Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martuska313 to je veľmi dobre, ze na vyschnutych nevidno rozdiel 😊 to znamená, ze su rovnake. Také male zakolisanie je úplne nepodstatne 😊
@sunny15 veru myslim. Uz tie tehotenske to naznacili tymi duchmi. A taketo testy by som nemala len tak mimo ovu. A krcok je jasny, otvoreny, makky, bielkovy hlien.. co ine by to bolo?
@kacenaaa preco? Ved krcok by bol úplne iny nie ako cez ovu
@kikusha2212 moze byt ovu o den o dva. Tazko povedat moze aj neskor byt 🙂 ale tak testuj dalej 🙂 drzim prsty aby coskoro ovu dosla a sup na snazenie 😘
@martuska313 každopádne som na to zvedavá ako to dopadne. Mohla by som mat radsej uplne normálny cyklus ako predtým, lebo takto miniem kvantum testov 🙄
@kikusha2212 ja by som sa uz zacala snazit na tvojom mieste
@kikusha2212 poznam to vsak ja mam cykly 28dc - 42dc a ovu som mala az 30dc cize si vies predstavit kolko ovu testov som mala
@popuska tak u nas je to viac menej jedno. My sa snazime ked mame chut, aj kazdy den niekedy. Vcera aj bolo, ale v sprche, takze to akokeby ani nebolo. Asi ho dnes znasilnim 😁
@martuska313 no tak to ano.. ale to uz aspon vies, ze byva tak neskor ovu nie? Ja teraz netusim aky cyklus budem mavat
@kikusha2212 no mavala som skor ovu len akokeby kazdym cyklom sa mi to posunulo
@kikusha2212 treba.. ja tiez toho mojho zajtra znasilnim lebo dnes este spinim trosku.... a v stredu ho pridem znasilnit, zatial mi tak vypocitala apka ovu.. ale uvidime co testy povedia
@popuska drzim palce 😁
Babky a s clostilbegytom ste mali akú skúsenosť, v utorok som bola po výsledky, doktor mi ho nasadil, že by bolo dobre otehotnieť, ak sa mi nepodarí po 3 mesiacoch, tak nasadime liečbu pri ktorej nebude možné sa snažiť, dalsi utorok idem na folikulometriu - neviem ci som to dobre napísala 🙈🙉😃 každopádne.. Na 3 mesiace sa teda predsa len znova pripájam do skupiny 😄🤔
@vladka2503 ja sim brala clostil aj som bola kontrolovat ci sa spustila ovu aj sa spustila ale u mna to vtedy nebolo uspesne. Ale neviem ci si to dobr epochopila ze nejaka liecba po ktorej sa nemozno snazit🙄 ale urcite drzim prsty
@dendushha9855 skus odfotit oba testy na bielom podklade
@martuska313 no ono mi ho teraz dal ze nech vyvolá ovulaciu, nakoľko je tam nejaký hormonálny problém, tak to chce nejako podporiť aby sa za darilo a ak neotehotniem, budem musieť ísť na hormonálnu liečbu, cez ňu nieje možné otehotniet, tak mi povedal ze vyskúšam to s týmto 3 cykly.. Tak som sama zvedavá co sa mu ukáže v utorok, len ako čítam niektoré tie diskusie ohľadom toho lieku, dúfam ze vajíčko bude len jedno 🙉😄
@vladka2503 neboj sa ja som mala v pohode jedno ale tak ja som to mala hned nasadene po laparke asi cca mesiac a pol a este vnutro nebolo zhojene cize ja som aj otehotnela len bol mikroabort...
@dendushha9855 na tom kazetovom nieco sa mi mari ale skor mi to pride ako kanalik. Uz Ti aj meska MS?
@simik7192 to je ten adiel
@martuska313 alee nevyzerá to iba na kanálik alebo iba duch ako robí pepino
@simik7192 to vyzera na taku ciaku ako mne ukazalo na zaciatku tehu
Ja uz nicomu nerozumiem fakt..aj silnu ms som mala takze nechapem
@popuska adiel? 😂 😂😂 tam je mozne vsetko
@ancovicka21a zlatko ano ale ja testujem s adielom 3 mesiace a kadeco som.videla ale takuto ruzovu hrubu ciarku som nevidela..nejdem si nic namyslat ale tak je to divne

@sunny15 vyborne tak to sa tesim 🤣👍