icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

natalia_r
28. apr 2020

@martuska313 odpoved na vcerajsiu ot - ano uhniezdenie je cca 9.-10. den po oplodneni (NIE po styku, ale PO oplodneni cize kludne az 12-24 hod OD ovulacie ) a az po uplnom uhniezdeni zacne telo produkovat HCG, dovtedy tvoje telo, netusi ze je tehotne a testy to uz duplnom nemaju ako vediet, kedze ani tvoja maternica a mocovy mechur to este netusi, kedze druhu ciarku - farbivo spusta prave hcg, ktore sa nemalo ako uvolnit do mocu, kedze este sa len delia bunky oplodneneho vajicka vo vajcovode a este nie je nalepene na stene maternice - okamih kedy sa zacne vylucovat HCG (tento hormon zabranuje potom spusteni menzesu) . Preto ked sa testuje moc skoro (este pred uhniezdenim cize skor ako 9-10 dni PO oplodneni) je tu tolko negativnych a bielych testov a tolko sklamania.... :( cize zial NIE NEDA SA to skor zistit...ani keby sme akokolvek chceli..... :( Takze sklamanie z negativneho majte az PO uplynuti tych nekoncenych 10 dni dovtedy je stale nadej. drzim vsetkym palce, ja zacnem testovat asi piatok... Som mudra jak radio :D :D ale to len preto, ze som vela o tom citala na modrom, tiez som mavala nervy ked som mala biele testy, skusame uz 1,5 roka.

kikusha2212
28. apr 2020

@natalia_r uhniezdenie je 4 az 12 dni. Po uhniezdeni zacne telo produkovať hcg a trva niekolko dni kym je vyska produkovaného hcg dostatocne vysoka aby ju test zachytil. Ked nastane uhniezdenie na 4 dpo tak uz 5 dni na to moze byt vyska hcg zachytitelna. Ak nastanie uhniezdenie 12 dpo tak test zachyti hcg az o 5 dni na to a aj to zavisi od toho koľko ho telo vylucuje. Cize niekto ma slabo pozitivny test uz 9dpo a niekto az 17dpo..

meey1989
28. apr 2020

Dievčence vidieť tam niečo či 🤔

popuska
28. apr 2020

Takze baby aby ste vedeli,robila som si Dr max normalne tie modre a uplne biele..potom som si robila Dr.Max kazetovy(drahy bol) a asi hodinu bol cisto biely potom tam mal flaky kadejake a kontrolna ciarka tiez nebola jasna..a teraz kukam na neho nechapem.. proste strasne su tie testy 🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ a teraz budzte múdre😁😁😁

popuska
28. apr 2020
sunny15
28. apr 2020
sunny15
28. apr 2020
sunny15
28. apr 2020
simik7192
28. apr 2020

Ahojte, dnes som si spravila test, lebo mi bolo včera tak zle, hlava bolela, zaha ma palila a môj mi povedal ze ci nie som v tom tak mi dal do hlavy chrobáka, a nedalo mi to a som spravila test, mala som aj ms od 15-19. a styk sme mali ešte 2x asi 3 dní do MS,ktorá mi meškala lebo som od januára po sp,,,, ovulácia neviem kedy prebehla, ešte si to dobre neviem od sledovať, je možné že sa to tam aj tam udržalo? Vidíte tam niečo? Mne sa to zdá len iba ako kanálik...🤔👶 Snažíme sa ďalej o bábo, teraz by som mala mať už aj ovu. 🥰

simik7192
28. apr 2020

@popuska ja si myslím ze je to tam, len ešte skoro testujes, skus neskôr spraviť 👶🥰

popuska
28. apr 2020

@simik7192 ale dr max ten obucajny bolnrano biely ako stena

nikka232
28. apr 2020

@lennyka17 aj ja take podobne testy... mne meskaju 5 dní.. Myslela som ze tie ciarky maju byt uplne rovnako silne 😊

lennyka17
28. apr 2020

@nikka232 nemusia byť, kamoška testovala kým jej 20 dní nemeskalo a potom išla doktorke a babo bolo úplne okj 🙂 možno na xty deň už je to rovnako silné ktovie... Hlavne je, že čiarka silnela 🙂

natalia_r
28. apr 2020

@popuska tuto je to pekne vidiet som sa pohrala vo photoshope s tym 🙂

popuska
28. apr 2020

@natalia_r dakujem si zlata..ale preco vsetky ostatne tie papierikove su bieleee?😥

martuska313
28. apr 2020

@natalia_r dakujem za vysvetlenie 😊 ja len som chcela vediet ze ci vzdy musi byt uhniezdenie medzi 9. a 10. Den po oplodneni. Tie ostatne info viem 😊 ja este netestujem lebo ja som este len 5dpo takze je mi jasne ze je to zbytocne 🙂
My sa snazime 2 roky z toho niekolko mikroabortov a jeden potrat..

natalia_r
28. apr 2020

@popuska mozo si akurat vela pila, a bolo to zriedene...alebo slaba citlivost testu?

natalia_r
28. apr 2020

@martuska313 moc drzim palce 🙂 o par dni budeme davat my foto sem 🙂)

martuska313
28. apr 2020

@sunny15 na zivo vid o nieco?

martuska313
28. apr 2020

@natalia_r v to dufam ze s uspesnym koncom 🥰

krajcovicka
28. apr 2020

@martuska313 ja som uhniezdenie zbadala na 6 deň od ovu, mala som inplantačné špinenie... ( to som zaregistrovala prvýkrát v živote a to som tehu už 6 krát)

natalia_r
28. apr 2020

@krajcovicka ahoj mozem sa spytat na to inplantačné špinenie, ako to presne vyzeralo

sunny15
28. apr 2020

@martuska313 no niečo slabé,ale myslím že nič z toho nebude

sunny15
28. apr 2020

@martuska313 áno niečo slabucke tam je ,ale myslím že už by malo byť silnejšie.

popuska
28. apr 2020

Baby,tece mi mlieko☠🥶🤦‍♂️

ancovicka21a
28. apr 2020

@natalia_r
@sunny15
@mala_kari
dakujem baby..ja som len 8dpo,do ms mam este 9 dni,takze casu a casu..takze len cakat..ale ak z toho nic nebude,tak uz sa vykaslem na sledovanie,testovanie a nahananie duchov..po vcerajsku som si uvedomila,ze to nie je spravne a zbytocne ma to rozhodilo 😒

81anina
28. apr 2020

@martuska313 u mna to bolo takto: 9 dpo silna unava 10 dpo spinenie bol to kremovy vytok sfarbeny do ruzovohneda.Hned na to silne krce v bruchu celkom ako ked sa rozbieha ms to trvalo asi polhodinu potom prestali.Spinila som este 3 dni.11 dpo som uz mala slabulinku ciarku na tt a v krvi 50 hcg to mi brali krv v Care lebo sme si mali prist pre recepty na inj.na ivf tak aby to nebolo zbytocne ☺Lutealnu fazu mavam 13 dni takze 4 dni pred ms uz bolo nieco na teste.A ci je pravidlo to uhniezdenie na 9,10 dpo to neviem u mna asi ano

81anina
28. apr 2020

oprava 3 dni pred ms

martuska313
28. apr 2020

@krajcovicka dakujem za odpoved 😊

martuska313
28. apr 2020

@sunny15 tak uvidis dalsie dni ✊🙏😊