Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa
@martuska313
@sunny15 ďakujem za oporu baby ste uzasne 😊😘 ja uz mam aj kupeny digitalny, ale ci sa ho oplatí takto skoro urobit??. fakt som z toho zmatena ci ano ci nie. A ten uz som vyhodila. V kosi je niekoľko hodin, takže to by bolo bezpredmetné...
@martuska313 nie,podla baby radnickej..vraj ten podla mojzisovej je horky,tak som si objednala tento
@popuska
@ancovicka21a obom vam vidno dusika 😊
@kikusha2212 no ano,mame duchobranie vsetky 😀
@ancovicka21a ano to som Vravela ja ze je velmi horky. Tak len pozri ake su tam bylinky. Ci teda ked si tehu ci mozes alebo nie
@kikusha2212 digitalny lepsie bud v den MS alebo skor pri meskani MS
@kikusha2212 zlatko si zlata ale fakt na mojom nic neni😁😁😁😊biely jak cersrvo napadany sneh je
baby hlavne nezabudajme na kyselinu listovu, mne drahy musi kazde rano pripomenut :D...vraj sa ma brat uz 3 mesiace vkuse pred tehotenstvom
@martuska313 tak su tam dve bylinky,ktore tehotne nesmu..tak neviem teraz 😕
@kikusha2212 ten co je len papierikovy je aká značka?
@ancovicka21a radsej nepi mas este cas.
@natalia_r ja som mala teraz 100tab a uz mam len par ks takze u mna to uz budu 3 mesiace 😊
@ancovicka21a jasné daj si😊
@martuska313 lebo pisu,ze ucinok sa dostavi za cca 4 tyzdne pravidelneho pouzivania,tak neviem..aj kebyze zacnem pit od mrchy (co dufam,nebude),tak potom ako?ved tehu mozem byt a nebudem o tom vediet..tie dve bylinky su tam len v malom mnozstve prave kvoli tomuto,aby to neposkodilo fazulku..ako pise
@sunny15 ,uz ked ho mam,tak budem pit..pokial tam neni alchemilka,tak urcite bude vsetko v poriadku,ak som tehu 😉
@kacenaaa to je ten one step a ze vraj tie su take pochybne 😅
@ancovicka21a no keď sú bylinky ktoré nesmú tehuľku tak nepi
@martuska313
@ancovicka21a
@popuska jeej duchonov tu vidím 😊🤞🍀 ja si myslím že nič nie je stratené pokiaľ nepríde ms ..vždy je tam nádej že sa fazuľka ukáže 🙏😊
Keď pijem alchemilku počas celého cyklu je to zlé? 😯 Mne to chutí že som si zvykla ho robiť
@spiruanka no mala by sa len fo ovulacie nesmie sa pit potom. 🙄
@ancovicka21a tak asi oni to tak beru ked planujes tehu tak pijes predtym snazenim asi 🤣neviem no 😊 ja by som radsej nepila
@martuska313 no pekne 🙄 ja mávam aj dosť silnú ms že aby mi to pomohlo trošku stlmiť bolesti
@sunny15
@martuska313
oficialne este nie som tehu..a zas dalsie bylinky su tam na to,aby sa fazulka dobre uchytila a tak..
lebo ono sa to neda povedat,ze sa snazime alebo nie 😀 ale dam na vas a zacnem pit neskor
@spiruanka na upravu ms pi radsej zensky caj..alebo uzivaj vitex jahnaci
@kacenaaa urobila som taky aj teraz a skoro nic. Takze tie ranne ciarky boli reálne. Bud sa neuchytilo alebo bude ciarka zajtra, pozajtra silnejsia. Aspon viem, ze nejake hcg tam rano skutocne bolo.
@kikusha2212 ja vidím pekne aj na tomto

@ancovicka21a to je ten caj podla mojzisovej ci ako sa vola