Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacenaaa ja som asi slepa 😅 nevidim, fakt len tienik... Ale tak necudujem sa. Takto skoro robit test cez den je naozaj zbytocne... Zas mozem pocitat minuty do dalsieho rana 😁
@ancovicka21a mám aj ženský čaj no dobre budem už piť 😊 ďakujem za radu
@sunny15 aha takže otehotnieť sa dá len asi sa neudrží že😔 no už som múdrejšia 😊😘
@spiruanka
@ancovicka21a radsej si dajte zensky caj 😊
@martuska313 zensky caj pijem pravidelne
Tie modre, vrchny ranajsi suchy a pod nim mokry teraz robený. Tu vidno, ze ciarka rano nebola falosna a na tom mokrom je mensie hcg, skoro nevidno. No ale z toho isteho mocu som urobila aj dalsi. Realne vidim peknu ciarku. Takyto mam aj na zajtra rano. Tak hadam ked teraz one step skoro nulovy a tu taka ciarka, tak rano by uz tento tycinkovy mal byt skutočne pozitivny, ze? Asi sa stavam zavisla 😁😁
@kikusha2212 toto vyzera velmi nadejne 🤗😊🥰
@kikusha2212 ten kazetovy co to je za test lebo som to nejako nepostrehla aka znacka to je
Baby ja na každom vašom teste vidím niečo 👻 tak vám to prajem všetkým 🤗🍀🤞
@martuska313 budem 😊
@martuska313 to je nejaky finsky z lekarne. Niečo ako maju na sk lekarne svoje znacky
Snažilky ❤❤❤stale si myslim pokial MS nepride je stale nadej. Takze nadalej nech mame duchobranie ale kazdym dnom silnejsie a silnejsie 🥰😍😘🤗❤
Kocky a aka je spolahlivost testov dr max? Robia falosnych duchov?
@popuska Ja tiež čosi slabunke vidím
@niky1141997 ja nechcem aby sa ťa to nejak dotklo, ale ja fakt nerozumiem načo stále testuješ? Tie testy sú biele, nič tam vidno nieje.. Teda aspoň ja nič nevidím ako na testoch predtým. Počkaj pár dní a potom testuj. Však to je ešte zavčasu na tieto testy. A čo Ti povedal doktor? To by ma celkom zaujímalo, lebo mňa by ani kvôli bolestiam pŕs nenapadlo volať mojej gynekologické a to ma pri dcére nenormálne boleli prsia.
Počkaj pár dní a potom testuj
@niky1141997 ano skoro ako ja😊 ja som dnes urobila test len pre radost tu pre zienky moje 🥰❤Kazdeho je to osbona vec ale ked mas velke bolesti a su nezvladnutelne tak jasne treba ist ku dr. popripade chod na pohotovost.
Ale kedze Ty este nevies ci to môže byt pripadne tehu alebo bolesti pred MS, dr. Ti momentalne aj tak nepomoze. Aj Tak lieky nemozes ziadne pre istotu. Tak si daj popripade paralen, nospu na krce alebo magnezium to by Ti aj dr. odporucil to mozes aj keby si tehu. Vydrz lebo je Ti skoro ísť ku dr teraz. Moj nazor 🙂
@lenttillka14 na to ze si vypila tolko tekutin tak pekny duch 😊🥰
@mims1520 a prečo netestovat 🙂 veď je to téma o snazilkovani, testovaní, vzájomnej podpore..mňa to osobne baví veľmi 😀😀😀 kde inde môžme zdieľať svoje pocity ako tu keďže sa téma týka každej z nás..po druhom pôrode pred 10timi rokmi som už nemyslela že znovu ma chytí ten stav že chcem bábätko a zažiť všetky tie veci okolo snaženia sa..baví ma to baví nás to.. každý má na to svoj názor to beriem..aj ja nie so všetkým súhlasím a to ani nekomentujem iba prečítam a idem ďalej..ale nás v tejto téme to baví preto všetko sledujeme testujeme zasmejeme sa spolu a je nám fajn😊 ♥️
@spiruanka ale ved kiežby každá jedna bola tehotná, ved je to krásne.. Ale už aj ze 6dpo testovať? Už skôr pridávala testy ci nieje niečo vidno.. Toto mi príde už veľmi prehnane. Samozrejme jej určite každá jedna praje, aby mala pozitívny test a čakala vytúžené bábätko, ale toto neprospieva ani na jej psychiku
@spiruanka takto som to nemyslela 🙂 vy ste si tu vytvorili peknú milú skupinku ktorú má naozaj baví každé ráno sledovať a veľmi Vám držím palce. Uprimne. Vzájomná podpora je super. Ale sú tu slečny , alebo panie, ktoré si všímam každý mesiac pár dni po ovulácii robia testy 20x do dňa, robia testy lebo “susedka im povedala že vyzerajú inak a či niesu náhodou tehotne”, alebo “babka mi povedala že mám iné oci a či niesom tehotná” ... so všetkou úctou písať gynekologické že má bolia prsia čo s tým mi príde tiež trosku cudne, aj keď chápem je niekto je na seba viac chulostivejsi. Sama som si prešla šialeným testerskym obdobím, upravovanim a porovnávaním fotiek a vieš čo je sranda. Že po neviem akom dlhom snaženi som sa jeden mesiac nesledovala , jeden mesiac netestovala a po týždňovom vynechaní ms som si urobila jeden jediný test a našla kolajnice. Naozaj viem porovnat čo ten neuveriteľný tlak , ktorý si možno nie vždy uvedomujeme , na seba vytvárame a ako sme z toho smutne a neštástne. Naozaj viem že je to klišé ale niekedy je najlepšie sa nato na chvíľku zdravo vybodnut 🙂
@martuska313 ved ja som prekvapena ale tak nerobim si radsej nadeje. Uvidim zajtra rano. Neviem ake su tieto testy dr max spolahlive. Ale dala som si dnes na obed taku mini porciu sulancov s makom a urobilo sa mi zle ako keby som zjedla cely hrniec. Len ja uz mam pocit ze aj to si namyslam 🙈😄
@lelet1609 na to musí prísť sama ..ja som testovala od ovulácie po ms skoro tri roky kým som to vzdala a testovala som iba v deň ms aj som ostala tehotná..je pravda že psychika robí svoje..ja ju chápem aj všetky žienky pretože všetkým tým som si prešla ..aj ja testujem skoro ale tým neublizujem nikomu iba ak sebe ale zatiaľ som s tým v pohode 😀🙂
@lenttillka14 jasne uvidis najblizsie dni 🙏🥰 tie testy ja som bola s nimi spokojna ale vies ako 🤣kazdy moze duchovat 🤣😊 snad to nie je tvoj pripad a je to duchociarka😍😍 a nie duchokanalik😊

@popuska ja som ju tam videla aj pred tym 😁