Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@123vika ako to myslis? Tiez ta miatli ciarky?
@123vika dakujem si zlata 😊🥰 veru preskacem preskacem a dojdem dociela 🥰😍❤
Ale beriem to pozitivne aspon budem vysetrena vsade. Hematologia je uz za mnou tam je to celkom ok, ze tam neni dovod ze by som nemohla otehotniet. Teraz endokrinologia a mam este pisane aj imunologiu popripade genetiku.
Mozno uz ani ostatne nebude treba 😊🥰snad🙏
@ancovicka21a tak uz len cakat necakat na MS 🙂
@popuska nooooooo..drzim palce aj na nohach 🙏
@martuska313 ja mam este dost casu..ale,zase sa mi objavilo spinenie a bolesti v podbrusku,ako ked mam ms,take tlaky a tahanie..asi sa mi uhniezdilo aj druhe decko konecne 😂 😂 a opat som mala tu cest s dvoma bocianmi 😉
@popuska 😍 😍 😍 boooze..nadhera..ale akoze rano bol biely??
@ancovicka21a neni ale moc blizko k tej kontrolnej?
@ancovicka21a Tak to je dobre oba su uz na mieste uz len nech sa prejavia na teste 🥰😘 tie bociany vestecke 😍🤣🥰
@popuska podla mna nie ale to je fak masaker na pepine mat ducha 🔝😊😊
@popuska tieto pepino si robia co chcu podla mna..nemas iny test,ze by si skusila?ale podla mna je to v poriadku..
@martuska313 inak,dva bociany predtym,prve spinenie..dva bociany teraz,dalsie spinenie..no bodaj by to bola pravda a uz sa tie moje nepodarene decka konecne ukazu..🙏
@ancovicka21a zlatko nemam adiel nedosli..a ja uz nejsom ochotna dalsie testy za 5 euro kupovat
No keby to nebola krasna rivna ciarka tak by som si povedala ze to je iba smuha
@ancovicka21a ja sa tak tesim an termin 7.5. Ze ukazes test s kolajnicami 🥰😍
@popuska uvidis moja..nestresuj hlavne..kedy mas dostat?
@martuska313 no ja dufam,ze aj skor 😉 po pravdepodobnom uhniezdeni sa uz vylucuje hcg,nie?takze test by to uz mohol zachytit aj skor..
@ancovicka21a v sobotu
@popuska tak to naozaj drzim palce,aby uz nedosla 😉 lebo ako @martuska313 pisala,mat toto na pepine je masaker
@ancovicka21a aj ja dufam ze @popuska nedostane 😍
Ano uz teda zajtra cca do 2 dni uz by ti malo ukazat na teste od uhniezdenia
@ancovicka21a no ja sa normalne bojim ocikat dalsi..tento sa mi tak paci ze tomu chcem verit
@kikusha2212 co si dávala prvé testíky tie prúžkové, že také isté čiarky som mala ja cca 10 dní pred MS, digital mi mi ukázal týždeň pred 1-2 a cca 2 dní pred MS som. Mala veľmi pekne ciarocky.
@mims1520 áno áno no ja som pila pomarančovú čerstvú ale po týždni sa mi už znechutili ale pomarančový dzus ten vo flaske tuším cappy taky svetlý ten môžem stále, kapustivaa juj to by som si dala takú silvestrovskú mňam ale uhorky tiež akože zjem ale zeby som. Mala neodolateľnú chuť... To vôbec...
Teraz fičím na zavaranychh broskyniach včera som večer zjedla celé maliny 125g a 450g broskýň 🤣🤣🤣
@martuska313 ty to budeš mať ozaj vysnívané ❤️ obdivujem ta, ja už by som bola na psychiatrii
@popuska co to? Zeby aj ty 🤞🤞 bodaj by 💓
No pochybujem ze toto je duch, to keď je duch tak by som asi odpadla, není možné to je krásna čiarka druhá!! Ja som mala poobede krásne a ráno skoro vôbec (na zaciatku pred ms) takže vyloz nôžky oddychuj, ber kyselinu listovú poprípade magnezium pomáha na tie kŕče v brucho pred MS atď 🤞❤️❤️❤️❤️ je pravda ze pepino duchu ju a riadne ale takéhoto ducha som nikdy NIKDY nemala na ňom
Hlavne nestresuj a nemysli na MS, už nedostaneš... Hlavne dnes už netestuj skus zajtra keď nevydržis alebo rovno v sobotu... Ale verím ze bude silnejší ale poradím ti nekupuj pepino... Mne ukázal jeden deň silnejšie druhý bola slabšia... Kúp si rovno umelý ale nie intimeted 25... ❤️❤️ Veľa zdravíčka
Baby robila som dalsi,a nic takze pepino robi aj taketo falosne ciarky😥😥😥😥🤦♂️
@popuska na pepino je dosť blízko tá čiarka, a je taká roztečená na foto, možno naživo nie... ale to nieje nikde napîsané, že sa nezadarilo... nezúfaj
Proste chybny test...

@martuska313 ja uz na to kaslem,uz som skoncila s pokusmi 😉 ako pise @sunny15,aj tak vsetky duchuju 😠