Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ancovicka21a drzim prsty 🙏😍❤ mne ked to bol kanalik tak v negative bolo vidno skor ciaru ale tmavu nie svetlu.
@nitusiak ked priblizim tak su dost rozmazane foto. Takze na tych zatial nevidim nic.
@martuska313 nic neboj,zajtra podavam hlasenie 😉
@ancovicka21a no zas som sa zabavila🤣
@ancovicka21a už som sa dávno tak nenasmiala 😂😂😂😂🤪
@ancovicka21a ja z Teba odpadnem 😂😂😂
Tak aspon vidíme,ake tie testy su spoľahlivé..este s tou vodou som to predychala,ale toto je uz fakt vrchol 😡 ale zas dobrá sprava je,ze s fenkou budeme kocikovat spolu 🤣🤣🤣🤣
@ancovicka21a ta bude urcite rada :D :D :D aspon nebudes sama 🙂 :D
@ancovicka21a ja asi nechápem ako ma vyzerať ten duch... Ja proste na tej fotke nič nevidím, ani klasickej ani v negatíve 😅 ale chcela by som vás za sponzora, keď máte toľko peniažkov na testy, že aj psíkovi sa ujde 😁😂 a to som si myslela, že ma tu už nič neprekvapí 😂
Žienky, ja som to vo štvrtok uzavrela Digi testom,že nie som tehu a už mi mešká menštruácia( co sa u mňa nestáva),tak teraz neviem či zase testovať?🤷
@zara1357 urcite ja by som znova otestovala 😊
@ancovicka21a ani ja volako nic nevidim na tych testoch,ani ducha.Mozno iny telefon.Ked tak asi skor kanalik,to byva na vela testoch.Ale samozrejme drzim palce,nech to vinde,ci teraz,alebo cim skor.😊
@pracujucazienka ak je to pepino tak on ma velmi malo farbiva skus este iny test 🙂 drzim prsty😘
@martuska313 ďakujem a vieš poradiť ktorý je lepší?mam tu obchody billu,dm a pár lekárni ale tam sa mi moc nechce čakať s malým že do ktorého mám zbehnut a kúpiť lebo tieto dva som mala doma
@pracujucazienka vela testov raj duchuje.🤷♀️ Ale to je vacsinou vtedy ked sa skoro testuje. Ja som bola spokojna s dr.max, moja sestra zase s maybebebaby, podla mna ked si tehu tak aj toptest z dmky Ti ukaze. Vsak skus a uvidis.🙂
@lennyka17
@lela123
to je uz zo srandy,nemyslite si o mne,ze mi totalne preskocilo 😂 duchovia tam su,volnym okom pekne viditelne..ale nic z toho nebude podla mna,lebo tieto adiel testy su na dve veci 😠 ukazuju duchov jedna radost..este zu lacne a neobjednala som si vela 😉 a ako som uz spominala,ja som vzdy bola toho nazoru,ze kanalik je tenka ciarocka a nie hruba..ale tak tieto testy to mozu tak mat..
@ancovicka21a neboj,mne pri poslednom totalne prepinalo z testovania.😂
@lela123 ja sa ich chcem len zbavit,lebo uz v zivote tieto testy nechcem vidiet,tak robim blbosti s nimi 😂
@martuska313
@ancovicka21a ahojte tak narýchlo som stihla 101 drogériu mali iba tento intimed 25 ale zobrala som práve pocikala a výsledok je takýto..dúfam,že tak ostane ..pokial sa nemýlim tieto 25 sú slabšie ako 10 tak je zaujímavé že pepino 10 nič neukázal a tento hej 🤷🏻♀️
@pracujucazienka Čiarka je pekná,ale na intimed pozor lebo také čiarky robia aj keď nie si tehu, vlastná skúsenosť,top test a tento duchuje doružova.Ale to neznamená že ty nie si tehotná,držím palce😘prihoď aj vyschnuty test😀
@ancovicka21a Ty si super 🤣Aspoň tu máme srandu,rada tu chodim,vždy sa zasmejem 😘😘😘
@pracujucazienka uvidis moja,duch je tam 😉..drzim palce
@sunny15 ja som sibnuta,mna kadejake debiliny napadnu 😀
Takže 1dc dnes 😁🤷 lúčim sa na chvíľu s vami baby a budem vám držať palce nech si // nájdete ✊🍀😊 😘♥️
@pracujucazienka zlatko nechcem ta strašiť... Ale to je najhorší test... Je to 25ka takže ešte menej citriva ako 10ka... Keď by ti ukázal tento musel by aj hocijaký 10kovy... ❤️ Ale držím palčeky... Mňa veľa krát sklamal

@spiruanka tak este uvidis ako 🙂 vsak ked nie teraz tak az ked sa vrati tvoj drahy 🙂