Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@popuska vsetky predsa 😉 inak to ani nemoze byt..a este sme si nerobili testy z olejom 😂 😂 😂
@ancovicka21a
@popuska vsak a y porodnice praskali vo švíkoch 🤣😍😍😍😍
@ancovicka21a ja dom to spomínala @popuska ze treba vyskusat 🤣🤣🤣
@martuska313 ale tak zas to asi nie,len my by sme si vybavili cele oddelenie len pre seba 😀 tak zajtra testujeme olej? 😂
@ancovicka21a jasne som zvedava na tie oka 🤣🤣🤣🤣
@martuska313 zas to nebudeme fotit,len si spravime a napiseme vysledky..a rano teda cakam na jezisa juniora od teba 😉
@ancovicka21a bodaj by si mala pravdu 🥰🥰🥰
@martuska313 Práveže nemám žiadne bolesti🤦♀️Až teraz som to akosi postrehla.Ale takto mi bolo aj pri synovi.Už som si myslela že mi príde MS a neprišla🤷♀️Spravím si tak za dva tri dni ďalší a uvidíme ako dopadnem.Tie testy sú závislosť doslova🤦♀️🤣
Tak ja dnes 13dpo a druha čiarka nikde.. takže sa nezadarilo u nás, držím palce aspoň vám žienky
@kikusha2212 dole vidiiiiiim
@kikusha2212 moja testy majú krásnych duchov 😍 žiadne kanáliky ja si myslím ze je to tam 🙏
@kacenaaa ja o tom zacinam pochybovať. Robila som aj ten cerveny co predtym som mala ako prvy pozitivny a ten je teraz biely..a týmto neviem ci mozem verit... Asi sa idem skor nastavit, ze o dva dni pride ms a ak nahodou nie, potom skusim test..toto je len trapenie
@kikusha2212 až taky falošný by boli?? Tomu veľmi neverím hod sem aj tamten test pozrieme
@kikusha2212 ze vraj tie testy kazetove su dobre v zahranici si ich chvalia a vedia skoro ukazat tehu a nikdy nie falosne 🥰 takze drzim prsty n3ch silnie
@kikusha2212 držím palce😙
Mňa dnes zasa celú noc bolelo bruško aj ráno,no už včera aj hlava a mám pocit že som naliata vodou ledva som pohla obrúčkou taká Som spuchnuta,asi už pms😒
@sunny15 uff mna rano brutalne hrdlo zacalo boliet a len prsia citlive
@martuska313
@popuska Babenky ja som to dostala😟na 26dc🙃 takže pokračujte s testovaním lebo sa teším na vaše //😘Ja pokračujem v ďalšom cykle🥰
@sunny15 😢 to ma mrzi..
@martuska313 a kde je testik? 😝
@sunny15 vazne??? 😫 to ma mrzi ale ja to vidim tak ze asi vsetky sa stretneme v dalsom cykle. 😊
@ancovicka21a uz uz 😊 pre Teba som spravila dva 🤣🤗😘
@martuska313 jeeeeeeeeeeeeej..jeziskovia 😉 nesklamala si 🙂
@popuska kym nepride mrcha,tak je stale nadej 🙏
@ancovicka21a no este 3 dni..tak uvidime..ale jenpravda ze tento test je po pol litrovej citronade robeny😁😁😁
@ancovicka21a
@popuska
Dnes zaplava testov jeziskovia juniori.🤗. Presne tak kym nepride nrcha je stale nadej.
baby,co poviete,mozem si kludne dat ten caj,co som si objednala?neni tam alchemilka,len kadejake ine bylinky..

Som zvedava ktora z nas bude tou krotitelkou duchov tento mesiac😁