Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 Vychadza mi to tak ako v aplikácií.Vždy mám tak 4-5 dní po MS.Neviem či to má tak byť ale🤷♀️
@sunny15 nechapem to..vidim tu aj uplne biele testy bez duchov..tak preco jeden test spravi ducha a druhy nie? 😠 ja uz naozaj kaslem na to,toto fakt nema zmysel
@ancovicka21a no veď toto ma štve tiež,takto si robíme nádej a nikde nič 😡ale keď to testovanie je také návykové 🤪
@ancovicka21a
@sunny15 kedy mate dostat MS??
@niky1141997 tak a ovu testy si si robila kedy presne mas tu ovu? Mas to nejako potvrdene?....lebo mas dost kratky cyklus
@niky1141997 aaj keby si bola vtedy ovu ako pises preco tak skoro testujes to neni vobec sanca zeby ti nieco na teste ukazalo ...to by si bola cca 4dpo to je velmi skoro
@martuska313 o 4dni
@martuska313 10 dni este
@sunny15 mna to uz prestava bavit 😠 clovek caka,tesi sa a nic z toho 😢
@kikusha2212 tu uz duchuje vsetko ako vidim 😀 uz si pripadam akoby sme boli bosorky,co vyvolavaju duchov 😂 ale vidno aj tebe ducha
@ancovicka21a mas este dost daleko do MS takze nestracaj nadej😘🤗
@sunny15 ani Ty nestracaj nadej vsak este sa stale moze objavit ciarocka 🥰😘
@kikusha2212 vidno ducha ale niektore zeny su s nimi spokoj e niektore nie 😊moje vsetky one step duchovali
@ancovicka21a ni ved toto... Veľmi tazko je to s tymi testami a tieto som nikdy predtým nemala tak neviem... Som zvedavá aky bude rano... A aj po zaschnutí ju je vidno. Tak neviem. Hadam ma niekto skúsenosti
@martuska313 aha.. no aj som si myslela. 🙄
@martuska313 ked si mala ducha, ostal aj po zaschnutí?
@kikusha2212 ano ostal. A riadny duchovia dokonca do ruzova
@martuska313 ved ja viem..len som nahnevana na vsetky testy..a to mi este maju prist z adiel,to len budem nadavat 😀
@kikusha2212 mne sa zda,ze duch je ruzovy..no ved uvidis,ako bude..drzim palce
@kikusha2212 ale to nemusi byt Tvoj pripad 😊lebo ze to zalezi ze ktore objednas takze zienky niektore vedia ktore duchuju ktore nie 😊 vsak popripade potom test z lekarne ti to potom len potvrdi
@ancovicka21a tak to som sama zvedava lebo mam ich aj ja doma aj @popuska si objednala takze aspon bude sa dat porovnat duchokanaliky 😅😁😊
@martuska313
@ancovicka21a no ďakujem baby, takze som zas tam kde vcera a netusim ci nahanam kanalik alebo sa nieco rysuje 😅 esteze mam na zajtra aj takyto a aj iny. Tak uvidim, hadam uz to bude lahsie rozpoznatelne o co vlastne ide... Lebo toti uz je moc... Od piatku len sami duchovia 🙄
@kikusha2212 mne to hovor..co test,to duch 😠 ale ako som spominala,dvojicky sa hraju na schovavacku 😂
@martuska313 uz vidim,ake nervy budem mat 😀 nemam s nimi skusenosti,tak som zvedava 😉
inak,baby,mam si ten maybebaby test spravit vecer alebo rano?na porovnanie..a okrem ineho,drahy si ma pritisol na hrud,tak som sa odtiahla,lebo ma boleli bradavky 😲 potom som dostala take krce do podbruska,a hned rehot,ze dvojicky kopu..a mam zavraty,skoro som spadla zo schodov..uz mi bud na cisto sibe a psychika pracuje na plne obratky,alebo sa to deje naozaj?
@ancovicka21a skus zajtra lebo Ty mas daleko do MS ako ja 😁 a kedze Ty a Tvoje dvojicky sa skor ukazu 😅 skus radsej zajtra 😍
@ancovicka21a ja som tiez na nervy, vcera krasny duch a dnes nic. uz ma to nebavi.. ma 5 dni do ms a fakt uz som na nervy... so msice len 9dpo ale chapes :D nervy mam
@natalia_r mozem otazku uhniezdenie je vzdy cca 10dpo ci ma to nejaky casovy rozsah
@martuska313 rozkaz,tak zajtra rano 👍
@popuska ked mas pepino,tak si z toho vobec nic nerob,tie maju malo farbiva a ukazuju neskoro..robila si si tie od adiel?ktore su to?
@martuska313 nie je to vzdy rovnaké. Moze byt od 4 do 12. Zalezi to od veľa veci.
@kikusha2212 dakujem za info ❤
@martuska313 no veď áno,ale predsa už dačo muselo byť viac ako 👻

@ancovicka21a Veru len samí duchovia😒