Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a ale ja tam vidím 👻😊 aj na prvej fotke ktorú si pridala som ho zbadala😁
@popuska ty skús ešte iný lebo tento pepino nás len vytáča 😀 na inom teste ukáže lepšie 😊
@popuska jezis junior🥰😍🥰🥰🥰
Vidí niekto niečo?🤣
@sunny15 na tej prvej foto trosicku slabilinke 😊
@niky1141997 nie nic vobec :( kolky den cyklu a dpo?
@martuska313 Ja sa v tom už úplne strácam🤦♀️Ešte mám 10 dní do MS.
@88matulka88 ja som bola spokojná paradoxne v oboch tehu s mamatestom a clerblue digital ( ten som robila v deň očakávanej menštruácie)...
@niky1141997 takýto test som mala dnes ráno presne ja... Už som z toho na nervy,že snáď...
@niky1141997 ale podla kalendara testujes skoro. Kedy zvyknes mat ovu??
To mas take kratke cykly?
@zara1357 a Ty si aky den cyklu?
@martuska313 11dpo
@zara1357 Ty tam mas ducha 🙂
Lebo @niky1141997 ma podla mna uplne biely.
Na tvojom vidno krasne 😍🥰
@martuska313 Hej 🤦♀️🤷♀️Tak 23-24 dní...niekedy 26
@martuska313 Kedy si mám spraviť test?🤦♀️
@zara1357 A už ti mešká ms? Či? Nejako som to tu nečítala.
@niky1141997 ja som teraz 11dpo a prísť mi ma teraz v sobotu .. jediné čo riešim ,že v predchádzajúcom tehu som vedela o tehotenstve (2silne čiarky v prelome 7-8 dpo) no a teraz 11dpo a si pripadám ako sibnuta,lebo neviem či si zbytočne namyslam tu druhú čiarku,alebo ju tam je ozaj vidno... 🤦
@martuska313 testy ďalšie 🤦🤣som objednala takže keď prídu rátam cca. Streda/štvrtok tak skúsim opäť
@niky1141997 no zalezi kedy si mala ovulaciu?? Teplota, hlien, krcok bolesti.....mas nieco odsledovane??
@zara1357 tak drzim prsty nech Ti silnie ciarocka vyzera to fakt nadejne 😍✊
@martuska313
@spiruanka
ved toto,ze su to len duchovia..dalsi ☹ to vazne vsetky testy robia duchov?aj minuly mesiac som mala a nic z toho 😢 takze teraz tomu tiez neverim..

@ancovicka21a ako vazne?? 🤣🤣 vsak mas tam duchokanalika 😅😍😍😍