Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kikusha2212 a ako vyzerá test po uschnutí? Vyzerá to sľubne😁
@sunny15 stale je tam ciarka, farebna a hruba, len veľmi svetla... A ja uz by som to tak chcela muzovi povedat, len ked mu ukazem takyto test, tak zas povie, ze tam nic neni 😅
@ancovicka21a no bolo to okamžite v limite,no neviem či duch ostal alebo nie,ale tehotná som nebola 🤔
@mala_kari verim v to ze sa toho dockam 😘😘😘❤moja kamoska je 10tt a sestra je 11tt a sesterka o tyzden rodi. Same babatka ❤❤❤ dufam ze ten "bocian donesie babatko aj nam "
@sunny15 taketo su po zaschnutí
@kikusha2212 supeeer 👍 držím palce nech silnie😘
@martuska313 juuuj moja 🧡 tak to posielam tehu bacilky na diaľku a sledujem testíky 🧡🍀🧡🍀
@mala_kari ❤dakujem ja som dnes este len 5dpo takze casu dost a MS nema prist az 5.5. Takze ju necakam 😊🙏
@nikka232 myslim si ze mozes byt v klude 😍 gratulacia. Kolko je dnes dpo? A ten minuly test kolko dpo si ho robila? Kludne daj foto oboch na porovnanie😊 nech sa trosku pozitivne naladime
@martuska313 no mala by som byt 15DPO. Nafotim ked pridem z prace. Joooj dufam, ze bude vsetko ok... Uz len cakat co povie doky...
@nikka232 gratulejeeem, nech ste zdraví!!!
@martuska313 ale tak to sa už zachvilku iste chystas testovať, či vydržíš až to 5.? 😁
@krajcovicka ďakujem no verim, ze vsetko bude ok... A som velmi zvedava na dátum kedy bude medzi nami makové zrnko 😊
@mala_kari jasne ze budem 😍😊 to by som nevydrzala ❤
Ja dnes rano biely test :/ len jedna ciarecka :/ MS meska 5.den... No nikde nic :/
@ancovicka21a podla mna sa neboj, sak ked uz tam raz bola muselo ju nieco vytvorit (hcg) mozno len je nizka hladina, tak to zmizlo. Kolko ti chyba do MS?
@88matulka88 nemas foto? Nebola ani slabulilinka?
@ancovicka21chapem ťa,neboj ešte máš dosť času ešte sa čiarka objaví😙
@ancovicka21a moja, presne viem o čom hovoríš, ja som na ten test tak dlho kukala, až som tam vypálila aspon kanálik pohľadom 🤷♀️ Ale ty máš ešte čas do MS však, neboj posielam aj tebe tehulkovské bacilky a za pár dní tam budú koľajnice jak pre rýchlik ✊🧡✊🧡
@kikusha2212 blahozem k //. Asi radšej počkaj. Chlapi potrebujú vidieť také čiarky čo im oči vybijú 😂. Ten môj do teraz spomína ako som mu ukázala podobný test, že "aha, čo tam vidíš.." a on taky, ze "Nič?" Skoro ma vykotilo. 😂
Ty si potratila spontánne, či ti robili kyret. Ak spontánne, tak to vôbec nemusí byť problém a nemusíš sa báť.
@sunny15 aky je ten ked trosku vyschol?
@julianka007 viac menej, kyret to nebol. Bola som 10/11tt ale plod zanikol v 6tt. Potom uz rastol len plodovy vak. Mne dalu tabletky co spustaju cistenie. Tak neviem.. potom som bola na ultrazvuku a vsetko ciste, po dvoch týždňoch uz ani hcg nebolo v tele tak verim, ze sa všetko vycistilo poriadne 😊
No a toto s tymi ciarkami som pocuvala aj ja ked som predtym booa tehu, kym neboli hrube obe tak som podla neho nebola tehu 😁

@kikusha2212 krásne vidno 😍 taky malý zázrak