Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monuska342 máš pekných duchov,budú silnieť uvidíš 😁
@kikusha2212 😟 škoda,ale neboj ideme ďalej, ďalší cyklus je náš 😘
@spiruanka jasne🙂 inak toto naše šialenstvo po testoch muži nikdy nepochopia😂 držim palce
@sunny15 ďakujem velmi pekne😊 dufam že to tak bude. Ty už testuješ?
@monuska342 ja už som po a pred😂teraz mám ms ,3dc ale teším sa na ďalší cyklus,ale nevadí len teraz sme začali,no a ja už jedneho fešáka mám doma😁
@sunny15 jaaj tak to držim silno palce aby to vyšlo. Ja už mam 2 fešakov🙂 a chceme skusit dievčatko😁
@monuska342dakujem🥰 fakt?nooo supeeer😘ale myslím,že to vyzerá veeeeľmi sľubne 😊
@danikol vidis dobre..je to tam 😉
@ancovicka21a dakujem
Ja dnes takto...spodny je z rana. Horny streda na obed, stredny vcera vecer a spodny dnes rano. Ale dnes som mala tak bolesti v podbrusku ze uz som myslela ze prisla. Jemny hnedy vytok som mala po wc. Ale iba raz ked boli tie bolesti. Teraz uz zase nic. Bojim sa ze su to len falosne vysledky. Na dnesnom ciarka nabehla okamzite. Je to dr max
@lenttillka14 supeeeeeeeeeeeeer 😍 nevravela som ti?
@ancovicka21a len tie bolesti a to spinenie. Viem, ze sa to stava ale aj tak ma to vykolajilo 🙈🙈🙈
@lenttillka14 to je predsa normalne..klud moja..je to tam 😉
@lenttillka14 gratulujem 🙂 nech silnie 😍
@lennyka17
@ancovicka21a dakujem dievcata ste ma upokojili. Verim ze mate pravdu. Zajtra podam hlasenie 😄
@ancovicka21a super 😊 vidím 👻 nech pekne silnie 🍀✊
Ja už ani testovať nechcem lebo viem že zas nič z toho nebude 😂 nejak som už nastavená na to že príde mrcha
@ancovicka21a jeeej moja ale ty uz mas tvoje dvojicky v priamom prenoseeee❤

@monuska342 snáď áno 🙂 zajtra behnem do lekárne a skúsim urobiť či ukáže alebo nie 🤷😁