Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska ved hej..ale kam zmizla?toto uz tie dvojicky posieraju uplne..ale je pravda,ze putovat dalej zacala po limite..asi som v soku..boze
@martuska313 Ešte som mala jeden.Z raňajšieho moču.Ale neviem🤷♀️Asi ozaj skoro ako hovoríš
@ancovicka21a čooožeee?no ono mne sa také stalo,ja celá natesena že je to tam a potom čiarka zmizla😒ale to neznamená že nie si tehuu,len ešte málo hcg
@sunny15 tak toto je uz ine psycho ☹ uplne som vyvedena z miery,ze co sa to vlastne stalo..a ty si nebola tehu?ja som iba 7dpo,takze nemozem cakat zazraky,ale toto ma fest nastvalo..hadam este horsie ako duch alebo cisty test..
@ancovicka21a takze predsa budu dvojicky 😅😍❤
@niky1141997 nechcem nijako zle vyzniet ale zbytocne testujes ked si tesne po ovu. Pockaj par dni a skus neskor aspon 9dpo
@martuska313 ako som rano pisala,hraju sa na schovavacku..este stale som v soku a pozeram na test,ci sa ciarka nevrati..teraz neviem,ako to mam brat,prvy vysledok v limite,resp.mozno kusok po limite alebo teraz?
@ancovicka21a odfot teraz vyschnuty este raz
@ancovicka21a nic si z toho nerob,ja vcera duchov a teraz robeny dr max a uplne biely 🙄🙄🙄
@popuska ale hentaky ruzovy?ktory zmizol?to som este nevidela..ked duch,tak tam je aj na druhy den..
@ancovicka21a ale ostal Ti tam duch 🙂 nie je uplne biely
@martuska313 pockam na tie adiel testy..zatial sa musim ukludnit 😀
@ancovicka21a tak sme zvedave 😊to uz zajtra by ti mali dojst ze??
@martuska313 neviem,bud zajtra,ale v stredu urcite,objednavka je uz odoslana
@niky1141997 😲prepana jana zeno co chces aby ti test ukazal 3 dni po moznej ovulacii???Ved ked sa vajco oplodnilo tak este je len na ceste do maternice.Ved vyckaj aspon do ms a tak testuj.Ale to ti tu uz zeny skor pisali...A tie testy su biele nema tam co byt...
@ancovicka21a no nebola som vtedy tehu 🤔 čiarka sa urobila a potom pekne sa rozplynula a vpila do kontrolnej čiary.
@ancovicka21a asi v stredu ked ti eprisiel este email zo zasielkovne
@ancovicka21a praveze celkom rychlo..do 3 dninto mas u seba
@ancovicka21a Ahojte kočky, my sme sa tu asi nestretli ale občas na vás pozriem kvôli @martuska313 🍀✊ Len som sa chcela podeliť o skúsenosť, že mne túto pohyblivú čiarku tiež test spravil (nespomeniem si už na značku), najskôr vyšla krásna a potom sa pomaly blížila ku kontrolnej až sa s ňou spojila. Ja som žiaľ ten mesiac nebola tehu, ale to nemusí byť tvoj prípad 🙂 všetkým vám veľmi veľmi držím palček a čakám na krásne čiarkované testíky 🍀🧡🍀🧡
@kikusha2212 jeeej 😍😍😍 parada nech len silnie ❤
@mala_kari moja ❤❤❤❤ dufam ze Ty sa mas dobre 😘
@kikusha2212 na tom tenkom sa mi zdá,že veru je 2ciarocka. Skús o pár dní opäť spraviť
@martuska313 ďakujem ♥️ ja sa teraz tak bojim, ked som ani jednu ms nemala po potrate 😔 nech je všetko v poriadku 🙏
@kikusha2212 drzim prsty aby bolo vsetko v poriadku 😍do uspesneho konca 😘🙏✊
@martuska313 anooo všetko v poriadku, 9tt 😁 zle nebýva, aj energie je zatiaľ dosť, len tie chute 😁 už sa teším ako si budeme vymieňať skúsenosti 🍀🧡🍀🧡

@ancovicka21a jeeeej odpadneeem je to taaaam