Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sunny15 tak tak..hormony sa menia a po vybrati takeho myomu sa ani necudujem
@martuska313 velmi sa tesim s tebou 😊 doktor povedal ze to vyzera slubne a veru aj ano podla testov 👍 urcite to tam je ♥️ ak aj v piatok nic neuvidi, zoberie ti krv a uz to bude jasne 😊 drzkajte sa a veru vela oddychuj
@ancovicka21a tak to som zvedava ako dopadnes vazne 😊
@sunny15 tak to su riadne prejavy skoro ako ja ked som zistila ze som tehu.
@ancovicka21a toto je pekny duch 😊 drzim palce
@kikusha2212 dakujem 😘 asi si chce byt len isty ze ci je vsetko ok ...mozno po tom vsetkom chce si byt isty a aby nic neprehliadol 😊🙏
@martuska313 určite áno. Musi si byt isty 😊
@martuska313 tak tomu ver,ze aj ja 😀
@kikusha2212 kolko som takych mala a aj ruzovych..no,uz len dva dni a uvidime 🙏
@martuska313 no kebyže nemám menzes tak si to myslím aj ja,ale to by bol zázrak 🤭 Ježiš Junior🤭 už mi je lepšie,dala som si chlebík tak sa mi to upokojilo ale pálenie záhy trvá naďalej,aj grganie jak neviem čo 🤢to som tiež mala jak tehotná až do 13tt🤣no a je mi zima🥶
@sunny15 a co tak test pre istotu?vsak kolko zien ma ms a su tehotne..
@ancovicka21a No to by som asi aj omdlela 😂no možno urobím ráno, mám ešte 2 dr Max🤭ale nerobím si nádeje.
@sunny15 a bude ta mat kto potom prebrat?😂 sprav si..mozno zazijes sok a my s tebou 😉
@sunny15 ja na Tvojom mieste uz testujem 😊
@martuska313
@ancovicka21a 🤣ráno skúsim😊idem spať s malým lebo už spím na nohách,ak vôbec zaspím.Kvoli tým nevolnostiam😝Dám vedieť ráno ako vyzerá môj negatívny test😂
@ancovicka21a no co vidim fotky tak tento je iny ako tie doteraz 😊 zajtra urob z prveho ranneho a urcite bude uz jasny
@lennyka17 ďakujem za info a mala si ovuláciu každý mesiac? 🙂
@ancovicka21a zlatko tebe to vyzera dobre uz nenatahuj tolkoooo
@ancovicka21a zlatko tebe to vyzera dobre uz nenatahuj tolkoooo
@martuska313 a akú apku si mala? 🙂 a mala si bazalny teplomer?
Ahoj baby. Chcem sa len opýtať. Ešte mi nemeškal menzes teraz áno. Už týždeň. Dneska mi bolo na zvracanie a bolelo ma v podbrusku. Robila som si test ale negatívny. Čo si o tom myslíte. Môže sa stať, že test neukaze ak by som bola tehu. Či?
@kikusha2212 ak by to tak bolo,tak odpadnem aj ja so @sunny15 😂 tak som fakt velmi Zvedava..
@popuska to nie ja,to tie decka nepodarené 🤣🤣🤣
@jaruska_12 áno každý mesiac, väčšinou na 14. deň 🙂
@jaruska_12 appiek je vela promom, fertility friend, ovuview...anp mala som bazalny teplomer
@trojska62 ahoj, môže sa stať. Ja keď som bola prvý krát tehotná tak mi meškali týždeň ale test bol negatívny, tak som si myslela, že mešká kvôli tomj, že som ten mesiac brala antibiotiká. Keď mi meškali dva týždne začali do mňa rýpať kolegyne, že vyzerám akosi inak a či vážne nie som tehotná, tak som si spravila znova test a bol krásne pozitívny. Takže stať sa môže. Čo je zaujímavé, že keď som bola druhý krát tehotná, tak som mala pozitívny test už v deň menštruácie. Bohužiaľ ani jedno tehotenstvo sa nevydarilo.
@martuska313 myslím na Teba a je dobré, že je dr. taký starostlivý! Myslím, že Ťa zavolal na piatok aby Ťa znova skontroloval aj hcg ako stúpa a predpíše Ti niečo na lepšiu výživy bábänka. Držím palce!❤️
@krajcovicka Som rada že dr. sa tak stará 🙂 len som sa prestrasila. A ❤ďakujem ❤
@ancovicka21a 😟 mrzí ma to

@ancovicka21a no to môže byť,takisto ako aj po pôrode sa môže toho veľa zMeniť.