icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ancovicka21a
4. máj 2020

@spiruanka och moja 😢 ja sa zachvilu k tebe pridam,bohuzial ☹ uz mam aj vyrazky na ksichte a take pms,ze sa idem zblaznit..len tie prsia mi do toho nejak nepasuju,ale asi sa mi pomenili hormony,tak preto ich mam take a uz aj to bude u mna pms..uz nech mi pride ms,lebo vybuchnem

popuska
4. máj 2020

@ancovicka21a
@spiruanka
Baby ja dbes 3dc..a tento cyklus bude zazrak ak sa nam podari splodit..lebo pocas ovu nebudem asi s mojim chlapom takze tak..snad ale coskoro

ancovicka21a
4. máj 2020

@popuska tak praveze velakrat tak byva,ze ked si zena mysli,ze sa nemoze zadarit,tak sa nakoniec aj zadari 🙂 takze vobec na to nemysli,ze to nestihnete a ked budes s drahym,tak si to uzite tak,ako len vy dvaja viete 😀 a co ty vies,ci sa nezadari?

popuska
4. máj 2020

@ancovicka21a ja viem..no tak aj som tak planovala ze tento mesiac nebudem riesit a proste sa budeme milovat ked to pojde..

ancovicka21a
4. máj 2020

@popuska tak to je dobre..kazdopadne drzim palce 😉

spiruanka
4. máj 2020

@ancovicka21a
@popuska no ja som bola prekvapená že ma neboleli vôbec prsia čo vždy po ovulke začali aj dva týždne boleli a teraz nič ani brucho no bolo to divné ešte aj tí duchovia 😂😂 no čo už 🤷 a teraz drahý bude minimálne dva cykly preč keď budem mať ovulaciu takže mám na dlhú dobu pokoj od testovania😁

spiruanka
4. máj 2020

@123vika ozaj no🤷 nevadí 😊 ty sa drzkaj pekne tehulkuj 😊😘♥️

ancovicka21a
4. máj 2020

@spiruanka este mozes byt jednou z mala,co je tehotna a ma ms 😉 ale tak kazdy cyklus je iny,ja som ani niekedy nevedela,ze mam dostat ms,vobec nic mi nebolo..a inokedy som isla skapat od bolesti..neviem,cim to je takto dane..a o duchoch sa uz hadam ani vyjadrovat nebudem 😂

pracujucazienka
4. máj 2020

@sunny15 dúfam,že tam ostane škoda že iné nemali a nestihla som iný obchod..zajtra možno zbehnem do dmky..ťažko povedať čo bude uvidíme len mi je fakt divne že jeden 25 ukáže a vraj pepino ma slabý na farbivo..uvidíme ms m prísť až v stredu

pracujucazienka
4. máj 2020

@123vika však uvidíme ms ma prísť až v stredu takze dovtedy sa toho môže veľa zmeniť ..uvidíme čo bude lebo jeden ma vraj malo farbiva(pepino) a iný ako tento nemali..jedine ešte do dmky že by som išla kúpiť ale asi sú to zbytočne vyhodené prachy..ja by som tie testy ani nerobila ale pokial mi v stredu neprídu musím ísť hneď na endo.. a tam mi musia nasadiť iné lieky..a pokial sa to udrží do 10 dni tak mi gynekológ nasadí nejaké injekcie

popuska
4. máj 2020

@spiruanka no nic moja..skusime este postara ked teda ti nasi chlapi bruzgaju😁😁😁😁😁😁😁(joke)

sparkling
4. máj 2020

@pracujucazienka ahoj, tieto testy zo 75 % duchuju. Uplne cisty a brz ducha u netehotnej zeny je mozno tak kazdy treti.

pracujucazienka
4. máj 2020

@sparkling tak ka dúfam že budem patriť medzi tých 25% 😉..keď tak budeme pokračovať ďalej v snaženi o bábätko ..našťastie je to príjemná vec takze nám to nebude vadiť 😜

martuska313
4. máj 2020

@spiruanka to vazne? 😔 drzim prsty nech sa Vam to nabuduce podari 🍀😊

martuska313
4. máj 2020

Baby ja dnes takto 😍🥰 snad bude vsetko lebo od vcera ma.boli sialene podbrusko.

krajcovicka
4. máj 2020

@martuska313 bolesť je z prípravy maternice a z rozťahovania... srdečne gratulujem, nech je bábo zdravé a krásne rastie! Pekné tehuľkovanie prajem🥰

kikusha2212
4. máj 2020

@martuska313 jeeej, gratulujem ❤️ prajem krasne tehulkovanie 🤗

kikusha2212
4. máj 2020

Pozrite toto. Som 4DC.... Mozu oni taketo testy robit? A potom mame nadeje a kupujeme dalsie testy... Otrasny biznis

martuska313
4. máj 2020

@krajcovicka
@kikusha2212 ďakujem Vám krasne 😘❤ po 2 rokoch sme sa dockali aj my 😊🍀🙏

martuska313
4. máj 2020

@kikusha2212 😳😳a co to je za znacka testu??

kikusha2212
4. máj 2020

@martuska313 tie one step... Normálne nechapem

martuska313
4. máj 2020

@kikusha2212 to aj mne tak bezne robili ...ruzovo duchovali

kikusha2212
4. máj 2020

@martuska313 len by ma zaujímalo preco nie všetky su take. Niektoré urobia niektore vobec...asi aj to je marketingovy tah

martuska313
4. máj 2020

@kikusha2212 myslim si ze cim dalej tym bude viac takych lebo ked si pamatm moja segrs ked bola tehu nevyberalo sa ktory duchuje a ktory nie..

kikusha2212
4. máj 2020

@martuska313 ja som tiez take nepoznala predtým. Ked som bola prvýkrát tehotna, tak ziadny duchovia neboli na testoch. Bud tam bola farba alebo nic... Ale teraz ako si vsimam posledny rok, tak uz hadam nie je test, ci by nerobil falosne ciarky

popuska
4. máj 2020

@kikusha2212 moja..to je nic..pozri sa na mij 2DC!!!!!preto ja skorej ako meskajuca ms uz netestujem

kikusha2212
4. máj 2020

@popuska omg..no tak to je naozaj krasa.. keby taky vysiel na 10 dpo, tak uz oslavujes...

popuska
4. máj 2020

@kikusha2212 neco take..ale proste ja uz mam dost tohoto..aj gynda mi vravela ze to je marketing aby zeny kupili viac testov

kikusha2212
4. máj 2020

@popuska to uz fakt kaslat na testy radsej

ancovicka21a
4. máj 2020

@kikusha2212
@popuska
co sa cudujete?ked aj mojej fene ukazalo ducha 😂 ja som uz nadobro skoncila s lovenim duchov po vsetkych tychto skusenostiach 😠 na mne uz veru nezarobia ani cent 👍

@martuska313 gratulujem moja,nech je vsetko v poriadku 😘 a tisko zavidim..ja som to uz dnes vzdala toto vsetko,uz ziadne sledovanie,ziadne testy..mam svoj vek a zrejme mi nie je sudene byt mamou..