoňa jak hrom❤❤❤
@vladka2503 drzim ti palce..zajtra dame vela prispevkov tusim
Mnaaam
Inak baby este jeden priznak som mala,predvcerom som zjedla mramorovy kolac s rybacou pomazankou😁😁😁😁🤦♂️
@popuska dufam v to ze ano ❤😘
Som normalne zvedava kolko tu bude prispevkov rano 😍😊✊ vsetkym drzim prsty
Ahojte baby mam otazku poslednu ms som mala 15 aprila ktora ale zase trvala dlho takze mi dr nasadil norethisteron od 30 aprila ho mam zacat brat ( uz nekrvacam ) ako tieto lieky funguju? Mozu mi zablokovat ovu alebo naopak pomozu aby som ovu mala ? Mame sa teda snazit normalne alebo ako to teda Funguje ??
Budem ich brat pravdepodobne v case ovulky len neviem teda ci nemaju taky efekt ze ovu napriklad nebude lebo po 10 dnoch by mala prist zase ms 🤷♀️
Dobre ráno 🙂 tak kde su tie testy 😁😅

@martuska313
@ancovicka21a
@popuska urobíme testovaciu párty 🤣🍾