icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

martinecka13
3. máj 2020

@07majka dakujeeeem.♥️

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 preco o 4 dni?vsak budem poctivo testovat kazdy den 😂 aspon tie testy miniem a v zivote ich nechcem vidiet..len ma trosku udivuju moje prsia..ako sucast pms som s nimi nikdy nemala nic a teraz su ako balony,bolia a su tvrde ako broky..podprsenka mi je mala..toto jedine nechapem 😕

123vika
3. máj 2020

@ancovicka21a ja tam niečo vidím 🙂🤞 uvidíme skus ešte počkať, koľko máš do MS??

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a 🤣🤣🤣 tak minies ich a budes mat pokoj 🤣 tak ja som take prsia mala pred 3 dnami az som plakala od bolesti. Teraz je to lepsie ale stale su bolave 😊 takze verim ze sa pridas ku mne 🙂

ancovicka21a
3. máj 2020

@123vika este 4 dni..
@martuska313 mne sa zvascuju kazdym dnom,ale dnes je to uz katastrofa..uz ma aj chrbtica od toho boli..tak som velmi zvedava..

spiruanka
3. máj 2020

@123vika jeej to je krásne prekvapenie od drahého 🤗😊😘♥️ gratulujem 😊♥️

spiruanka
3. máj 2020

@ancovicka21a ja sa na to kašlem už tiež 😀 zajtra spravím ešte a končím načo sa už vytáčať budem😂 ráno som sa zobudila s bojovou náladou 😀😂😂😂 mňa nič už nebolí ani prsia ani brucho už takže je to pase 🤷😀

spiruanka
3. máj 2020

@martuska313 no ty tam máš čiarku znovu moja🤗🍀 super určite to vyšlo 😊♥️😘

martuska313
3. máj 2020

@spiruanka dakujem snad bude vsetko ok 😊🍀

martuska313
3. máj 2020

@spiruanka to este nie je nic stratene 🙂

ancovicka21a
3. máj 2020

@spiruanka veru..keby aspon naznak ruzovej,co by aj ostal,tak by som este mala aku-taku vieru,ale takto uz nie..jednorazove spinenie som mala 4 a 9 dpo,co by mohlo byt uhniezdovanie,ale to uz by sa predsa malo aspon trolilinku ukazat.. ☹

sunny15
3. máj 2020

@ancovicka21a ja som špinila na 3dpo a 5dpo a nič z toho nebolo😟mne gyndos povedal že to môže byť z rýchleho nástupu progesterónu v krvi a telo tak reaguje

sunny15
3. máj 2020

@ancovicka21a ja som za 3tehotenstva mala v prvom špinenie asi 3kvapky na 3dpo a ďalšie nič

ancovicka21a
3. máj 2020

@sunny15 ked mi skončí ms,mam ist za gyndosom na kontrolu,tak sa mu o tom zmienim..lebo doteraz som taketo špinenie nemala..

ancovicka21a
3. máj 2020

Aha😊 mala som vážny rozhovor..bud sa mi dnes o šiestej ukážu dve čiarky,alebo im vykradnem hniezdo 🤣🤣🤣

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a 🤣🤣🤣 tak som zvedava ako to dopadne

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 uvidime o siestej 😉

ancovicka21a
3. máj 2020

Zabudla som sa ich spytat,kde maju hniezdo 😂 ale zistím a pôjdem k nim na návštevu 😁

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a stale duch a rovnaky?😁

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 ja to uz vazne nechapem..vsak neni mozne,aby tolko testov duchovalo..ci je? ale tym bocianom to zratam 😂 inak,naplno udrelo pms v podbrusku,co sa mi este 4 dni pred nestalo..ale uz to beriem sportovo,kym ms nepride,budem veselo duchovat dalej 😀

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a 😁 asi mas zazracny moc alebo nechapem 🤦‍♀️🤷‍♀️😁 ja mam termin MS 5.5. A vcera mi ukazalo ruzovu ciarocku, cize nic nezostava len cakat a vytestovat vsetky testy 😁😊

123vika
3. máj 2020

@spiruanka zlatko ty co? ❤️

123vika
3. máj 2020

@spiruanka a ďakujem velni pekne ❤️

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 a este aj negatív duchuje..ja fakt nechápem..nevadi..aj zajtra budem Lovit duchov 🤣🤣🤣

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a to neni len tak podla mna 😊😁😍

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 tak toto je ine lovenie duchov 😂 uvidime..ale normalne asi budem sklamana,ked ms dorazi,nie preto,ze neni som tehu,ale kvoli tymto duchom 😂 ale ked adiel urobil ducha aj z vody,tak si nerobim nadeje..

martuska313
3. máj 2020

@ancovicka21a ale zeviacere robia z vody duxha tak neviem 😁 snad nie ja verim ze.to budu ciaricky pekne 🙏😊

spiruanka
3. máj 2020

@ancovicka21a 😂😂 tvoji bociany nechcu prezradiť hniezdo..jaj aspoň si ma pobavila no betari jedni 😀
@martuska313 ja viem pokiaľ nie je ms 🙂 ale beriem to športovo nebude teraz tak nabudúce ale drahý odchádza do Nemecka na tri týždne takže snaženie sa odloží 🤷
@123vika ja rovnako ako včera duch na mamateste zajtra skúsim kúpiť ešte dr Max a uvidím to bude už konečná 😁

nitusiak
3. máj 2020

Ahojte. Mam nepravidelnu MS a dnes som mala dostat a nic. Zacali sme sa snazit o babo. Dnes som robila test a zda sa mi, ze tam nieco vidim. Co myslite vy, lovci duchov? ☺️ Robila som skoro rano. Kedy zas otestovat? Ci nema zmysel a cakat druhy cyklus? Vdaka 🙏♥️

ancovicka21a
3. máj 2020

@martuska313 no,zajtra 13dpo a 13stka je moje stastne cislo..takze tfuj,tfuj,tfuj..🙏 ale sama dobre vies,ze takto som duchovala aj minuly cyklus aj predtym..a nic z toho,takze si naozaj nerobim nadeje..

@spiruanka je to proste okridlena pliaga 😂 nosi deti,ale neviem kde..

inak,baby,ked je v negative viditelny duch,tak to moze byt viditelny kanalik?ja som bola furt v tom,ze kanalik je tenka ciarka..ale to som uz spominala..