icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

meluela
8. jan 2015

@zuzanka2905 nic si od toho neslubuj, fakt nic .. mam takych testov plny suflik 😒
nie je sice vylucene ze si a budes tehotna, s tymto testom to vsak nemusi mat ziaden suvis
drzim palce nech tam je ci uz tento alebo dalsi mesiac poriadna ciarka 😉

emuska08
8. jan 2015

Dievcence, co si myslite o tomto? Podla mna je to len ryha...

jani255
8. jan 2015

@butterfly333 ahoj,ak sa mozem aj ja pripojit,chcem sa spytat ako dlho beres gynex,aky mas z neho pocit a aky problem mate ze to nejde.mne zajtra pride gynex a zacinam..snazime sa cez 2 roky,6 mesiacov inofolic,potom stimulka clostilom,jedno neuspesne iui a jedno neuspesne neudrzane tehotenstvo :( teraz chcem skusit nieco prirodne,vkladam do gynexu velke nadeje 🙂 dakujem dopredu za odpoved ;)

butterfly333
8. jan 2015

@jani255 ahoj no ja gynex beriem tento cyklus prvy krát. A beriem 3x7kvapiek no ti poviem že ja som v živote ovu necitila nikdy no tento cyklus teda riadne bolesti pri ovu asi tak pol dna. No snažime sa od oktobra čiže len krátko. No verím že sa to do leta podarí už nie som najmladšia budem mat v lete 36r. Beriem kys listovu od oktobra aj duphaston ten koli potratom 4x a raz som rodila v 21tt mŕtve. No mám dve krásne zdrave deti no po dlhych obdobiach a vela problemov operácii maternice na onkologii pobyt v Lúčkach sa mi podarili dve deti aj to som musela ležat 9m zašivaná v nemocnici. Tak verim že mi gynex pomôže.

jani255
8. jan 2015

@butterfly333 fuuu tak dost mas toho za sebou :( ja tiez vobec neviem ci alebo kedy mam ovu,verim ze to vide.velmi drzim palce,budem sledovat ako sa ti dari..

butterfly333
8. jan 2015

@jani255 Dakujem ja si meriam aj BT aj ovu testy som si robila.

jani255
8. jan 2015

@butterfly333 a sedi to?prebehla ovulka?

butterfly333
8. jan 2015

@jani255 ano ovu bola a poriadna 😊

laauraa
8. jan 2015

@mojezlate ahoj no ja zajtra idem na krv a tam snad uz ukaze sa ze co je vlasne za pricinu ..

mojezlate
8. jan 2015

@laauraa tak drzim palce a daj potom vediet 😉

mojezlate
8. jan 2015

@emuska08 zda sa ze je tam slabunka ciarka ale niesom si ista 🙂

emuska08
8. jan 2015

Dakujem za odpoved. Neviem co si o tom mysliet, teraz som po druhom potrate, tento prebehol sam bez cistenia...nemala som ziadne tazkosti, bolo to ako normalna MS. lekar povedal ze netreba cakat a treba to brat ako keby bol normalny menzes.... pravdupovediac, toto by bola nehoda, lebo sme si chceli dat dlhu pauzu/ aspon pol roka/

jani255
9. jan 2015

@butterfly333 super,dnes mi prisiel gynex tak idem nato.nevadi ze nie od zaciatku cyklu?

butterfly333
9. jan 2015

@jani255 nie vobec to nevadí ja som ho začala brat od 6DC ty si kolko?

jani255
9. jan 2015

8 den dnes

veronikax
9. jan 2015

@jani255 nech padne na uzitok ;)) ja ho beriem dnes 3 den ;))

druhe
9. jan 2015

baby kamoske sa stalo, ze si robila test a ukazalo je slabulinku ciarku, uz to nebol duch, bolo to na cinskom teste, takze neviem aka citlivost - to bolo v nedelu a dnes si robila GS mamatest, citl. 10 a uplne nic tam nebolo. Vraj k oplodneniu doslo cca 11.12. ale menstr. este nema lebo koji. Bola by tak cca v 6 tt takze uz by to malo ukazat nie? Myslite ze bol ten cinsky test chybny?

smart27
9. jan 2015

Ovulacny a tehu

zuzanka2905
9. jan 2015

@smart27 negativne 😒

piacere
9. jan 2015

@smart27 ten ružový - ovu, že? Tak tam je ledva kanálik, čo je ale normálne, ovulačný má dve čiarky počas celého cyklu... a tehotenský je negatívny 😔

smart27
9. jan 2015

@zuzanka2905 no asi, mrcha nikde 31 DC ovu okolo 30.12 hmm

smart27
9. jan 2015

@piacere no fotene mobilo naživo ovu ruzova druha ale slabší a tehu dusik

laauraa
9. jan 2015

@mucuinka , @red_kika , @mojezlate .. tak ahojte baby .. neviem co si mam o tom mysliet ale uz fakt neviem ,,,, dnes som bola konecne u svojho gynekologa ,, no ten my spravil len sono !! .. ze tehu nesom a ze ked mi nepride ms do 3 tyzdnou vtedy mam prist a zoberie mi aj krv uz ,... tak akoze teraz mam cakat 3tyzdne ako sprosta .. co sa bude diať ms meska 13 dni .. uz som z toho naozaj na nervy .. :(

jaruska18
9. jan 2015

@smart27 ahoj, aky to je tehu test? Upravila som fotku a na tehu nie je nic vidno :( skus rano..

sibalka21
9. jan 2015

@smart27 pokial by si mala ducha resp. by si bola tehu mala by si ovela silnejsi ovu test

petra212
9. jan 2015

@sibalka21 ale ten ovu by musel byť z robený z prvého ranného
@smart27

butterfly333
9. jan 2015

@smart27 na tom ovu je síce slabučka čiarka no to nič neznamená je to negativne.

mucuinka
9. jan 2015

@laauraa no to je teda fakt pristup. 3 tyzdne je teda ozaj dlha doba. Este mi napada, ze by si si dala zobrat krv na hcg na vlastnu ziadost. Musela by si si to sice zaplatit, ale mala by si istotu. Alebo skus este poziadat obvodneho lekara, ci by neotestoval. Ceny nie su nejake vysoke, takze sa neboj. Ja som si takto ako samoplatitel jednu dobu platila takmer vsetko a napr. cytologia krcka maternice stala asi 2,50. A do spravy ti napisal co? Vies, lebo on by mohol pomocou sona zistit, preco si MS este nedostala. Alebo ti aspon cosi vysvetlil. Cely den som sem chodila pozerat, ze ci si nedala nejaku spravu. A toto som teda ozaj necakala ☹

red_kika
9. jan 2015

@laauraa toto mi je odpoved...ze 3tyzdne. Sak to je vecnost. Preco s tym nic nerobia? Asi by som zmenila lekara... Ale ako pisu baby chod na krv

mucuinka
9. jan 2015

@smart27 na tehu to nevidim ☹ Ja som si ovu test robila a bol velmi ale velmi silno pozitivny, snad este viac ako pri beznj ovu. Robila som ho 4 dni pred vynechanim MS a na obed, takze nie prvy moc. A to mi v den vynechania tehu test ukazal z prveho ranneho mocu iba slabulinku ciarocku