Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a no na dalsi tvoj dr max som zvedava. Lebo tuto mas ciarku ozaj taku,ze ju vidim aj bez toho,aby som otvorila foto. Po otvoreni to vidim aj ruzove.. Mna max nasral len raz.. Bola som 12dpo.. Poobedny moc. A nevidela som nic,prisaham nic! Uz som si myslela, ze ciarka z 11dpo bola falosna.. A ona sa ukazala na maxovi,mrcha jedna,az ked zaschol. Ale nebolo mi vsetko jedno.
@ancovicka21a tak veru nie,predtým tak nefungovali😟
@timina22_09 dakujem 🙂 sama som zvedavá,co z toho bude..ja mam zajtra 12dpo,ale do ms este 4dni budu,tak asi pockam
@ancovicka21a skus nim testnut pozajtra rano 🙂 ale to len ja by som asi takto urobila. To sa mi keca teraz.. Prvy som robila pri tomto tehu uz na 9dpo a nevidel nikto nic,len ja.. Druhy na moje meniny na 11dpo.. Oba boli one step. Treti bol na 12dpo dr max, stvrty 14dpo rano dr max (den MS) a dalsie dve pepina este,kym som nesla k lekarovi :D celkom mi zacina byt luto, ze toto testovanie ma uz necaka 🙂 ale drz sa.. Drzte sa vsetky.. 🙂 posielam tehubacile.. Znamej,ktoru som nikdy v zivote nevidela,som poslala bacilky a otehotnela tri tyzdne po mne (necele) a to sme sa ,,zoznamili" v teme Duch na teste ;) pfuj pfuj, nech mate vsetky,po com tuzite. Neviem,ci to niekomu pomoze, ale len taky moj postreh,co pomohlo mne,mojej hlave.. Vyslovit nahlas, ze NECHCEM.. :D zafungovalo to tri krat. Avsak dva krat uspesne :-* a teraz Dakujem.. Som sa ale rozkecala.. Joj :D
@sunny15 no pozri..este aj tvar ako duch 🤣🤣🤣 robený ráno..uz ked ich mam,tak sa na nich aspon idem zabávať 😁
@timina22_09 dakujem moja..ale som nevydržala,samozrejme 😁 a vyzera to tiez len na nejakých duchov možno,neverím,ze z toho dačo bude..
Spodný je ranajsi a vrchný vcerajsi
@martuska313 ďakujem ❤️ strašne sa teším ako sa pochlapil ❣️❣️
Ty co s testami??? Ako??
Inak počula som ze vraj keď namočite test do obyčajnej vody vraj bude pozitívny, neviem to je na tom pravda... Ja som mala s adiel veľmi dobre skúsenosti akurát je tam trosku menej farbivá 🙂
@123vika je to krasne od neho ❤ pekne prekvapko Ti spravil. No uvidime ako bude dalej s testami ci budu silniet. Skusam teraz pruzkovy adiel pkus ovutest dr.max.
@ancovicka21a ach jaj,no vyzerá to zatiaľ na dusikov,no uvidíme ešte máš do ms čas, takže čiarka môže vykuknuť😙
@ancovicka21a
@sunny15
@123vika
Podla appky som dnes 9DPO, podla ovu testu 10DPO.😊 Mam doma len ADIEL testy pruzkove a jeden kazetovy. 🙄 Ale fakt asi maju malo farbiva. 🤔Ovu test (dr.max) silnie aj adiel tehu test. Len pomalicky tak dufam ze bude ok. Kedze to neni robene obden. Tak snad zajtra bude vidno lepsie 🥰
@ancovicka21a a kolko si DPO? Mozno dvojicky nebudu ale len jedno 👶. Skoda ze aj ja nemam doma dr.max test.
@martuska313 tebe to krásne silnie..držím palce 😉 no ja dnes 12dpo..a ze nebudu dvojičky,to je uz iste..ale zrejme nebude ani jedno 😕..
@ancovicka21a nesmies to vzdavat😁 pokial MS nedojde stale je nadej 😊
@martuska313 tak darmo sa nebudem vzdávať,ked tam dole neni nic 😁 mozem sa tieto 4dni modliť,upísat dušu diablovi,tancovať rituálne tance alebo ja neviem co robit 🤣🤣🤣 ked to tam neni,tak za 4 dni sa to uz nema ako dostat tam..iba ak by to bol naozaj Ježiško junior,ale tak ja ani zdaleka neni som taka cnostna ako maria 😁
@ancovicka21a a uz je uplne suchy? Jooj, som cakala nieco silnejsie :/
@martuska313 Super🥰
@ancovicka21a Tak sa aspoň zabavíš😂ja dnes 5dc a pijem alchemilku,ovulku očakávam asi na 10-11dc ako vždy 😁
@timina22_09 uplne suchý..nic z toho 😕
@sunny15 viem si predstavit aj lepsiu zabavu :D ale tak aspon mi prejde cas..uz sa modlim,aby ms konecne dorazila,kludne aj hned..aby uz bol novy cyklus
@martuska313 božinku ❤️❤️❤️ držím moc moc palčeky, ale zavolaj zajtra doktorovi nech ti predpise niečo na udrzanie bábätká ❤️keď tam bolo toľko toho
Bože som strašne rada snáď bude všetko ôk❤️❤️❤️❤️❤️tie testy majú málo farbivá aj ja som mala také testíky od nich ostatné boli silnejšie, ona sa to oplatí hlavne kvôli cene keď niekto testuje stále ako my hehe ❤️❤️
Veľmi sa s tebou teším snáď bude konečne všetko ok 💙myslím na teba
@ancovicka21a 🤣🤣🤣🤣🤣 hlavne zavolaj bociany🤣
@ancovicka21a to vážne??... Ale tak pms môžeš mať... Ja som mala tiež 💙 držím palčeky ešte nič nieje stratené
@123vika Ďakujem budem to potrebovat 🤗 🤗❤❤❤ zajtra poslem muža do mesta do lekarne. Tak nech mi kupi aj dr.max a ked tak aj digi test 🙂 A hned potom napisem dr. Aby som mala jasny dokaz 🤣😊
@martinecka13 urcite je to tam gratulujeeeeem 💗
@martuska313 presne ❤️ veľmi sa teším 💙 držím všetky prsty co mam
@07majka ďakujem ❤
@martuska313 predvcerom dva a vcera tri 😂
@123vika dakujem moja..uvidime..a veru vazne,vcera som pridala fotku,skus pohladat
@ancovicka21a tak ja som zvedava o tie 4 dni na Tvoje testy 😊😍

@123vika uzivaj stastie 😍❤ 😘🥰