icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

spiruanka
29. apr 2020

@mims1520 áno len bohužiaľ teraz mám obdobie sledovania sa a testovania😀 neponáhľal sa čo bude bude čo nie nevadí 😊

martuska313
29. apr 2020

Jasne zienky testujte len si tym neublizujte 😊 to cakanie je najhorsie chapem. Kazda jedna ma za sebou nejaky pribeh. 😊🙏
Treba sa podporovať byť oporou. ❤🙏
Lebo tu sa skor pochopime ako niekde inde. 🥰🥰
Mne to veľmi pomahalo aj pomaha. Teším sa každé ráno na Vaše spravy co nove a tak.
Prajem vsetkym to vytúžené vonave babo ❤🙏🥰

Ale vsetko treba s rozum trosku lebo zbytocne zatazovat zdravot. personal hlupostami je naozaj nezmyselne.

krajcovicka
29. apr 2020

@niky1141997 nevidím nič, písať gynekológovi, že Ťa bolia prsia?🙈

krajcovicka
29. apr 2020

@niky1141997 a 6 dpo je brutal skoro.... zmysel to má najskôr 10 dpo!!! Netestuješ prvý cyklus, tak by si to už mohla predsa vedieť.... neplaš sa.... už niekoľko cyklov sa strašne sleduješ a pritom si písala, že ste sa pôvodne nesnažili, len si mala čudnú ms a potom znova a potom cystu.... teraz sa možno snažíte, tak držím palce, ale už sa prosím takto netýraj... skús vydržať...

jaruska_12
29. apr 2020

Máte každý mesiac ovuláciu ten istý deň? 🙂? Ja si to nejako neviem od sledovať snažíme sa po ma ( október) od januára a zatiaľ nič bral niekto kvapky femi od valoviča? 🙂

simik7192
29. apr 2020

Ahojte baby, potrebujem radu že som si robila ovu test včera som si ho robila okolo pol 6 a bol negatívny a dnes o 13,00 a bola tam výraznejšia čiarka je možné že ovulácia ešte neprebehla? Lebo ms mi skončila 19.4 a asi ovulacne bolesti podbruška som cítila 23. 4večer... Neviem čo to bolo presne, hlien mám taky hustejšii ako bielko, trosku tahavy.. Stačí ak si ich spravím obdeň alebo treba každý deň? , lebo doma mám k dispozícii už iba 3 testy. Ďakujem za odpovede a ospravedlňujem sa ale v pozorovaní ovulácie som nováčik 👶❤️

ancovicka21a
29. apr 2020

@simik7192 ak su to pepino ovu testy,tak tie rob z ranneho mocu,lebo je tak uvedene v letaku..a treba ich robit kazdy den,ale tieto su total negativne.. @popuska tu davala pozitivny ovu test,ciakry musia byt rovnako silne..a podla hlienu to ovu neni,co je potvrdene aj testami

niky1141997
29. apr 2020

@krajcovicka Ja som mu písala ohľadom vyšetrenia lebo som mala ísť na kontrolu či sa mi cyklus neposunul na dlhší😉😉😉Kvôli bolestiam pŕs by som tam nešla.Veď by si o mne pomyslel preboha🤦‍♀️

simik7192
29. apr 2020

@ancovicka21a ale práveže mne tam nepíše že je potrebný ranný moč 🤔 ale je aj tak ešte negatívny ak je každým dňom vidno viac čiarku? Viem iba, že je potrebné aby čiarka bola silnejšia ak táto základná, ale keď sa mi zobrazuje čím ďalej viac tak to je dobré? Či?

ancovicka21a
29. apr 2020

@simik7192 tak uz to mozno zmenili,neviem,ja ked som mala pepino,tak bolo napisane ranny moc..no ale,musis si robit test v priblizne rovnakom case,dve hodiny predtym obmedzit prijem tekutin..a ano,je negativny,aj ked kazdym dnom na nom vidno silnejsiu ciarku..lebo ovu test ti ukaze dve ciarky takmer vzdy..aj ked mas ms

ancovicka21a
29. apr 2020

@simik7192 stacilo zadat do googla 😉 ten uplne posledny je pozitivny

simik7192
29. apr 2020

@ancovicka21a nie teraz je iba písané že približne rovnakú hodinu

ancovicka21a
29. apr 2020

@simik7192 tak to treba dodrzat 🙂

martuska313
29. apr 2020

@simik7192 ani ja som nenasla ze z ranneho mocu. Ale na margo toho robit ovu testy od 10-19/20hod. Nesmies predtym 2 hodiny pit tekutiny aby nebol moc zriedeny. Tie testy su negativne bud tam mas jednu ciarku alebo dve . Stale pernamentne. Ide hlavne o farbu druhej ciarky. Musia byt rovnake alebo silnejsia ako ta prva 🙂 pridavam foto

simik7192
29. apr 2020

@ancovicka21a tak môj je ten prvý, tak dúfam že to bude ešte stúpať alebo keď nie tak bude ďalší pokus 👻👶❤️

martuska313
29. apr 2020

@simik7192 a preane ako pise @ancovicka21a snaz sa rovnaku hodinu. Ak uz sa bude blizit ku pozitivnemu testu testuj dvakrat za den aby si vedela ci silnie...

simik7192
29. apr 2020

@martuska313 ja toto viem, len nie som si istá že či tú čiarku bude vidno ešte viac, ale uvidíme ak sa nám to teraz nepodarí tak príde ďalší cyklus.. Lebo hneď ako mi skončil cyklus tak sme sa začali snažiť ako som len zistila že ma trochu pobolievalo pod bruško, tak uvidíme čo z toho bude ako hovorí popuska,, Ježiš junior 😀👻❤️👶

martuska313
29. apr 2020

@jaruska_12 ja isto nemam ovu kazdy mesiac v rovnaky den....ale mam nepravidelnu MS. Tie kvapky nepoznam. Ale tu zienky poradili mne. hlavne kys.listovu vitaminy...ja beriem B C D E, zinok, alchemilkovy caj do ovulacie. A prasok inozitol. Pre muza folandrol.

martuska313
29. apr 2020

@simik7192 ja som tento cyklus tak dopda ze podla bolesti podbruska som si myslela ze prebehla ovu...ovu test som v ten den robila vecer az a nebol uplne ze pozitivny aj teplota nasvedcovala ze ovu prebieha. Ale nakoniec ovulacia bola neskor o dost a aj tak sedelo aj ten test aj teplota aj hlien potvrdili ovulaciu 🙂 drzim prsty 🙏😍

kacenaaa
29. apr 2020

@kikusha2212 som zvedavá na zajtra 😍

krajcovicka
29. apr 2020

@niky1141997 už som sa zľakla.... prepáč, ale vyznelo to tak...

88matulka88
29. apr 2020

Tak u nás nakoniec mrška prišla :( Takže sme sa rozhodli to riešiť s vyšetrením plodnosti/ neplodnosti... Už nám to príde dlhé čo hľadáme tých duchov... Vám dievčatká držím palce, nech to vyjde 🙂

martuska313
29. apr 2020

@88matulka88 to ma mrzi😥 drzim prsty v dalsom snazeni 😘✊❤

popuska
29. apr 2020

Jezisi baby to fakt ani jedna tento mesiac?🙊🙊🙊

spiruanka
29. apr 2020

Chcem sa vás spýtať tie testy od adiel robia kanáliky?

martuska313
29. apr 2020

@spiruanka mne tie kazetove do limitu nerobia kanaliky ale po limite oxiduju.... pruzkove mam prvy krat takze neviem povedat

martuska313
29. apr 2020

@popuska tak asi jedna za vsetkych vsetky za jednu 😊 len skoda ze nie v tom pozitivnom smere 🙄😭😔

kikusha2212
29. apr 2020

@kacenaaa aj ja 😁 dala som dnesne testy do negativu a naozaj na kazdom nieco je.. len co? 🙄😳 Rano budem mudrejsia

natalia_r
29. apr 2020

@88matulka88 a ako dlho ste sa snazili? My sme sli uz po 9 mesiacoch na vysetrenia, bo mame 33 rokov

88matulka88
29. apr 2020

@natalia_r tak cca rok nedávame pozor ale intenzívnejšie 8 mesiacov cca. Ja tiež 31 manžel 36, takže už asi je na čase to riešiť 🙂 Do ktorého centra ste sa objednali? V akej fáze je to teraz?