icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunny15
6. máj 2020

@ancovicka21a
@martuska313 Pre vás urobené 🤣

beruska1108
6. máj 2020

Baby môže takto falošné duchovat test? Objavila s a tam hneď ale nezdá sa mi ružová. Keď ho nahnem na iný uhol tak ako keby tam ta ciarka nebola

popuska
6. máj 2020

@ancovicka21a mrzi ma to..😥

ancovicka21a
6. máj 2020

@sunny15 tak sme neodpadli..aspon nam záchranku nemuseli volať 🤣🤣🤣
@popuska tak ja som to tušila par dni,ze ms dorazí..a ako som písala,som pokojná,ziadne sklamanie..zmierila som sa s tym..😉
@beruska1108 tieto duchuju jedna radost..a keby len tieto 😡 ale Uvidis,skus otestovať o dva dni,ci čiarka nesilnie..

popuska
6. máj 2020

@ancovicka21a ja som tiez vedela 2 dni pred ms ze pride..ale aj tak som bola sklamana ked prisla..no idem ku gynde v stredu..lebo mozno nieco nie je ok nakolko mi tieklo aj mlieko..tak mi spravi hormonalny obraz

kikusha2212
6. máj 2020

No baby, ja dnes tehu testy o nieco slabsie ako vcera a toto ovulacne. Zahada vyriesena... Prichadza ovu. Opat mi to tehu test prezradil skor ako ovulacny 😁

popuska
6. máj 2020

@kikusha2212 no dufam ze aj ja budem nat takto skoro ovu,tento mesiac sa mi to zide..lebo budeme sa tupkat s chlapom 7-8dc 😁a to asi spermie nepreziju ked ovu ma byt az 13dc

kikusha2212
6. máj 2020

@popuska ja som tiez prekvapena. Mavala som 13 dc. Ale takto skoro som mavala po prvom tehotenstve. Asi sa to tym potratom opat posunulo. Joooj, no uz aby si zacala testov a ked tak tam potom tie spermie zastupluj 🤣 nie srandujem.. take 4 dni by prezit mohli. Drzim palce 😊

popuska
6. máj 2020

@kikusha2212 no uvidime. Tazko povedat po HAk to mam kadejako..13-14dc ale vidis..2 cykly sne sa snazili cez ovulku a nic..

kikusha2212
6. máj 2020

@popuska ja viem, ze to ide tazko.. ani snazenie cez ovulku nezaruci tehotenstvo... Mne predtym bolo poradene cez ovulaciu po sexe ostat lezat, najlepšie vecer a rovno spat, ziadna sprcha ani wc. A vtedy to aj zabralo. Asi to skusim aj teraz ked uz bude uplne pozitivny 😊

popuska
6. máj 2020

@kikusha2212 skusala som a nepomohlo.. obe predosle tehotenstva som nic take nerobila a nerieisila som ovulaciu a podsrilo sa. Takze neviem kde je ten pes zakopany😁😁

ancovicka21a
6. máj 2020

@popuska tak urcite nejake to sklamanie je,ale nie take,ako predtym..proste v dusi konecne zmierenie,pokoj..vyrovnala som sa s tym,ze zrejme babo tak lahko nebude..ked skončí ms,pôjdem aj ja na gyndu,budem Trvat na hormonalnom profile a uvidíme,kde je chyba..a zivot nekončí,budeme sa snažiť dalej 😉

sunny15
6. máj 2020

@ancovicka21a no veru nie🙋

sunny15
6. máj 2020

@sunny15 ale aj tento robí ducha🤷asi každý test,no mňa dnes bolesť podbruška trápi,aj vboku to cítim,asi sa blíži ovulka,dnes som 8dc

popuska
6. máj 2020

@ancovicka21a ja som mala pred druhym tehu problem so zltym telieskom a tiez mi tieklo mlieko po ovulke tak mi dala duphaston a dalsi cyklus uz som bola tehotna..obavam sa ze teraz mam ten isty problem..objednala som si vitex zatial a duphaston snad uz brat nemusim. No uvidim ze co mi povie o tyzden

martuska313
6. máj 2020

@ancovicka21a mrzi ma to 😔😔😔

martuska313
6. máj 2020

@sunny15 a ako Ti je dnes?

sunny15
6. máj 2020

@martuska313 no bolí má podbruško aj v noci som sa zobudila ako má fest pichá napravo teraz boli naľavo, nafúknuta som

martuska313
6. máj 2020

@sunny15 ale negrcala si uz...

123vika
6. máj 2020

@sunny15 každý test robí ducha... Okrem digitálneho ktorý ti ukáže bud áno alebo nie a nespravil mi ducha od clearblue ten pluskovy ani náznak ...

martuska313
6. máj 2020

@123vika
@sunny15
@ancovicka21a
@popuska
Dievcata uz ako viacere zienky tu pisali ze jasne je to biznis s testami lebo zeny testuju skor a testy duchuju resp aj oxiduju. A aj tak je najlepsie testovat v den MS alebo po meskani, popripade 12DPO /14DPO. 😊 Mne sestra moja prizvokovala ze ju digi test nikdy nesklamal ze ked neviem na com som mam spravit digi. Ale hlavne pri meskani MS.

kikusha2212
6. máj 2020

@popuska tak pricin moze byt vela. Mozno je to len nahoda, ze sa nedari. Ale uz to vyde urcite 👍

sunny15
6. máj 2020

@martuska313 no už nie,akurát sa mi grgalo

sunny15
6. máj 2020

@123vika no veď toto,predrokmi testy nefungovali takmer vôbec,teraz je to katastrofa😝

nitusiak
6. máj 2020

Ahojte lovci duchov 😀 Verím, že mi možno kúsok pomôžete, lebo v pondelok som mala slabú čiarku, dnes silnejšia, vidieť lepšie ako na foto, ale potom rozmýšľam, že či nie je moc slabá alebo sa mi len zdá. Dnes som robila ráno test, 3 dni mi mešakjú. Nakoľko nemám pravidelnú MS, neviem, kedy presne prebehla ovulácia. Tak, čo myslíte? 🙂

ancovicka21a
6. máj 2020

@popuska ved uvidis..ja tiez pojdem a budeme obe mudrejsie..

@martuska313 vravela som,ze ms pride ☹ ale tak nevadi,ved snazenie je take prijemne 😍 a zacnem pit ten caj baby radnickej,som zvedava,ako chuti..

sunny15
6. máj 2020

@popuska ináč spermie prežívaju až 5dni😀takže ovulku stihnú ak bude do 12-13dc

lela123
6. máj 2020

@nitusiak čiarka je ,vidim 😊.Ak bude silniet,je to o.k,kedze nevies kolko dni po ovulke si.Drzim palce😉

erickatt
6. máj 2020

@beruska1108 toto je dosť vyrazne

martuska313
6. máj 2020

@ancovicka21a mala si pravdu 🙄 daj vediet ako chuti 😁